Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

jetus as internetu nusiprikau ta knyga, kaip laukiu kol atves bigsmile.gif as tai tikrai zinau ka dpas mane depresijos nera, o va su nerimu tai sakes doh.gif bet manau del to, kad labai nesaugiai jauciuos kad neturiu vaikuciu, jei jiejau lakstytu tikiu, ka dman baigtusi visos ligos ir nerimai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 11, 23:17)
Man ta knyga kazkaip netinka schmoll.gif  prawerciau kur daugmaz man panasu y mano emocijas, nu ir vistiek ne apie tai.. Pasidariau ta depresijos testa tai pas mane jos kaip ir nera, daugiau negeros mintys.. Tad toliau ir neskaiciau apie depresijas.. O paskaiciau dar apie stresa.. Ir viskas..

Tai gal tada tikrai Tau ne depresija, bet tada nuo ko AD gertum? Geriau tada stenkis be ju. Nes pas ka depresija, tai ta knyga tikrai geru patarimu duoda.
Labos nakties mergaites, einu savo isdykeliu i lova varyt. Nes kai mama prie kompo, tai namie daroma betvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 22:23)
Tai gal tada tikrai Tau ne depresija, bet tada nuo ko AD gertum? Geriau tada stenkis be ju. Nes pas ka depresija, tai ta knyga tikrai geru patarimu duoda.
Labos nakties mergaites, einu savo isdykeliu i lova varyt. Nes kai mama prie kompo, tai namie daroma betvarke smile.gif

Ad ne tik nuo depresijos.. 4u.gif bent jau taip man daktariukas sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 11, 23:23)
jetus as internetu nusiprikau ta knyga, kaip laukiu kol atves bigsmile.gif  as tai tikrai zinau ka dpas mane depresijos nera, o va su nerimu tai sakes doh.gif  bet manau del to, kad labai nesaugiai jauciuos kad neturiu vaikuciu, jei jiejau lakstytu tikiu, ka dman baigtusi visos ligos ir nerimai doh.gif  doh.gif  doh.gif

jauniute tikiuosi, kad taip ir butu, bet jei uzpuola rimta depresija, tai ar vaikai, ar vyras, ar mama nieko. Vistiek tik lovoj norisi sedet. Atsimenu kai pirma kart susirgau, tai mano sesiolikmetei tada buvo gal 2 ar 3 metai. O man nieko nesinorejo. Viska darydavau per prievarta ir ziuredama i viena taska. Ne visada vaikai issigelbejimas nuo ligos. Maniske kai per naktis reke iki 3 metu, tai man tikrai stogas buvo nuvaziaves. O dar ir sirgo daug, tai po ligonines reikejo vazinet. Visa tai sveikatos neprideda. Tik , kad musu moteru tokia prigimtis tureti vaikuciu, tai turim stengtis, kad ir kaip bebutu.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 11, 21:20)
o taqi kaip dabar tai vadinas, kad pasenes pavadinimas? ax.gif

Nepasake, matyt nenorejo kad uzfiksuociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 21:54)

livijaaa, zinai man vis atrode, kad apie savo liga zinau tik as ir man artimiausi zmones, bet siandien darbe viena bendradarbe paklause kas man yra ir kad jai pasirode, kad esu praradusi gyvenimo dziaugsma. Tada as pasimeciau ir paklausiau ar tikrai taip matosi, nes darbe lyg ir normali bunu, o ji pasake, kad matosi. Tai turbut  nelabai eina uzmaskuot ta pastoviai bloga nuotaika ir blogumu laukima g.gif

Jei jaučiate įtampą, tai tikrai atsispindi veide. Šitą labai sunku užmaskuoti. Įtampa apatiniame žandikaulyje, akys be ugnelės. Šiandien man viena bendradarbė irgi pasakė, kad atrodau nepailsėjusi po savaitgalio.

Stejjse, ir džiaugiuosi už jus, o kartais liūdžiu. Jūsų būsena kaip Anglijos oras.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Yesboss pas koki nerologa buvai ? As pati is kLipedos buvau pas Nerologe Navicko klinijoje, lavbai nepatiko nes prirase Xanaxo, as nenoriu gert raminamuju nes kaip sakiau nuo ju sustingstu ir uzeina PA, nebejauciu kuno ;/
Siandien einu pas Lor ir pas skydliaukės gyd kjau rezultatu suiznot.
Siaubas kaip nervina....
Vakar buvau pasimatyme prie juros su vienu vyriskiu, taip uzejo PA, galvojau tuoj nualpsiu, nes pradejo zeme siubot , o geda juk negaliu sakyt kas darosi sad.gif Nu nervuoja negaliu.
Skaitau knyga Dziaugsmo vadoovas, labai patinka man jinai.

Mergaites, o be AD ar praeina si liga ? nesu gimdziusi nenoriu vartoti chemijos, ir tikiu kad viskas iveikiama, ypac kai cia nervai sad.gif unsure.gif
Atsakyti

O aS snd nejau i darba, ant dusios negera kad taip,bet vaikutis svarbiau, merginos as nerandu to albumO:/
Atsakyti
as irgi noriu nuotrauka ikelt 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
na kaip siandien dienele visoms? Man tai siandien skrandi skauda, atrodo, kad viskas stovi ka suvalgau. Kartais galvoju ar bus diena, kad nieko neskaudes verysad.gif Tuo i AZ parasysiu prisijungima.
Atsakyti
Siandien maziau galva svaigsta, bet viski svaiguliuoja vistiek sad.gif
Atsakyti
merginos o jums mirguliuoja akyse? man buna kad plaukioja tokie juoduliukai arba permatomi burbuliukai
ar buna taip ??
Atsakyti