QUOTE(Subjektyvi @ 2015 04 13, 23:52)
Ar jūs kažkaip reaguojate atsakančiai į kitų nepažįstamų žmonių agresiją jūsų atžvilgiu, kai objektyviai toji agresija iš niekur nieko ir realiai jūs ne prie ko? Na pvz. ant jūsų užrėkė, specialiai kliudė, pastūmė, ar kt..
Juk aprėkti atgal būtų nekultūringa, tai kažkaip susilaikau, susirenku savo atsakomąją reakciją į konservus, ir pastaruoju metu kažkaip pastebėjau (save pastebiu), kad nieko nesakau tokio, kas būtų 1:1. Nors va mintyse, po to, tai "pavarau", dar pagalvoju, juk galėjau atsakyti, ir va taip pasakyti, ir taip skelti, bet sąmoningai to nedarau. Tyliu ir stebiu.
dazniausiai nezinau kaip reaguot

.
pvz vakarykste situacija. nuveziau vaika prie muzikos mklos ir ten tokia be rysio vieta yra, kad pastoviai ner kur pastatyt masinos

, nes aiksteles nera, o prie gatves tik kelios masinu stovejimo vietos padarytos, kurios visada uzimtos. tuo tarpu lb plati yra pesciuju zona, tokia kaip aleja. todel dauguma tevu, atveze vaikus,,kad nereiktu tiems vaikams eit is toliausiai per gatves, uzvaziuoja per metra, kita ant tos pesciuju zonos ir vaikus ten isleidzia. na aisku ne pagal taisykles, bet is principo niekam netrukdo, nes ta aleja lb plati ir ilga.
nu va ir as taip padariau vakar

. islipo vaikas, o as tuo tarpu jau suku masina i gatve. tik staiga pribega kazkoks storas baisus diedas, atplesia mano masinos vairuotojo dureles ir kad prades ant manes rekt kaip beprotis

. as paciupau uz dureliu, bandau uzsidaryt, o tas uzremes savo storu pilvu ir neleidzia, staugia toliau

. is tikro tai sokas man buvo

, net nezinojau kaip reaguot, tai pagrasinau, kad jei nepatrauks ranku nuo mano masinos, mentus iskviesiu. tai pasitrauke tada. bet tai ilgai paskui as mintyse varciau ta situacija

. gal kartais neverta tokiems maniakams nieko sakyt, nes nezinai kas saus i galva tokiam neadekvaciam zmogui, dar uzpuls