QUOTE(ingulex10 @ 2014 06 17, 15:29)
lyg viskas gerai,bet girdejo uzesiuka,kurio gyvenime nezinojau kad turiu:)issigandau:(dabar narsau internete tai visai baisu ka raso:(,o dare ir echoskopija,sake viskas gerai,tai ka nemate to uzesio?gal kazkas yra man?nors gyd sako viskas gerai,nieko nesuprantu:(,kur dar eit ir ieskot kazko,o jum kuriai yra tas uzesys?ar jis pavojingas?
O jus garsą matote ar girdite?
Nepykit, kad aš taip su ironija, bet ūžesio niekas matyti ir neturi, jį išklauso.
Ir ūžesius sukelia širdies vožtuvų nesandarumas/prolapsas. Kad žinotum ir galėtum vertinti, tai pirma reikia žinoti koks ūžesys ir kur išklausytas, nes širdyje yra keli vožtuvai. Jei tas nesandarumas nežymus ir fiziologinis (o tai reiškia, kad juos turi ir absoliučiai sveiki žmonės), tai gyd. pacientams labai ir neaiškina, nes būtent - parbėga namo ir prisiskaito internete, o po to jau belieka tik googlint artimiausią ritualinių paslaugų biurą
Aš, žinokit, gyva. Pas mane dabar trijų širdies vožtuvų nesandarumas (aortos, dviburio ir triburio vožtuvų) ir ūžesių ne vienas, tiesiog jau muzikinė kompozicija. O ar pavojinga? Gyvenu. Esu nepataisoma optimistė, suvokianti, kad buvo pavojinga ir gimti..(nes kiekvienas turime n+k progų šiame gyvenime, jog bus "pavojinga").