Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(perla30* @ 2014 06 20, 12:31)
Sveikos, ateinu pasiguosti, šiandien vėl aplankė PA  doh.gif , jau taip viskas buvo neblogai ir va kad nori  verysad.gif . Viskas prasidėjo naktį, pabudau, toks keistas galvos lyg spaudimas, lyd durimas, bet nors ir nestiprus, tuoj visas organizmas suregavo pulsas virš 100 išgėriau raminamųjų, ryte vėl tas pats  doh.gif . dabar lyg ir normaliai . Blyn kaip baisu, nors ir žinau kad reikia stengtis nereguoti, bet nu niekaip neišeina  verysad.gif
O dar internete paskaičiau apie smegenų navikus, nu tai visai blaškytis pradėjau, kur lėkt, pas ką kreiptis.

O jus pagalvokit, na uzejo ir praejo, juk ne pirmas kartas, gal ne taip ir baisu 4u.gif labai blogai kad tik iskart skaitet internete 4u.gif as galvoju kodel mes visos iskart puolam i ta interneta, toks vaizdas kad norim dar labiau su pakenkt doh.gif
Atsakyti
Sveikos as ir snd labai prastai jauciuosi.. gal kad oras toks, net nebezinau jau..vis dar apspangimas jauciamas, toks keistas, lyg sukasi galva, na net nemoku paaiskint.. ir paskausta galva... ir skausmas jauciamas krutineje, ir sirdies lyg plote.. nesuprantu gakl su sirdim kas negerai... g.gif toks keistas maudimas sirdies plote, krutineje visoje.. net nezinau gal eit sirdy issitirt.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos,mergytes:)neskaityk internete,ten visko daug ir baisaus,juk ir mane pamoke kad nereikia skaityt:)na,aisku kitaip neiseina,vis galvoji kas cia gali but?ir davai po interna narsyt 4u.gif ,o as jau antra diena nieko jauciuos,man irgi sirdies plote kazkoks spaudimas,layg skausmas,ai nezinau kas daros,juk galu gale sake girdejo uzesiuka:)gal del to?bet jau stipriai imu save I rankas,nereikia bijot,juk kiek dievulis skyre,tiek ir bus lemta,aisku graudziausia del vaiku.....kaip bus,kaip kas....bet kai man tetis,kuris yra mano gerausias draugas,neseniai pasake kad uzknisau su savo galvos svaigimais blush2.gif ,pasidare aisku,kad varginu visus aplinkinius su savo bedom ir dejonem,emiau kazkaip kitaip mastyt,gal tikrai viskas pasamonej gludi?juk yra zmoniu su kitokiom bedom ir baisesniu,o jie neina ir nezurza,bet tyliai kencia,o as biski apsvaigau,truputi nerimas blush2.gif ,ir skambinu gyd,nes mirstanti gulbe ax.gif ,reik per prievarta mergytes susiimti,ir bus ok,sunku,labai sunku,bet ka daryt,tuoj neturesim draugu,ir artimieji nenores bendraut blush2.gif pasiule mildronata,jis aprupina deguonim organizma,geriu stenokard(gudobeliu)tablets sirdelei sustiprint:)b grupes vitamin,na ir antra diena jau turiu normalia,nusivedziau ir mergaite paskiepint,ir I parduotuve normaliai,be panikos ir svaigimu,zodziu turi viskas but ok:))mergaites,ir jums linkiu paties geriausio ir sveikatos:)
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 20, 15:45)
,geriu stenokard(gudobeliu)tablets sirdelei sustiprint:)b grupes vitamin,na ir antra diena jau turiu normalia,nusivedziau ir mergaite paskiepint,ir I parduotuve normaliai,be panikos ir svaigimu,zodziu turi viskas but ok:))mergaites,ir jums linkiu  paties geriausio ir sveikatos:)

Sutinku, tikrai reikia susiimti, bet tai laaabai sunku ištikus PA. Bet po to viskam nurimus apmastau , atrodo kad nėra ko nerimauti, užeina ir praeina, bet kaip užkniso jau doh.gif nusibodo tokia busena labai.
Ingulex10 berods Jūs auginat maža leliuką kaip ir aš, ar kažkuri kita? O Jūs geriat be gudobeliu ir B vitaminų kitus paskirtus AD ar dar kokius.

Ar galima geriant AD gerti žolinius vaistus kokius , ar vitaminus papildomai g.gif ? Kai klausiau savo gyd. tai sako o kam , likau nustebus, tai supratau kad nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 20, 14:07)
skausmas jauciamas krutineje, ir sirdies lyg plote.. nesuprantu gakl su sirdim kas negerai... g.gif  toks keistas maudimas sirdies plote, krutineje visoje.. net nezinau gal eit sirdy issitirt..  verysad.gif

va va nuo tokių pojūčių man visada isisiūbuoja nerimas ir PA,nuo to man ir viskas prasideda,prie tų pojūčių dar itraukiu savo fantazijas ir finalas,kad nebeina savęs suvaldyti be vaistų doh.gif biggrin.gif
Norėčiau ,kad kas man išoperuotu smegenis ir paliktų tą dalį kuri gamina laimės hormonus biggrin.gif

Šiandiena nesupranti ko lūpa apatinė tirpsta ir ką laikausi vis dar ,negaliu taip greit pasiduoti tongue.gif kol tvarkiausi ir pietus dariau viskas buvo dinge,tai ir nekreipiu dėmesio,mes žinau,kad čia tik mano smegenai kalti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2014 06 20, 16:10)
Sutinku, tikrai reikia susiimti, bet tai laaabai sunku ištikus PA. Bet po to viskam nurimus apmastau , atrodo kad nėra ko nerimauti, užeina ir praeina, bet kaip užkniso jau  doh.gif nusibodo tokia busena labai.
Ingulex10 berods Jūs auginat maža leliuką kaip ir aš, ar kažkuri kita? O Jūs geriat be gudobeliu ir B vitaminų kitus paskirtus AD ar dar kokius.

