Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(manika @ 2014 06 24, 21:48)

manika, 24 Bir 2014 - 21:48, para�ė:

Taira, kaip Jusu savijauta? Kaip sirdeles reikalai? Pasimakaluoja dar?

Taira, kaip Jusu savijauta? Kaip sirdeles reikalai? Pasimakaluoja dar?

Ačiū ,kad teiraujiesi 4u.gif Ačiū,savijauta kol kas gera,permušinėja ta mano širdelė toliau,tik jie manęs šiuo momentu negazdina ,kažkaip ramiai apgalvoju,kad nei man nuo jų silpna,nei pykina,kad jaučiuosi tikrai gerai,tai ir neišsigąstu g.gif dažniausiai permušinėja nuo jaudulio pvz jei einu į kokį pokalbį arba kai guliu ant dešinio šono g.gif
Šiandiena buvo mokykloje tėvų susirinkimas,klasėje koks 50 žmoniu,tai ar jaudulys ar to gryno oro trūko jau taip susvaigo galva,kad akyse susiliejo taip kokias 3-4 sek,sveikas protas nugalėjo, greit įtikinau save ,kad čia nepaskutinioji man doh.gif biggrin.gif

Oi nežinau nežinau,noriu tikėti,kad niekada nebegrįšiu prie vaistų,bet manau čia man misija neįmanoma smile.gif
Atsakyti
sveikos!! 4u.gif
zinokit jauciuos puikaii!!! 4u.gif nepalyginsit kaip buwo pries pora sawaite.. gal tam ytakos turi kad geriu zuvu taukus du menesiai, geriu magny b6 4u.gif
bet atsirado kita problema... kazkas su moteriskom darosi.. maudziausi sekm vonioj su druskomis, ir netycia nusislapinau.. ir nuo to kaip pradejo skaudet mot. klitoriuka, issikyru daug, skauda papilve, strenas skauda jau senai g.gif bet cia tikraisuiai pati del to kalta..
o siaip del to kas buvo jauciuos gerai.. galva nesvaigsta, pykinimas praejo.. galvos neskauda.. 4u.gif
kiek skaiciau tai visoms mergaitems pagerejo, labai dziaugiuos.. gal kad vasara ypusejo, mums gal nuo to geryn tik.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 06 25, 15:04)

Rasma, 25 Bir 2014 - 15:04, para�ė:

Tad stengiuosi, neleist laiko dykai prie TV ir sąmoningai nebeskaitau visokių tragiškų straipsnių internete..kas nuo ko mirė, kam kas buvo. Pagunda didžiulė būna pasmalsaut, bet nereik..ieškau gerų ir gražių žinių.

Tad stengiuosi, neleist laiko dykai prie TV ir sąmoningai nebeskaitau visokių tragiškų straipsnių internete..kas nuo ko mirė, kam kas buvo. Pagunda didžiulė būna pasmalsaut, bet nereik..ieškau gerų ir gražių žinių.

Labai gera strategija, o man kolkas niekaip neiseina sio iprocio atsisakyt verysad.gif as irgi vis atrodo pasmalsausiu, nekreipsiu demesio, o paskaitai ir uzeina nerimo bangos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 26, 10:22)

stejjse:), 26 Bir 2014 - 10:22, para�ė:

sveikos!!  4u.gif
zinokit jauciuos puikaii!!!  4u.gif nepalyginsit kaip buwo pries pora sawaite.. gal tam ytakos turi kad geriu zuvu taukus du menesiai, geriu magny b6  4u.gif

bet atsirado kita problema... kazkas su moteriskom darosi.. maudziausi sekm vonioj su druskomis, ir netycia nusislapinau.. ir nuo to kaip pradejo skaudet mot. klitoriuka, issikyru daug, skauda papilve, strenas skauda jau senai  g.gif  bet cia tikraisuiai pati del to kalta..

sveikos!!  4u.gif
zinokit jauciuos puikaii!!!  4u.gif nepalyginsit kaip buwo pries pora sawaite.. gal tam ytakos turi kad geriu zuvu taukus du menesiai, geriu magny b6  4u.gif

bet atsirado kita problema... kazkas su moteriskom darosi.. maudziausi sekm vonioj su druskomis, ir netycia nusislapinau.. ir nuo to kaip pradejo skaudet mot. klitoriuka, issikyru daug, skauda papilve, strenas skauda jau senai  g.gif  bet cia tikraisuiai pati del to kalta..

As jau ne is vieno esu girdejusi, kad pavartojus vitamino D, susitvarko daug isisenejusiu ligu g.gif Net nervai. Gal tikrai tiesios tame yra? Juk musu klimato zonoje tiek mazai saules ir silumos, kad D vitaminas nesigamina ir visa organizma isbalansuoja.

