steijse, imesk ir man duomenis

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 11, 20:29)
Tikrai taip!!! Nu jus su mergaitem kaip sesutes atrodot!!! Super bonita28 
Papildyta:
Nusiunciau tau visus duomenis y AZ

Papildyta:
Nusiunciau tau visus duomenis y AZ

Nu paziurekit ar matosi jum, man atrodo netycia privatu padariau, ar viskas gerai?

QUOTE(yesboss @ 2014 08 11, 20:42)
Nu paziurekit ar matosi jum, man atrodo netycia privatu padariau, ar viskas gerai? 

matosi

Bonita, labai mielos mergytes jusu, linkiu mums kad ir su vidum butu taip kaip su isore, jei isorej matytusi pamisimas musu, tai butu nekas:D
viskas matosi. Mergaites kokios jaunos, grazios, o su tokiom ligom turit vargt. Ka tik su mama kalbejom apie mano uzejusi bloguma parduotuvej. Sakau kai kitoms tai moku paaiskint ka daryt, o kai pati ir paskystu. Bet zinau ka blogai dariau, gi dar pries isvaziuojant jau galvojau, kad tik bloga nebutu, o cia jau blogai, nes dar bunat namie save uzsiprogramavau. Tikrai bendrom jegom issikapstysim.
Papildyta:
livijaaa, zinai man vis atrode, kad apie savo liga zinau tik as ir man artimiausi zmones, bet siandien darbe viena bendradarbe paklause kas man yra ir kad jai pasirode, kad esu praradusi gyvenimo dziaugsma. Tada as pasimeciau ir paklausiau ar tikrai taip matosi, nes darbe lyg ir normali bunu, o ji pasake, kad matosi. Tai turbut nelabai eina uzmaskuot ta pastoviai bloga nuotaika ir blogumu laukima
Papildyta:
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 11, 22:46)
matosi
mano foto steijse ikels, nes man nesigauna
na ka, paziurejus tai visos 100% sveikos atrodo, linksmos, net nepagalvotum, kad VG mus kankina

livijaaa, zinai man vis atrode, kad apie savo liga zinau tik as ir man artimiausi zmones, bet siandien darbe viena bendradarbe paklause kas man yra ir kad jai pasirode, kad esu praradusi gyvenimo dziaugsma. Tada as pasimeciau ir paklausiau ar tikrai taip matosi, nes darbe lyg ir normali bunu, o ji pasake, kad matosi. Tai turbut nelabai eina uzmaskuot ta pastoviai bloga nuotaika ir blogumu laukima

QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 20:51)
viskas matosi. Mergaites kokios jaunos, grazios, o su tokiom ligom turit vargt. Ka tik su mama kalbejom apie mano uzejusi bloguma parduotuvej. Sakau kai kitoms tai moku paaiskint ka daryt, o kai pati ir paskystu. Bet zinau ka blogai dariau, gi dar pries isvaziuojant jau galvojau, kad tik bloga nebutu, o cia jau blogai, nes dar bunat namie save uzsiprogramavau. Tikrai bendrom jegom issikapstysim.

malonu susipazinti

Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 20:54)

as kartais pati ant saves pastebiu, kad ne tokia esu kaip visada, manau ir aplinkiniai ta pastebi, ko labiausiai nesinori (nekalbu apie artimiausius), bet darbe tikrai nesinori, kad kolegos tai matytu. as tokiu atveju sakau, kad man migrena

Stejjse kokia grazia foto ikelei, atrodo tik dziaugtis gyvenimu ir reikia. O tos psichines ligos tokios klastingos
Bet reikia mazais zingsniukais stengtis mums issikapanot.

Ir man malonu susipazinti
Lauksim dar kitu mergaiciu prisijungianciu prie musu susipazinimo akcijos
Klausykit mergaites, kurios skaitot knyga ar jau daskaitet iki depresijos testo. Idomu kaip kitoms gaunasi, nes man tai tas priespaskutinis lygis. Nekas tada

Klausykit mergaites, kurios skaitot knyga ar jau daskaitet iki depresijos testo. Idomu kaip kitoms gaunasi, nes man tai tas priespaskutinis lygis. Nekas tada

QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 22:13)

Man ta knyga kazkaip netinka

QUOTE(yesboss @ 2014 08 11, 21:20)
Beto pasake jog vegetodistonija jau pasenes pavadinimas ir nediagnozavo sito man.
o taqi kaip dabar tai vadinas, kad pasenes pavadinimas?

QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 21:13)

as pasidariau ta testa, kur pradzioje yra, tai man gavosi sunki depresija..