Kadangi tema nelabai juda i prieki, truputi pajudinsiu.
[/quote]
Kur Jūs tokių nerealių grožių randat...Bateliai nerealūs, spalva, kulniukas...
gainsbourg , puikus radiniai. Celine bateliai
Pirkau siandien kuistuke Michael Kors palaidine uz $3.45 kaip man, tai visai lobis
o kas parodys?
QUOTE(Arraja* @ 2014 09 09, 21:37)
o kas parodys?
Nufotkinsiu po darbo, vakar is galvos isgaravo
Gainsbourg, oficialus pranesimas - Esate SH karaliene!!! jeeeeeeeeeeeeeeeezau, vaikeli, as nepavydziu jokiu smutkiu naujuose pirkiniuose, bet cia - visu batu man taip reiktu, visuvisuvisu!!! uzkalbekite mane, kad rasciau kazka
turiu pora, Galla, kada idesiu. Ai, nebeturiu kur deti smutkiu, dar vaiku, vyro -
Aciu, mergaites.
Vysnaite1, tikrai taip.
Liomi, toli man iki tos karunos, nepretenduoju. Ka jau cia, planetos gal palankiai susirikiavusios siemet, ar kaip ten buna, cia tik kelios smutkes, nors visas ypac vertinu. O va Jusu radiniai ir gebejimas kiekviena daikta padaryti ypatingu yra nepakartojami. Amanda Wakeley paltas dar dabar akyse (vel prisiminiau, tai jau sapnuosiu nakti turbut) ir tas batu kalnas, ir dar daug visko. Nereikia Jums tikrai uzkalbejimu, nesikuklinkit. Na bet siunciu burtus, linkejimus, kad tik dar daugiau visko butu! Ir kad tos planetos teisingai atsistotu, jei reikia!
O dabar, prasau, ant pjedestalo kelti viska, viska, ka sukaupet .
Vysnaite1, tikrai taip.
Liomi, toli man iki tos karunos, nepretenduoju. Ka jau cia, planetos gal palankiai susirikiavusios siemet, ar kaip ten buna, cia tik kelios smutkes, nors visas ypac vertinu. O va Jusu radiniai ir gebejimas kiekviena daikta padaryti ypatingu yra nepakartojami. Amanda Wakeley paltas dar dabar akyse (vel prisiminiau, tai jau sapnuosiu nakti turbut) ir tas batu kalnas, ir dar daug visko. Nereikia Jums tikrai uzkalbejimu, nesikuklinkit. Na bet siunciu burtus, linkejimus, kad tik dar daugiau visko butu! Ir kad tos planetos teisingai atsistotu, jei reikia!
O dabar, prasau, ant pjedestalo kelti viska, viska, ka sukaupet .