Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

patarsiu neskaityti internete... kadangi tai man patarinejo visos merginos.. kuo daugiau skaitysite tuo daugiau visko prisitaikysite sau.. geraiu nesinervuokite.. nes tikrai nera del ko.. juk jai butu kas riomto, daktare jau butu jus perspejusi.. tai kad ramiau, wiskas gerai 4u.gif sakau is sawo patirties kuo daugiau skaitote internete, tuo daugiau apsunkinsite savo galva.. o jai kaip tik reikia ilsetis... nors zinau kaip tai yra sunku... bet po zingsniuka... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 17, 15:29)
lyg viskas gerai,bet girdejo uzesiuka,kurio gyvenime nezinojau kad turiu:)issigandau:(dabar narsau internete tai visai baisu ka raso:(,o dare ir echoskopija,sake viskas gerai,tai ka nemate to uzesio?gal kazkas yra man?nors gyd sako viskas gerai,nieko nesuprantu:(,kur dar eit ir ieskot kazko,o jum kuriai yra tas uzesys?ar jis pavojingas?

O jus garsą matote ar girdite? biggrin.gif

Nepykit, kad aš taip su ironija, bet ūžesio niekas matyti ir neturi, jį išklauso.

Ir ūžesius sukelia širdies vožtuvų nesandarumas/prolapsas. Kad žinotum ir galėtum vertinti, tai pirma reikia žinoti koks ūžesys ir kur išklausytas, nes širdyje yra keli vožtuvai. Jei tas nesandarumas nežymus ir fiziologinis (o tai reiškia, kad juos turi ir absoliučiai sveiki žmonės), tai gyd. pacientams labai ir neaiškina, nes būtent - parbėga namo ir prisiskaito internete, o po to jau belieka tik googlint artimiausią ritualinių paslaugų biurą biggrin.gif

Aš, žinokit, gyva. Pas mane dabar trijų širdies vožtuvų nesandarumas (aortos, dviburio ir triburio vožtuvų) ir ūžesių ne vienas, tiesiog jau muzikinė kompozicija. O ar pavojinga? Gyvenu. Esu nepataisoma optimistė, suvokianti, kad buvo pavojinga ir gimti..(nes kiekvienas turime n+k progų šiame gyvenime, jog bus "pavojinga").
Atsakyti
siandien man liudna ir sunku verysad.gif nesuprantu saves ir tuo paciu zinau kad grauziu save,norisi palyst kur nors ir islyst kai bus gera,smagu,nesisuks nei galva,nei silpnumas ims verysad.gif atrodo kad jau pavargau,ir su vyru skyrybu klausima sprendziam,nu zodziu,ne tik uzesiai bus,bet visas uraganas
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 17, 16:50)
siandien man liudna ir sunku verysad.gif nesuprantu saves ir tuo paciu zinau kad grauziu save,norisi palyst kur nors ir islyst kai bus gera,smagu,nesisuks nei galva,nei silpnumas ims verysad.gif atrodo kad jau pavargau,ir su vyru skyrybu klausima sprendziam,nu zodziu,ne tik uzesiai bus,bet visas uraganas

Nieko stebėtino, kad paūmėja ir visi simptomai, kurie labai glaudžiai susiję su nervine sistema ir jos būkle. Jūs pati pasakėt priežastį..pavargusi, ant skyrybų slenksčio..ko norėti iš sveikatos doh.gif
Kai tik leisite sau atsikvėpti, pailsėti, neliks neišspręstų klausimų šeimoje, tada bus gera ir smagu smile.gif
Čia ne tik nereik stebėtis, kad silpna, svaigsta... bet gali ir kitokie simptomai lįsti..ir pykinimai, ir skausmai, ir t.t.
Mūsų sveikata labai susijusi su mūsų emocine, dvasine savijauta..

O ūžesiai lai sau būna, gyd. juos išklauso ir nepaleidžia žmogaus, jei jau jie pavojingi. Ir echoskopuojant, jei matytų ženklius pakitimus, taip sau likimo valiai nepaliktų. Iš asmeninės patirties kalbu..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 17, 15:50)
patarsiu neskaityti internete... kadangi tai man patarinejo visos merginos.. kuo daugiau skaitysite tuo daugiau visko prisitaikysite sau.. geraiu nesinervuokite.. nes tikrai nera del ko.. juk jai butu kas riomto, daktare jau butu jus perspejusi.. tai kad ramiau, wiskas gerai  4u.gif sakau is sawo patirties kuo daugiau skaitote internete, tuo daugiau apsunkinsite savo galva.. o jai kaip tik reikia ilsetis... nors zinau kaip tai yra sunku... bet po zingsniuka... 4u.gif  ax.gif

Stejjse, kaip džiaugiuosi tokiu jūsų praregėjimu. Ir toliau taip laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 06 17, 15:53)
Esu nepataisoma optimistė, suvokianti, kad buvo pavojinga ir gimti..(nes kiekvienas turime n+k progų šiame gyvenime, jog bus "pavojinga").

