Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

steijse, imesk ir man duomenis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 11, 20:29)
Tikrai taip!!! Nu jus su mergaitem kaip sesutes atrodot!!! Super bonita28 4u.gif
Papildyta:

Nusiunciau tau visus duomenis y AZ  4u.gif

Nu paziurekit ar matosi jum, man atrodo netycia privatu padariau, ar viskas gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 11, 20:42)
Nu paziurekit ar matosi jum, man atrodo netycia privatu padariau, ar viskas gerai? biggrin.gif

matosi 4u.gif mano foto steijse ikels, nes man nesigauna doh.gif na ka, paziurejus tai visos 100% sveikos atrodo, linksmos, net nepagalvotum, kad VG mus kankina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bonita, labai mielos mergytes jusu, linkiu mums kad ir su vidum butu taip kaip su isore, jei isorej matytusi pamisimas musu, tai butu nekas:D
Atsakyti
viskas matosi. Mergaites kokios jaunos, grazios, o su tokiom ligom turit vargt. Ka tik su mama kalbejom apie mano uzejusi bloguma parduotuvej. Sakau kai kitoms tai moku paaiskint ka daryt, o kai pati ir paskystu. Bet zinau ka blogai dariau, gi dar pries isvaziuojant jau galvojau, kad tik bloga nebutu, o cia jau blogai, nes dar bunat namie save uzsiprogramavau. Tikrai bendrom jegom issikapstysim.
Papildyta:
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 11, 22:46)
matosi  4u.gif  mano foto steijse ikels, nes man nesigauna doh.gif  na ka, paziurejus tai visos 100% sveikos atrodo, linksmos, net nepagalvotum, kad VG mus kankina biggrin.gif  biggrin.gif

livijaaa, zinai man vis atrode, kad apie savo liga zinau tik as ir man artimiausi zmones, bet siandien darbe viena bendradarbe paklause kas man yra ir kad jai pasirode, kad esu praradusi gyvenimo dziaugsma. Tada as pasimeciau ir paklausiau ar tikrai taip matosi, nes darbe lyg ir normali bunu, o ji pasake, kad matosi. Tai turbut nelabai eina uzmaskuot ta pastoviai bloga nuotaika ir blogumu laukima g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 20:51)
viskas matosi. Mergaites kokios jaunos, grazios, o su tokiom ligom turit vargt. Ka tik su mama kalbejom apie mano uzejusi bloguma parduotuvej. Sakau kai kitoms tai moku paaiskint ka daryt, o kai pati ir paskystu. Bet zinau ka blogai dariau, gi dar pries isvaziuojant jau galvojau, kad tik bloga nebutu, o cia jau blogai, nes dar bunat namie save uzsiprogramavau. Tikrai bendrom jegom issikapstysim.

drinks_cheers.gif as tai esu uzsiprogramavusi, kad kai nueisiu su vaiku i vaiku kambari, pasidarys bloga, nes karta taip yra buve.nu ir ka, kiek nueinu, tiek bloga, jeigu is pradziu viskas buna gerai, tada pradedu galvoti, kad tik nepasidarytu negera ir pradeda galva svaigti, akyse mirgeti, vaizdas leitis doh.gif
malonu susipazinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 20:54)

livijaaa, zinai man vis atrode, kad apie savo liga zinau tik as ir man artimiausi zmones, bet siandien darbe viena bendradarbe paklause kas man yra ir kad jai pasirode, kad esu praradusi gyvenimo dziaugsma. Tada as pasimeciau ir paklausiau ar tikrai taip matosi, nes darbe lyg ir normali bunu, o ji pasake, kad matosi. Tai turbut  nelabai eina uzmaskuot ta pastoviai bloga nuotaika ir blogumu laukima g.gif

as kartais pati ant saves pastebiu, kad ne tokia esu kaip visada, manau ir aplinkiniai ta pastebi, ko labiausiai nesinori (nekalbu apie artimiausius), bet darbe tikrai nesinori, kad kolegos tai matytu. as tokiu atveju sakau, kad man migrena smile.gif
Atsakyti
Stejjse kokia grazia foto ikelei, atrodo tik dziaugtis gyvenimu ir reikia. O tos psichines ligos tokios klastingos verysad.gif Bet reikia mazais zingsniukais stengtis mums issikapanot.
Atsakyti
Na wa tvarkele mergytes 4u.gif
Labai malonu su visom visom susipazinti blush2.gif
Atsakyti
Ir man malonu susipazinti 4u.gif Lauksim dar kitu mergaiciu prisijungianciu prie musu susipazinimo akcijos thumbup.gif
Klausykit mergaites, kurios skaitot knyga ar jau daskaitet iki depresijos testo. Idomu kaip kitoms gaunasi, nes man tai tas priespaskutinis lygis. Nekas tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 22:13)
Ir man malonu susipazinti 4u.gif Lauksim dar kitu mergaiciu prisijungianciu prie musu susipazinimo akcijos thumbup.gif
Klausykit mergaites, kurios skaitot knyga ar jau daskaitet iki depresijos testo. Idomu kaip kitoms gaunasi, nes man tai tas priespaskutinis lygis. Nekas tada g.gif

Man ta knyga kazkaip netinka schmoll.gif prawerciau kur daugmaz man panasu y mano emocijas, nu ir vistiek ne apie tai.. Pasidariau ta depresijos testa tai pas mane jos kaip ir nera, daugiau negeros mintys.. Tad toliau ir neskaiciau apie depresijas.. O paskaiciau dar apie stresa.. Ir viskas..
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 11, 21:20)
Beto pasake jog vegetodistonija jau pasenes pavadinimas ir nediagnozavo sito man.

o taqi kaip dabar tai vadinas, kad pasenes pavadinimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 11, 21:13)

as pasidariau ta testa, kur pradzioje yra, tai man gavosi sunki depresija..
Atsakyti