Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Kadangi tema nelabai juda i prieki, truputi pajudinsiu.

[/quote]

Kur Jūs tokių nerealių grožių randat...Bateliai nerealūs, spalva, kulniukas... wub.gif
Atsakyti
gainsbourg , puikus radiniai. Celine bateliai wub.gif
Atsakyti
gainsbourg gražūs visi Jūsų radiniai 4u.gif
Atsakyti
gainsbourg, įtariu ne LT gyvenat ir lobius ne LT SH radot biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau siandien kuistuke Michael Kors palaidine uz $3.45 bigsmile.gif kaip man, tai visai lobis drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kas parodys? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 09 09, 21:37)
o kas parodys? tongue.gif

Nufotkinsiu po darbo, vakar is galvos isgaravo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2014 09 10, 05:23)
Nufotkinsiu po darbo, vakar is galvos isgaravo  doh.gif

Rodau:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gainsbourg, oficialus pranesimas - Esate SH karaliene!!! jeeeeeeeeeeeeeeeezau, vaikeli, as nepavydziu jokiu smutkiu naujuose pirkiniuose, bet cia - visu batu man taip reiktu, visuvisuvisu!!! uzkalbekite mane, kad rasciau kazka biggrin.gif
Atsakyti
Stichijos pirmi bateliai gražūs 4u.gif

gainsbourg radiniai WOWWW bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

liomi, jūsų irgi tokie pat geri būdavo, KUR JIE ??? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 11 rugsėjo 2014 - 19:06
turiu pora, Galla, kada idesiu. Ai, nebeturiu kur deti smutkiu, dar vaiku, vyro - doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites. 4u.gif

Vysnaite1, tikrai taip. smile.gif

Liomi, toli man iki tos karunos, nepretenduoju. Ka jau cia, planetos gal palankiai susirikiavusios siemet, ar kaip ten buna, blush2.gif cia tik kelios smutkes, nors visas ypac vertinu. wub.gif O va Jusu radiniai ir gebejimas kiekviena daikta padaryti ypatingu yra nepakartojami. Amanda Wakeley paltas dar dabar akyse (vel prisiminiau, tai jau sapnuosiu nakti turbut) biggrin.gif ir tas batu kalnas, ir dar daug visko. Nereikia Jums tikrai uzkalbejimu, nesikuklinkit. Na bet siunciu burtus, linkejimus, kad tik dar daugiau visko butu! 4u.gif Ir kad tos planetos teisingai atsistotu, jei reikia! biggrin.gif
O dabar, prasau, ant pjedestalo kelti viska, viska, ka sukaupet . 4u.gif
Atsakyti