Jetus kaip gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos o man snd liudna.. atejau su jumis pasitarti.. kaip galvojate ar man galejo isaukti vegetodistodnija sitie vaistai "FUCICORT", apie juos placiau cia http://www.vaistai.l...html?Itemid=342 db iskilo klausimas ar negalejo man nuo to wiskas prasidet? nes naudoju jau du metus.. mazdaug. kai buwau ana sawaite pas LOR daktare jai apie tai pasakiau, tai ji sako kas tau liepe tiek laiko juos anudot, sakau pati naudoju, nieks nepasake kad negalima ilgai naudot.. ir nieko ji man nepasake, tik nepasake kad daugiau netept.. bet as vistiek dar patepu karts nuo karto, nes kai tik nepatepu ausies taip ji ir vel slapiuoja.. tai wat iskilo tokia dilema.. ar tik nebus man blogiau db nuo to.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
tikraiusiai visos jau pasveikusios, forumas pustustis.. is vienos puses uz visas labai dziaugiuos, kad matyt issikapste is tu nesamoniu, bet is kitos pouses ir liudna, kad nevyksta diskusija... verysad.gif
Atsakyti
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sveikos,na siandien pirma diena kaip nieko jauciuosi,duok dieve kad tik butu i gera puse,bet vis dar uzeina ir mintys,ir silpnumas,bet mano dienos turetu prasidet tai gal dar tas padeda g.gif ,geriu g.gif udobeliu tabletes,gal kiek pradejo,paskui mildronato kapsules,zodziu,nusiemiau ramiakus,tik puse vakar ikaliau:)gal jau bus gerai,as labai tikiuosi,ir jums mergaites,stiprybes:)vis parasykit ka jus naudojat ax.gif kas jums padeda?

Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 19, 18:35)
Sveikos,na siandien pirma diena kaip nieko jauciuosi,duok dieve kad tik butu i gera puse,bet vis dar uzeina ir mintys,ir silpnumas,bet mano dienos turetu prasidet tai gal dar tas padeda  g.gif ,geriu  g.gif udobeliu tabletes,gal kiek pradejo,paskui mildronato kapsules,zodziu,nusiemiau ramiakus,tik puse vakar ikaliau:)gal jau bus gerai,as labai tikiuosi,ir jums mergaites,stiprybes:)vis parasykit ka jus naudojat ax.gif kas jums padeda?

Smagu girdėti smile.gif O AD geriat ar tik tais gydotės?
Man dažniausiai blogesnė savijauta būna ryte, po pietų savijauta geresne.
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 06 19, 07:45)
sveikos o man snd liudna.. atejau su jumis pasitarti.. kaip galvojate ar man galejo isaukti vegetodistodnija sitie vaistai "FUCICORT", apie juos placiau cia http://www.vaistai.l...html?Itemid=342  db iskilo klausimas ar negalejo man nuo to wiskas prasidet? nes naudoju jau du metus.. mazdaug. kai buwau ana sawaite pas LOR daktare jai apie tai pasakiau, tai ji sako kas tau liepe tiek laiko juos anudot, sakau pati naudoju, nieks nepasake kad negalima ilgai naudot.. ir nieko ji man nepasake, tik nepasake kad daugiau netept.. bet as vistiek dar patepu karts nuo karto, nes kai tik nepatepu ausies taip ji ir vel slapiuoja.. tai wat iskilo tokia dilema.. ar tik nebus man blogiau db nuo to.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Paskaityk šalutinį poveikį...aš perskaičiau du kartus,bet apie vegetodistonija nieko nerašo,nei apie nerimus,nei dar kažką panašaus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu pasiguosti, šiandien vėl aplankė PA doh.gif , jau taip viskas buvo neblogai ir va kad nori verysad.gif . Viskas prasidėjo naktį, pabudau, toks keistas galvos lyg spaudimas, lyd durimas, bet nors ir nestiprus, tuoj visas organizmas suregavo pulsas virš 100 išgėriau raminamųjų, ryte vėl tas pats doh.gif . dabar lyg ir normaliai . Blyn kaip baisu, nors ir žinau kad reikia stengtis nereguoti, bet nu niekaip neišeina verysad.gif
O dar internete paskaičiau apie smegenų navikus, nu tai visai blaškytis pradėjau, kur lėkt, pas ką kreiptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 20 birželio 2014 - 11:32