Vakar tokia "gyvenimo akimirka": jau veik susidėjau prie kasos savo prekes, bet dar kišau piniginę į rankinę, pirkinių daug, keli maišai, tai po manęs kasoje stovėjusi moteris, kurios prekes jau pradėjo skanuoti, metė į mano rankinę savo šlapią skėtį
Ne padėjo, o metė. Nors tikrai neužtrukau tiek, kad reikėtų mėtytis daiktais, vos kelių sekundžių reikalas, nes man pačiai nepatinka, kai labai ilgai kuičiasi, bet gi kasos dažniausiai atskiriamos skirtuku didelėse pardėse, tad ir tas kuitimąsis sąlyginis. Ir čia tik viena situacija.

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 14, 08:45)
tai as suvokiu, jog pazeidziau eismo taisykles
. ir negana to, pastoviai as toj vietoj jas pazeidineju
. nu bet tokio beprocio ispuolio tai jau tikrai nesitikejau
ziauriausia, kad visa sia situacija stebejo to zmogeno dukrele turbut
, kokiu 10m, nes jis su ja ejo. ir kol mane koliojo tas duris plesdamas, mergaite uz poros m stovejo ir lauko jo 

na, tu pažeidinėji vienas taisykles, jis kitas, o galutiniame rezultate abu labu tokiu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 09:54)
Vakar tokia "gyvenimo akimirka": jau veik susidėjau prie kasos savo prekes, bet dar kišau piniginę į rankinę, pirkinių daug, keli maišai, tai po manęs kasoje stovėjusi moteris, kurios prekes jau pradėjo skanuoti, metė į mano rankinę savo šlapią skėtį
Ne padėjo, o metė. Nors tikrai neužtrukau tiek, kad reikėtų mėtytis daiktais, vos kelių sekundžių reikalas, nes man pačiai nepatinka, kai labai ilgai kuičiasi, bet gi kasos dažniausiai atskiriamos skirtuku didelėse pardėse, tad ir tas kuitimąsis sąlyginis. Ir čia tik viena situacija.

Šitas man irgi nepatinka, kiti dar būna su vežimu pradeda stumti ar su užpakaliu stumti, tipo greičiau greičiau. O dažniausiai apsiperku viena, tad tikrai ne visada spėju susidėti viską ir dar sumokėti. Bet juk ne piktybiškai, nors būna ir tokių, kurie laukia kol viską nuskanuoja, tada viską susideda ir tik tada susimoka. Aš taip nedarau, bet jei daug perku, būna ir nespėju. O kai einam su dukra apsipirkti, tai beveik visada einu į kasas skirtas mamom su vaikais, nes užtrunkam dar ilgiau, nenoriu, kad kas ją apstumdytų.
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 14, 09:25)
dazniausiai nezinau kaip reaguot
.
pvz vakarykste situacija. nuveziau vaika prie muzikos mklos ir ten tokia be rysio vieta yra, kad pastoviai ner kur pastatyt masinos
, nes aiksteles nera, o prie gatves tik kelios masinu stovejimo vietos padarytos, kurios visada uzimtos. tuo tarpu lb plati yra pesciuju zona, tokia kaip aleja. todel dauguma tevu, atveze vaikus,,kad nereiktu tiems vaikams eit is toliausiai per gatves, uzvaziuoja per metra, kita ant tos pesciuju zonos ir vaikus ten isleidzia. na aisku ne pagal taisykles, bet is principo niekam netrukdo, nes ta aleja lb plati ir ilga.
nu va ir as taip padariau vakar
. islipo vaikas, o as tuo tarpu jau suku masina i gatve. tik staiga pribega kazkoks storas baisus diedas, atplesia mano masinos vairuotojo dureles ir kad prades ant manes rekt kaip beprotis
. as paciupau uz dureliu, bandau uzsidaryt, o tas uzremes savo storu pilvu ir neleidzia, staugia toliau
. is tikro tai sokas man buvo
, net nezinojau kaip reaguot, tai pagrasinau, kad jei nepatrauks ranku nuo mano masinos, mentus iskviesiu. tai pasitrauke tada. bet tai ilgai paskui as mintyse varciau ta situacija
. gal kartais neverta tokiems maniakams nieko sakyt, nes nezinai kas saus i galva tokiam neadekvaciam zmogui, dar uzpuls 

pvz vakarykste situacija. nuveziau vaika prie muzikos mklos ir ten tokia be rysio vieta yra, kad pastoviai ner kur pastatyt masinos

