Skaitau, skaitau ir beveik visur matau save.visko buvo ir man. Ir dabar dar kartais išlenda visko. Patempiau kojos raiscius, israse vaistų , bet kai paskaiciau vaistų anotacija neisgeriau anei vieno pokelio tu miltuku:) baime ir likus nuo to laiko del vaistų.geriau skausmeli pakenteti:). Selena, man nėštumo metu pries 2 metus buvo užėjęs vėl tas pats baimes, nerimai, kelios PA. Sedatifu ir žolelių arbatomis gydziaus. Po gimdymo dar kartojosi baimes, galvos svaigimai ir t. t. Galvojau netgi nustoti maitinti ir imtis AD. Bet ačiū Dievui noras maitinti vaiką buvo daug didesnis, todėl kovojau su savimi , o beto ir užimtumas visai dienai su Maziuku leliuku buvo ir dingo tie negerumai. Man tai svarbiausia, kad butų veiklos, eit kažką daryt, kad tik neuzsisedeti vietoje. Tada ir galvojimo mažiau lieka. Bonita varyk i Palanga be jokių tik baimių- pirmyn:)
Nežinau kada paskutinį kartą vaikščiojau mieste viena...šiandien tai padariau, neilgai, bet vistiek laimėjimas
Nusipirkau Herbastres maisto papilda, kad apramintu truputi...gal kuri bandet?
Stejjse, kai man budavo labai blogu dienu, galvojau, kaip tu istveri be ju, kai zinai, jog tau gali padeti AD. Tikiuosi sustipresi ir susilauksit issvajoto leliuko
Siandien mamai uzsiminiau, jog noreciau vaiku, tai nuvijo ji greit tas mintis, sako reik tau paciai sustipret, isvis, jei mamos netureciau neisbrisciau is viso sito, labai ji mane palaiko...
Maja23, kaip tium laikaisi? Kaip savijauta musu nestukes?

Nusipirkau Herbastres maisto papilda, kad apramintu truputi...gal kuri bandet?
Stejjse, kai man budavo labai blogu dienu, galvojau, kaip tu istveri be ju, kai zinai, jog tau gali padeti AD. Tikiuosi sustipresi ir susilauksit issvajoto leliuko

Siandien mamai uzsiminiau, jog noreciau vaiku, tai nuvijo ji greit tas mintis, sako reik tau paciai sustipret, isvis, jei mamos netureciau neisbrisciau is viso sito, labai ji mane palaiko...
Maja23, kaip tium laikaisi? Kaip savijauta musu nestukes?

QUOTE(bonita28 @ 2014 08 12, 22:31)
Beje kazkur skaiciau, kad dar sia liga sergantys zmones siaip bijo vartoti bet kokius vaistus. Jiems atrodo, kad bus dar blogiau nuo kokiu tai salutiniu poveikiu. Ir kiek skaitau tai atitinka. Visos mes baibinames ir tu raminanciu ir tu AD.
Va va ir man taip, mane gasdina mintis, kad atsakyt kepenys gali

as manau kognityvine terapija duoda ilgalaiki rezultata, o ad vartoti reikia kai jau visai paslyja nervai, kai jau isbristi atrodo taip sunku, taip ir depresija atkeliauja, uztai pilnai sutinku, kad kai tik ciut geriau pasidaro reikia lankyt ta terapija, bet kad lietuvoj salygu tam nera, lb brangu, o kaip suprantu nieks nekompensuoja

Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 13, 11:01)
Man tai ta Palanga ramybes neduoda

Viskas bus ok

Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 13, 12:56)
Vakar su vyru pasitariau, sakau teks pristabdyt vaikelio atejima.. Sako tu tik eik ir gerk ka reikia, svarbu issigydyt..
Saunuolis tavo vyras

As irgi Stejjse manau, kad pirma geriau pasijust geriau. Nes nestumas irgi nera lengva uzduotis, o jei prie jos papildomai dar ir kiti blogumai tai gali isvis but nepakeliama. Geriau tada tikrai pasveikt, o leliukas ir pats ateis kai nuotaika bus gera. 
Papildyta:
Kognityvines terapijos 5 uzsiemimai man kainavo 250 Lt. Vienas uzsiemimas trukdavo 2 val. Cia grupinis. Grupeje apie 10 tokiu pat zmoniu. O indivialiai tai turbut vienas uzsiemimas 80 Lt. Psichikos centruose irgi man atrodo yra, tai ten gal pigiau. As kadangi viena praleidau kai lankiau, tai man rupjucio 20 d galima atidirbt. labai laukiu, nes man tikrai patiko. Nors tarp musu buvo moteris, kuri 8 metus geria AD, tai ji sedejo ir i viska skeptiskai ziurejo ir sake, kad jai geriau tabletuke ikalt, o ne tuos pratimus daryt. Reik nusiteikimo mergaites tai terapija, nes ji nera , kad su lazdele pamoka ir jau sveika esi. Ir dar ten sake, kad kuo anksciau pradedi, tuo didesnis efektas, nes kas jau desimtmecius geria AD, tai jau sunkiau ta liga isgyvendint.

Papildyta:
Kognityvines terapijos 5 uzsiemimai man kainavo 250 Lt. Vienas uzsiemimas trukdavo 2 val. Cia grupinis. Grupeje apie 10 tokiu pat zmoniu. O indivialiai tai turbut vienas uzsiemimas 80 Lt. Psichikos centruose irgi man atrodo yra, tai ten gal pigiau. As kadangi viena praleidau kai lankiau, tai man rupjucio 20 d galima atidirbt. labai laukiu, nes man tikrai patiko. Nors tarp musu buvo moteris, kuri 8 metus geria AD, tai ji sedejo ir i viska skeptiskai ziurejo ir sake, kad jai geriau tabletuke ikalt, o ne tuos pratimus daryt. Reik nusiteikimo mergaites tai terapija, nes ji nera , kad su lazdele pamoka ir jau sveika esi. Ir dar ten sake, kad kuo anksciau pradedi, tuo didesnis efektas, nes kas jau desimtmecius geria AD, tai jau sunkiau ta liga isgyvendint.
O jus pastebejot merginos, kad VD kazkodel suaktyveja vos ne visoms vienu metu
nes siaip temele tyli tyli, ir tada kokiu nors laikotrapiu kai pasipila blogumai tai beveik visoms, kaip idomiai, gal cia oras ar gamta kokia itaka padaro ar kaip

Pilnatis
Mama poliklinikoj dirba, tai sako kaip tik pilnatis, tai poliklinika pilna "psichu". na mes dar ne tokios, bet matyt veikia mus.

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 13, 15:52)
pabandyk pasigooglinti.
As geriau viena karta apie 6 men. Bet net neatsimenu kaip vadinosi.