QUOTE(Demetra @ 2014 07 03, 20:48)
Ir siaip tokios durnos, kitiems visai nesuprantamos baimes, kai kazkada ilsintis Nidoje negalejau nuvyti minties, kad jei bus blogai, kol greitoji keltu atplauks, mirsiu

.Kazkada istiko PA Sacharos dykumoj, isgasdinau ten visus, galvojo, kad sirdies priepuolis. O man buvo viena mintis - cia nera gydytoju, numirsiu ir niekas neisgelbes. Dar panasiai buvo ir kelte i Svedija. Viena baisi mintis suzadina kita baisesne, tada jau uzgriuva visa lavina ir PA visu grazumu.
Man irgi taip pat buna. Nidoj dar buciau gal ir sugalvojus, kad pagalba iskvies, o i sachara tikrai nevaziuociau
As gi i Svedija pries pora savaiciu keliausi, tai man PA prasidejo lipant i kelta, bet tokia dar valdoma. Ejau susikoncentravus i viena taska ir stengiausi kvepuot. O ilipus apsiziurejau, kad kelte med. punktas yra, tai tada kazkaip aprimau. Bet plaukiant atgal labai dideles bangos buvo ir supo, tai organizmas tada jau belekaip reagavo: saltas prakaitas pyle ir siaip uzmigt negalejau, o po tokio plaukimo dar kelias dienas kunas tarsi virpejo is vidaus.
O kaip ir rasiau anksciau tai Svedijoj persikelus i sala prasidejo baisinga PA, nes ten irgi mintis kirbejo, kad jei bus bloga, tai niekas neisgelbes

Tada tai jau griebiausi vaistu. Man tai tas Korvalolis padeda. Ar kas geriat is Jusu. Bet as kalbu apir Baltarusiska, nes musiskam tai zoles tik, o ten su vaistais ji gamina.
Papildyta:
Mano vegetodistonijos stažas 24 m. Nesigydžiau nėsyk jokiais vaistais

Kai buvau paauglė, tai joks save gerbiantis medikas vaikui neskirdavo raminamųjų, AD nebuvo išvis tuo metu. Tad liko tik saviugda, tik baimių ir panikos priepuolių, nerimo valdymas per darbą su savim, per inf-ją ir pan. Bet iš esmės, tai ir gerai, kad nebuvo lengvo kelio..išmokau gyvent ir tiek..
[/quote]
Oho stazas tikrai nemazas. Rasma, o Jums nebuvo paumejimu pvz susijusiu su vaiku gimimu, arba kaip tik pagerejimu? As vis kazkaip su hormonu kaita bandau susiet.