Pasamdyti galima žmogų, kuris prižiūrės

O man negrazu, kai ant kapu darzas padarytas
As is tu, kurios prijaucia nedidelei plokstelei ir pora krumeliu gelyciu

na,nežinau kiek čia į temą apie žmonių kulttūrą ir kapus tvarkymo būdus,bet... vieno kaimelio kapinėse nurinko ir akmenukus,ir plokštes. Dabar sakė smėliu užpylė-nu dar nenukasė.
Dažnai pastebiu nekultūringų žmonių. Ir tai paprastai vyresnio amžiaus moterys. Parduotuvėje stovėjau prie kasos - dar nespėjo kasininkė suskaičiuoti ir paduoti grąžos, o moteriškė iš galo stūmė mane liesdamasi prie rankinės ir kitų asmeninių daiktų. Šiek tiek pasitraukiau ir tada neskubėdama įsidėjau grąžą, užsegiau kelis piniginės užtrauktukus, įsidėjau pirkinį... ir buvau apšaukta kaip besikrapštanti
. Užteko poros žodžių - nutilo.
Įsiminė ir vyresnio amžiaus vyriškis, kuris nuo kasos stovėjo per keletą metrų. Tiesa sakant, nesupratau, ko jis laukia ir atsistovėjau į eilę kaip ir visi žmonės - vienas paskui kitą. Vyriškio buvau apšaukta - ale koks naglas jaunimas, užlenda eilėse. Pasakiau, kad nesupratau, jog jis eilėje, nes stovi maždaug 2-3 metrai nuo jos. Nors pasiūliau stoti priešais mane ir nedaryti tarpų eilėse, jeigu skuba - jis atsisakė toliau šaukdamas apie (turbūt savo) naglumą. Paskui paaiškėjo, kad laukė, kol moteriškė atneš balto gėrimo butelį - jis "užėmęs" eilę buvo.
Nesuprantu, kur galima "nuskubėti" stovint eilėje parduotuvėje - dažnai vyresnio amžiaus žmonės tik pademonstruoja elementarios kultūros ir pagarbos, pirmiausia, sau stoką
. Ir taip keista, kai būtent jaunimą vadina nekultūringais, naglais ir visaip kitaip.

Įsiminė ir vyresnio amžiaus vyriškis, kuris nuo kasos stovėjo per keletą metrų. Tiesa sakant, nesupratau, ko jis laukia ir atsistovėjau į eilę kaip ir visi žmonės - vienas paskui kitą. Vyriškio buvau apšaukta - ale koks naglas jaunimas, užlenda eilėse. Pasakiau, kad nesupratau, jog jis eilėje, nes stovi maždaug 2-3 metrai nuo jos. Nors pasiūliau stoti priešais mane ir nedaryti tarpų eilėse, jeigu skuba - jis atsisakė toliau šaukdamas apie (turbūt savo) naglumą. Paskui paaiškėjo, kad laukė, kol moteriškė atneš balto gėrimo butelį - jis "užėmęs" eilę buvo.

Nesuprantu, kur galima "nuskubėti" stovint eilėje parduotuvėje - dažnai vyresnio amžiaus žmonės tik pademonstruoja elementarios kultūros ir pagarbos, pirmiausia, sau stoką

QUOTE(Victorious @ 2014 08 20, 13:48)
. Ir taip keista, kai būtent jaunimą vadina nekultūringais, naglais ir visaip kitaip. 

Mano mama kartą vienai tokiai pasakė, kad tas jaunimas mokosi iš nekultūringų suaugusiūjų, nes vaikai- visuomenės atspindys.
QUOTE(Florestina @ 2014 08 20, 17:21)
Mano mama kartą vienai tokiai pasakė, kad tas jaunimas mokosi iš nekultūringų suaugusiūjų, nes vaikai- visuomenės atspindys.
Teisingai pasakė

Važiavau troleibusu, tuo įprastiniu, dar nuo tarybinių laikų. Tai mamytė su vėžimėliu buvo įlipusi per vidurines duris ir užstojusi visą praėjimą - nei iki troileibusi galo nueit, nei pro vidurines duris išlipt. Nesupratau, kodėl ji pro ten lipo, visas galas tuščias, statyt vežimą ten yra kur.
Mane tai kartais stebina vairuotoju ir ju vairavimo kultura

QUOTE(Victorious @ 2014 08 20, 14:48)

nugi baik tu

QUOTE(Isila @ 2014 08 21, 10:33)
Važiavau troleibusu, tuo įprastiniu, dar nuo tarybinių laikų. Tai mamytė su vėžimėliu buvo įlipusi per vidurines duris ir užstojusi visą praėjimą - nei iki troileibusi galo nueit, nei pro vidurines duris išlipt. Nesupratau, kodėl ji pro ten lipo, visas galas tuščias, statyt vežimą ten yra kur.
Gal vairuotojas jai atidarė tik vidurines duris, o pravažiuot nebuvo kaip iki galo

QUOTE(aviete1977 @ 2014 08 23, 21:37)
Manęs jau nestebina

žiūrint po kokius užsienius
iš Rusijos tai oj agresyvūs pargįžta

QUOTE(Victorious @ 2014 08 20, 14:48)
...

Ale tai jums vis blogai, tai per arti ir liečiasi, tai per toli