Isskyros, pilvo apacios skausmas, strenu skausmas rodo banalu, nemirtina uzdegima mirksiukas.gif Nueikit pas ginekologa-gausit priesuzdegiminius vaistus/zvakutes-ir viskas susitvarkys drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
nu zinokit arba tikrai sutapimas arba tikrai nuo siu vitaminu tiesiog viskas dingo.. tiesa mano pagerejimas buvo vitaminai+saviitaiga, kad nieko mirtino.. ir gal po truputy viskas pradings ilgam.. labai tikiuosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 26, 10:22)

stejjse:), 26 Bir 2014 - 10:22, para�ė:

sveikos!!  4u.gif
o siaip del to kas buvo jauciuos  gerai.. galva nesvaigsta, pykinimas praejo.. galvos neskauda.. 4u.gif
kiek skaiciau tai visoms mergaitems pagerejo, labai dziaugiuos.. gal kad vasara ypusejo, mums gal nuo to geryn tik..  blush2.gif

sveikos!!  4u.gif
o siaip del to kas buvo jauciuos  gerai.. galva nesvaigsta, pykinimas praejo.. galvos neskauda.. 4u.gif
kiek skaiciau tai visoms mergaitems pagerejo, labai dziaugiuos.. gal kad vasara ypusejo, mums gal nuo to geryn tik..  blush2.gif

Smagu dėl tavęs,taip ir toliau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
laba ryta brangiosios 4u.gif uzejau pasilabint, ir paklaust vieno dalykelio, gal kam buve.. ax.gif ar jums neskauda strenu? ir tas skausmas kartais atsiranda, nepastovus.. ir pereina y koja.. ar reiktu man gasdintis? ar tai normalus reiskinys vegetodistonijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 27, 08:12)

stejjse:), 27 Bir 2014 - 08:12, para�ė:

laba ryta brangiosios  4u.gif  uzejau pasilabint, ir paklaust vieno dalykelio, gal kam buve..  ax.gif  ar jums neskauda strenu? ir tas skausmas kartais atsiranda, nepastovus.. ir pereina y koja.. ar reiktu man gasdintis? ar tai normalus reiskinys vegetodistonijoje? g.gif

laba ryta brangiosios  4u.gif  uzejau pasilabint, ir paklaust vieno dalykelio, gal kam buve..  ax.gif  ar jums neskauda strenu? ir tas skausmas kartais atsiranda, nepastovus.. ir pereina y koja.. ar reiktu man gasdintis? ar tai normalus reiskinys vegetodistonijoje? g.gif

Taigi sakiau, kad strenu skausmas, isskyros-tai banalus ginekologinis uzdegimas(nu orai tokie, kad kas antra moteris cia pertraukta ir su uzdegimu laimingos vaiksto), kreipkites i ginekologa 4u.gif Ir neuzleiskit to uzdegimo, o tai bus sunkiau ji isgydyti.
Su vegetodistonija tai absoliuciai nieko bendro neturi schmoll.gif Vegetodistonija apima daugiau virsutine kuno dali ir su ja susijusiais simptomais: galva, sirdis, ranku tirpimas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 27, 08:35)

sena pažįstama, 27 Bir 2014 - 08:35, para�ė:

Taigi sakiau, kad strenu skausmas, isskyros-tai banalus ginekologinis uzdegimas(nu orai tokie, kad kas antra moteris cia pertraukta ir su uzdegimu laimingos vaiksto), kreipkites i ginekologa 4u.gif Ir neuzleiskit to uzdegimo, o tai bus sunkiau ji isgydyti.
Su vegetodistonija tai absoliuciai nieko bendro neturi schmoll.gif Vegetodistonija apima daugiau virsutine kuno dali ir su ja susijusiais simptomais: galva, sirdis, ranku tirpimas.

bet strenu skausmas man jau senai.. dar net nebuvo jokiu problemu su ginekologija.. kazkur apie pora sawaiciu man tas.. o ginekologiniu problemu atsirado tik pries 4 deinas..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 27, 08:50)

stejjse:), 27 Bir 2014 - 08:50, para�ė:

bet strenu skausmas man jau senai.. dar net nebuvo jokiu problemu su ginekologija.. kazkur apie pora sawaiciu man tas.. o ginekologiniu problemu atsirado tik pries 4 deinas..

Seniai butu buve, jei pries kelis menesius, o pora savaiciu rodo tik tai, kad prasidejo uzdegimelis, o dabar jau perejo i rimta uzdegima, kai atsiranda ir kiti pozymiai, susije su ginekologija 4u.gif
Aisku, priklauso ir nuo strenu skausmo pobudzio-gali buti ginekologija, gali buti urologija(slapimo pusles uzdegimas), gali buti nerviniu sakneliu uzdegimas(tada skausmas i kojas persiduoda). Zodziu, daug kas gali buti, bet sioj vietoj tikrai ne vegetodistonija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 06 27, 08:35)

sena pažįstama, 27 Bir 2014 - 08:35, para�ė:

Nu kokia jūs užtikrinta jaučiatės. O žinokit man kaip užėjo strėnų skausmas nei iš šio, nei iš to, taip poros savaičių ir praėjo. Be jokio gydymo. Nes viską nurašiau nervams. Tikrai taip drąsiai nesistengčiau įtikinti, kad nuo vegetodistonijos skauda tik viršutinę kūno dalį. Tikrai ne. Man būna, kad suka vienos kojos nykštį. Nekreipiu dėmesio. Žinau, kad praeis. Nuoširdžiai džiaugiuosi dėl stejjse. Matau jos gerėjimo požymius. 4u.gif
Atsakyti
Na man viena karta taip skaudejo nugara kad is lovos negalejau pasikelti, galvojau gal nerviskai, paskui supratau, kad tikrai ne, itikinau save, kad radikulitas, o galiausiai kai nebeiskenciau skausmo ir nuejau pas gydytoja tai paaiskejo kad paprasciausia slapimtakiu infekcija buvo doh.gif zodziu cia tu priezasciu gali buti daug steijse, jeigu nepraeis tai reiks aplankyt seimos gydytoja, bet gal snd tau gerai jau 4u.gif plius sakei kad vonioj ten tau skauda slapimo lyg pusle ar ka ten, kaip siandien jautiesi? 4u.gif
Atsakyti