nu va ir as taip padariau vakar

Jeigu zmogui paciam nedasunta, kad vazineti ant pesciuju zonos, ypac kur vaiksto vaikai, yra pavojinga ir as aprekciau. Vargsai vaikuciai nepaeis is toleliau biski. O, jei mamyte koki vaika suvazines, tai baika.
Pas mus mokykloje, taip nuolat kai kurie tevai taip daro, tai saugumo sumetimais direktore kartais iseina ir vejoja juos. Kaip sitaip nemastyti?
Tai gal nevažiuoja tiesiai ant vaikų ar tiesiai ant pėsčiųjų, naglai kai tankai, kam tiek išpūsti ir dramatizuoti?
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 14, 10:12)
Jeigu zmogui paciam nedasunta, kad vazineti ant pesciuju zonos, ypac kur vaiksto vaikai, yra pavojinga ir as aprekciau. Vargsai vaikuciai nepaeis is toleliau biski. O, jei mamyte koki vaika suvazines, tai baika.
Pas mus mokykloje, taip nuolat kai kurie tevai taip daro, tai saugumo sumetimais direktore kartais iseina ir vejoja juos. Kaip sitaip nemastyti?
Na jei vaikas vėluodamas bėgs iš kitos gatvės pusės, jį irgi gali suvažinėti. Nejaugi manote, kad visi tėvai palydėtų? Šiaip jau mokykla galėtų pasirūpinti, kad būtų kur vaikus paleisti. Nes tiek vienas variantas - sustoti ant pėsčiųjų zonos, tiek kitas - bėgti iš kažikur, nėra geras. Mokykla greičiausiai statyta tarybiniais laikais, kuomet tokių problemų nebuvo, ir nepasirūpinta ją išspręsti.
O kad nevažinėtų po pėsčiųjų zoną, reikia kreiptis į savivaldybę, kad pastatytų stulpelius. Ir nebus problemos, ir šūkaut nereiks, ir pyktis su vairuotojais.
Pikkolo, o aš esu iš tų, kur viską viską susidedu ir tik tada moku. Todėl ir to ilgo kuitimosi nėra, kai pradeda skanuoti kito prekes.
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 14, 09:20)
Na jei vaikas vėluodamas bėgs iš kitos gatvės pusės, jį irgi gali suvažinėti. Nejaugi manote, kad visi tėvai palydėtų? Šiaip jau mokykla galėtų pasirūpinti, kad būtų kur vaikus paleisti. Nes tiek vienas variantas - sustoti ant pėsčiųjų zonos, tiek kitas - bėgti iš kažikur, nėra geras. Mokykla greičiausiai statyta tarybiniais laikais, kuomet tokių problemų nebuvo, ir nepasirūpinta ją išspręsti.
O kad nevažinėtų po pėsčiųjų zoną, reikia kreiptis į savivaldybę, kad pastatytų stulpelius. Ir nebus problemos, ir šūkaut nereiks, ir pyktis su vairuotojais.
nes vairuotojams kitaip "nedaeina", kad negalima važinėti šaligatviais

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 04 14, 09:46)
Tačiau jei kyla kažkokia nesklandi situacija, dažniausiai stengiuosi "neatrėkti" atgal to žmogėno lygiu, o atsakyti pabrėžtinai mandagiai ir šaltai, tokia "poker face" išraiška.
Isteriškus idiotus tai veikia geriau, nei koliojimasis - nes būtent matydami, jog sunervino ir išvedė iš kantrybės kitą žmogų, jie "pasimaitina"
Isteriškus idiotus tai veikia geriau, nei koliojimasis - nes būtent matydami, jog sunervino ir išvedė iš kantrybės kitą žmogų, jie "pasimaitina"

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 14, 10:21)
Pikkolo, o aš esu iš tų, kur viską viską susidedu ir tik tada moku. Todėl ir to ilgo kuitimosi nėra, kai pradeda skanuoti kito prekes.
Tai aš ir susidedu, tada moku, bet jei daug perki, ir esi viena, juk ne visada suspėji, ar ne?
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:24)
Nemačius situacijos taip vienareikšmiškai teigti "važinėja" nedrįsčiau. Pvz. aš nematau nieko baisaus, jei yra užvažiuojama ant šaligatvio norint kažką išleisti ar apsisukti, jei tai daroma saugiai. Suprantu, kad yra KET ir jų tikrai reikia laikytis, bet nemanau, kad aklai.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:27)
Kažkada prie Akropolio viena damutė pradėjo reikšti pretenzijas, kad neva atsistojau į jos vietą, kurios ji laukė. Na klykė klykė, aš neklykiau, paėmiau ir apspjoviau, ir ji daugiau neklykė.
Labai jau kultūringa

O šiaip tai nervuoja tokie, kurie pasistato į vietą, kurios lauki. Esu ne vieną apypipinus dėl to, kai kurie susiprato, kad aš ne dėl grožio ten stovėjau ir pasitraukė, bet vat ne visiem "dašunta".
QUOTE(pikkolo @ 2015 04 14, 09:29)
Tai aš ir susidedu, tada moku, bet jei daug perki, ir esi viena, juk ne visada suspėji, ar ne?
Nemačius situacijos taip vienareikšmiškai teigti "važinėja" nedrįsčiau. Pvz. aš nematau nieko baisaus, jei yra užvažiuojama ant šaligatvio norint kažką išleisti ar apsisukti, jei tai daroma saugiai. Suprantu, kad yra KET ir jų tikrai reikia laikytis, bet nemanau, kad aklai.
Papildyta:
Labai jau kultūringa
O šiaip tai nervuoja tokie, kurie pasistato į vietą, kurios lauki. Esu ne vieną apypipinus dėl to, kai kurie susiprato, kad aš ne dėl grožio ten stovėjau ir pasitraukė, bet vat ne visiem "dašunta".
Papildyta:
Labai jau kultūringa

iš serijos - negalima, bet jei labai labai noriu, tai galima?
Klykti irgi nekultūringa, kaip ir pypinti, o aš mėgstu mokėti ta pačia moneta