Ar galima geriant AD gerti žolinius vaistus kokius , ar vitaminus papildomai  g.gif ? Kai klausiau savo gyd. tai sako o kam , likau nustebus, tai supratau kad nereikia  g.gif

as negeriu ad,vakarais dar po puse xanax0.5mg,ne taip parasiau,chronokard tos gudobeliu tabletes ax.gif b grupe sugert baigiu ir kaip rasiau mildronata,ji taip pat vartoja sportininkai,kad sirdele stipresne butu,ir deguonim aprupina,tai tiek siuo metu as naudoju,taip mano mergytei1.3metuku,ir po pirmos mergaites man taip pat ciuoze stogas,vis rasydavo visokiu ir ad,ir raminanciu,bet nieko negeriau tik valerijona ir gudobele,o si karta tenka naudoti ir xanaxa doh.gif ,bet gal tuo ir apsistosiu ax.gif ,gal kaip nors issikapstysiu g.gif
Papildyta:
4u.gif
QUOTE(*taira @ 2014 06 20, 17:02)
va va nuo tokių pojūčių man visada isisiūbuoja nerimas ir PA,nuo to man ir viskas prasideda,prie tų pojūčių dar itraukiu savo fantazijas ir finalas,kad nebeina savęs suvaldyti be vaistų  doh.gif  biggrin.gif
Norėčiau ,kad kas man išoperuotu smegenis ir paliktų tą dalį kuri gamina laimės hormonus  biggrin.gif

Šiandiena nesupranti ko lūpa apatinė tirpsta ir ką laikausi vis dar ,negaliu taip greit pasiduoti  tongue.gif kol tvarkiausi ir pietus dariau viskas buvo dinge,tai ir nekreipiu dėmesio,mes žinau,kad čia tik mano smegenai kalti  biggrin.gif

4u.gif sutinku,ir man reiketu pasikeisti smegenis bigsmile.gif
Atsakyti
Deja, smegenu mum mergaites niekas nepakeis, turim kazkaip pacios valdytis 4u.gif plius pasiziurekit kokie orai siandien pvz, kai apsiniauks kaip dups lyti, manau tokiom jautruolem kaip mes, musu organizmams tai irgi itakos turi...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 06 20, 18:47)
Deja, smegenu mum mergaites niekas nepakeis, turim kazkaip pacios valdytis 4u.gif  plius pasiziurekit kokie orai siandien pvz, kai apsiniauks kaip dups lyti, manau tokiom jautruolem kaip mes, musu organizmams tai irgi itakos turi...

Pas mane visa diena saulė šviečia bigsmile.gif labai gražus vakaras,terasoje kavą gurkšnojau, ką tik į kambarį parėjau smile.gif o kurioj čia LT pusėje apsiniaukę g.gif ?

Tikra tiesa,mane oras labai veikia,liūdna labai būna kai lauke lyja,na nebent lietuj lyjant turiu kompanija kas su manimi kokio vyno gurkšnoja terasoje,tada jau ir lietus nemaišo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *taira: 20 birželio 2014 - 19:40
QUOTE(perla30* @ 2014 06 20, 12:31)
Sveikos, ateinu pasiguosti, šiandien vėl aplankė PA  doh.gif , jau taip viskas buvo neblogai ir va kad nori  verysad.gif . Viskas prasidėjo naktį, pabudau, toks keistas galvos lyg spaudimas, lyd durimas, bet nors ir nestiprus, tuoj visas organizmas suregavo pulsas virš 100 išgėriau raminamųjų, ryte vėl tas pats  doh.gif . dabar lyg ir normaliai . Blyn kaip baisu, nors ir žinau kad reikia stengtis nereguoti, bet nu niekaip neišeina  verysad.gif
O dar internete paskaičiau apie smegenų navikus, nu tai visai blaškytis pradėjau, kur lėkt, pas ką kreiptis.

BET TAI KAM TU SKAITAI INTERNETE APIE LIGAS?
NESKAITYK,BŪK GERA,STENKIS KUO MAŽIAU Į TAI KREIPTI DĖMESĮ 4u.gif
REIKIA LAIKO IR KO TOLIAU TUO LENGVIAU BUS IŠVARYTI VISAS PA smile.gif
Atsakyti
Sveiki gal zinot kokius raminancius esant nesciai galim gert ,nutraukiau ad ir jauciu ,kad po biski viskas grysta.
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 06 21, 15:30)
Sveiki gal zinot kokius raminancius esant nesciai galim gert ,nutraukiau ad ir jauciu ,kad po biski viskas grysta.

Vaje,žinau kaip jautiesi,prisikankinau ir aš per nėštumą,tik man viskokie žoleliniai preparatai nepadėjo,tai gėriau ad mažomis dozėmis unsure.gif
Pabandyk valerijoną,acosedum nervų lašiukus,arbatas ar šiaip kokius vaistažolinius prearatus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elingosmamyte @ 2014 06 21, 15:30)

nervoheel,ar sedative gal pades,uzsiplikink valerijonu saknu irgi gerai veikia
Atsakyti