QUOTE(Rasma @ 2014 07 01, 17:22)
Galų gale ir labai sunkias būkles laikinai galima laikinai pergudrauti (internete net klaidžiojo informacija, kad įtarus širdies smūgį, kol atvyks greitoji, reikia stipriai kosėti).
Tiesiog organizmui reikia dirbtinai sukurti stresą. Skauda širdies plote, didelis kraujospūdis - panardinkite trumpam rankas į
karštą vandenį (bet tik max. iki alkūnių, iki venų). Kraujagyslės plėsis, pagerės širdies aprūpinimas krauju ir t.t.
kaip man patiko tavo postas!
tik žinu,kad toms kurioms dabar pati pradžia ir ar jau pažengusi veget.ir PA,tai sunku patikėti tuo kas rašoma,na aš iš savo varpinės žiūriu.
Pamenu,kad nė vienu žodžiu netikėjau,galvojau,kad Kaput ir tiek.
Sakot,kad į karštą vandenį

Man visada kartojo,kad tik į šaltą vandenį.Bet čia gal žiūrint prie kokio simptomo.
QUOTE(ingulex10 @ 2014 07 01, 21:43)
NIEKAS CIA MAN NEPADEDA,NERIMAS IMA,SMEGENIS SPAUDZIA,OI,MERGINOS,NU SAKES,GALVA LYG SVAIGSTA,NEZINAU KA DARYT,AR JUM TAIP BUVO?
Oi,tu dar nežinai kaip buvo.Buvo netgi taip ,kad iš važiuojančios mašinos norėdavosi šokti kai apimdavo viso kūno skausmas ir galvodavau,kad tuoj tuoj mirsiu.
O kada tau pas gyd?
O tu nebandei kramtomos mėtinės ar mėtinio saldainio tuo metu imti kramtyti kai pradeda imti nerimas?ar eiti kažką daryti?kad nukreipti mintis nuo nerimo
jauniute ,tai tave jau sveikint galima

?