QUOTE(Robertyyyte @ 2015 04 08, 09:04)
Nu jau tik nereikia perdėti. Sunku patikėti, kad aplink neatsirastų nei vienos pažįstamos, kartu su vaikučiu namie sėdinčios. Jei galvojat, kad vidury baltos dienos tik pagyvenę žmonės ant suoliukų sėdi, tai labai klystate. Bent jau mano gyvenamajame rajone dienos metu pilnas kiemas ir jo apylinkės mamyčių su mažais vaikais, kurios tarpusavy kuo puikiausiai bendrauja ir susibendrauja kiekvieną dieną susitikusios kieme.
zinai as galiu uz svetima vaika (tiksliau kudiki) prisiimti atsokamybe lygiai 2 kartus. 3 ir paskesniems kartams bus tartas grieztas NE. VAIKAS YRA TIK MANO IR VYRO. TASKAS. AS NETURIU TEISES KASKART UZKRAUT TOOOOOOOOOOKIA ATSOKOMYBE KITIEMS. ir nenoriu kad kas nors uzkrautu ir man. NIEKADA neprasiau nei savo draugu nei kaimynu pagalbos.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 04 07, 19:12)
kai pas mus socialine aplinka bus sutvarkyta kaip NO, bus galima pakalbeti. Kol kas mama, ypac vienisa, gali kliautis tik savimi. ir savo organizaciniai sugebejimais. Valstybe jai nepades

ir is vis - pasiskaicius tai cia susirenka jau tooooooooooooooooookios tobulos, toooooooooooookios teisingos, kad net nuo perdeto saldumo pykint pradeda. Nu netikiu kad nebuvo tokios situacijos, kai neteko vaika viena palikt - kad ir tom paciom 3 minutem