Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 13, 09:05)
Laba ryta mergytes 4u.gif
Ydomu ar man tikrai problemos su skrandziu, ar cia vel viskas del Vd.. Vel pykina, vel stoja skrandis ir atrodo gerklej viskas stovi.. g.gif nes kai anasyk taip buvo ir baisiau, tai nieko nerado.. Tai db nezinau ar tai tikrai vyksta ar tai tiesiog nerwai...
Ir ta galwa... Jetus kaip ji man atsibodo verysad.gif

Rasma, jus tikrai saunuole, taip ir toliau..  4u.gif

As kai geriau ad truputy priaugau..  ax.gif tai lb pergyvenau.. Bet priaugau, nes kai praeitais metais susirgau tai lb numeciau.. Nu nieko negalejau walgyt, nebuvo apetito.. O kai pradejau gert, gryzo normalus gyvenimas, norejau valgyt ir walgiau.. O db valgau.. Bet ne taip.. Daznai skrandis streikuoja.. Tai ir nesuprantu..

sveikos smile.gif gali but ir skrandis, man du kartus tyre, nieko nerado, o trecia karta atrado, tada siaubingai pykino ir rugstys kilo. O kai skrandis streikuoja, pastoviai galva skauda, bent jau man smile.gif
Atsakyti

bonita28., nebijok Palangos, neviena busi wink.gif Tai neturetu but baisu wink.gif Man uzeina PA kai neturiu salia artimuju kokiu biggrin.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Bet jau butu juokinga.. Jei eiciau po dvieju menesiu vel tirtis skrandy..nir taip jau man ten sake kad zmogus kuris neturi rimtu problemu tiriasi kas 5mrtus skrandy, o kas turi siokiu tokiu problemu kas du metus, o kas turi kazka tai kas puse metu.. Jau man daktare sake, kad juk buwai pries 8 men tirtis.. Sakau tai taip ir dar karta noriu, ir siemet sako nu sveika tiu.. Sako gali buti del nervu sako ar turi problemu kartais su nervais, sakau geriau 9 men Ad nu ji sako nu tada laisva viskas aisku 4u.gif
O man galvos visai neskauda g.gif nu kartais buna..
Selena777 situ negeriau bet geriau nuo to pacio tik kitu pawadinimu geriau betaserc 24mg..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 13 rugpjūčio 2014 - 11:08
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 13, 11:07)
Bet jau butu juokinga.. Jei eiciau po dvieju menesiu vel tirtis skrandy..nir taip jau man ten sake kad zmogus kuris neturi rimtu problemu tiriasi kas 5mrtus skrandy, o kas turi siokiu tokiu problemu kas du metus, o kas turi kazka tai kas puse metu.. Jau man daktare sake, kad juk buwai pries 8 men tirtis.. Sakau tai taip ir dar karta noriu, ir siemet sako nu sveika tiu.. Sako gali buti del nervu sako ar turi problemu kartais su nervais, sakau geriau 9 men Ad nu ji sako nu tada laisva viskas aisku 4u.gif
O man galvos visai neskauda g.gif  nu kartais buna..
Selena777 situ negeriau bet geriau nuo to pacio tik kitu pawadinimu geriau betaserc 24mg..

as cia tik savo pavyzdi parasiau, gal tau tikrai nieko nera. Man dare praeita balandi, nieko nebuvo, o kai geguze istyre oj kiek rado visko, nors gydytoja sake, tikrai neverta tirtis, nes pries metus daryta.
Atsakyti
As manau kad nuo nervu, as irgi nevalgydavau,pykinavo pastoviai,skaudejo, rugstys kilo, rado tik gerla,o jis nuo nervu:)
Atsakyti
Iswadinsit mane silpna..
Bet eisiu pas psichoterapeuta verysad.gif
Nenoriu veltui leisti siu dienu.. Pirm y darba.. Nu neysiwaizduoju kaip jame teks but kai sitaip darosi.. Kad ir kaip negerai Ad.. Bet manau grysiu prie ju...
Atsakyti
Kazin ar tie nuo galvos svaigimo vaistai nekenkia?

Pradejau zinokit bijot vaistu, atrodo visi kenkia ir pakenks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 13, 11:39)
As manau kad nuo nervu,  as irgi nevalgydavau,pykinavo pastoviai,skaudejo, rugstys kilo, rado tik gerla,o jis nuo nervu:)

o kaip issigydei ji?
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 13, 11:46)
Iswadinsit mane silpna..
Bet eisiu pas psichoterapeuta  verysad.gif
Nenoriu veltui leisti siu dienu.. Pirm y darba.. Nu neysiwaizduoju kaip jame teks but kai sitaip darosi.. Kad ir kaip negerai Ad.. Bet manau grysiu prie ju...

as sakyciau atvirksciai, saunuole tu, o ne silpna smile.gif saunuole, kad nusprendei sau padeti, o ne leisti siai busenai gramzdinti save vis gilyn ir gilyn. jei tau padejo AD, butinai pagerk, jausiesi kaip zmogus, dings juodos mintys ir tada jau galesi saviugda uzsiimti, bus zymiai lengviau smile.gif dziaugiuosi uz tave, kad priemei toki sprendima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 13, 12:49)

Pradejau zinokit bijot vaistu, atrodo visi kenkia ir pakenks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

As geriau kai man vestibiuliarinio aparato sutrikimas.. Lb padejoooo smile.gif
Atsakyti
stejjse:), o ar bandai skaityt knygas ????
Reikia labai susiimt ;/ Musu visu busena itakoja musu mintys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 13, 12:53)
stejjse:), o ar bandai skaityt knygas ????
Reikia labai susiimt ;/ Musu visu busena itakoja musu mintys sad.gif

As jau 5 men su tokia sawijauta.. Bandziau.. Nesigawo.. Matyt per daug toj galvoj visko prisikaupe, negaliu isbristi is tu pojuciu.. Vakar su vyru pasitariau, sakau teks pristabdyt vaikelio atejima.. Sako tu tik eik ir gerk ka reikia, svarbu issigydyt..
Mama mano lb priesiska Ad, nu nesuprantami dalykai jai sitie waistai, bet snd pati sako, gal yzsiregistruok pas daktara, mato kad nesimuliuoju.. ax.gif
Ir nusprendziau.. Bent trumpam atsigaut ir per ta laika bandyt dirbt su sawim..
Atsakyti
QUOTE(Selena777 @ 2014 08 13, 11:49)

kol nepabandysi, nesuzinosi 4u.gif aisku, gal tau ju visai nereikia. as jokiu vaistu nei nuo galvos svaigimo, nei nuo skausmo negeriu.
skaitau as ta knyga, bet nelb ji man smile.gif
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 13, 11:56)
As jau 5 men su tokia sawijauta.. Bandziau.. Nesigawo.. Matyt per daug toj galvoj visko prisikaupe, negaliu isbristi is tu pojuciu.. Vakar su vyru pasitariau, sakau teks pristabdyt vaikelio atejima.. Sako tu tik eik ir gerk ka reikia, svarbu issigydyt..
Mama mano lb priesiska Ad, nu nesuprantami dalykai jai sitie waistai, bet snd pati sako, gal yzsiregistruok pas daktara, mato kad nesimuliuoju..  ax.gif
Ir nusprendziau.. Bent trumpam atsigaut ir per ta laika bandyt dirbt su sawim..

lb svarbu artimuju palaikymas, isbrisi is sitos duobes, stiprybes, mergyt 4u.gif
Atsakyti