Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(agniukee @ 2014 12 09, 22:35)
Siandieninis netiketas, nuostabus, nerealus loooobis  wub.gif
Audines kailinukai  wub.gif

Sitaip galit ir i kapus zmogu nuvaryt,tik nezinau-nuo infarkto,ar pavydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jezus,kooooks grozis
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 12 10, 14:28)
twiggy delnine  man nei grazi ,nei negrazi... blush2.gif  is kur cia tiek wooow blush2.gif ?

As galvojau as cia viena tokia biggrin.gif

Kailiniai puikus bigsmile.gif

Atsakyti
Man grazi Twiggy delnine. Bet daiktelis man butu visai nereikalingas biggrin.gif Tik grazu paziureti. Nemegstu tokiu retai naudojamu daiktu. Nei ja pasikabinsi tik rankose laikysi. Bet grazi kas tokius daiktus megsta biggrin.gif Kailinukai grazus. Bet man irgi nepraktiski. Bet isvaizda ideali.
As esu secondhandu maniake. Neperku nauju daiktu beveik vien is principo. Kam pirkt nauja brangu kai gali eit kaip i medziokle i secondhanda ir isigyti pvz Ralph Lauren drabuzi uz 3 lt smile.gif Tai ir darau. Man sekasi. Tik labai tingiu deti nuotraukas i foruma. Kaip tai greiciau padaryt, ar jus per telefona dedate. Bet dabar didziuosiuose miestuose tie secondhandai jau teip isbrangejo kad beveik nauja taip pat isigysi. Bet kokia laime, kad as gyvenu kaime biggrin.gifD
Pries pora dienu pirkau: zieminius naujus batus is secondhando. Bukle ideali. 45 lt. Pukuoto pamusalo dzemperi, bukle ideali, kaina 14 Lt. kepure itin grazia, kaina 5 Lt. Nu ir t.t. Vienuzodziu einu kaip medziokle. Ai dar vienas mano geriausiu lobiu ever - tai itin grazus batai odiniai 14 lt, vienetiniai gal net kokie "Kowalski" biggrin.gif http://www.kowalski-shoes.com/

Bet cia pries kelis metus pirkau. Jie niekada neiseis is mados. O brendu tos pardavejos tikrai nesupranta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 12 13, 13:58)
Man grazi Twiggy delnine. Bet daiktelis man butu visai nereikalingas biggrin.gif Tik grazu paziureti. Nemegstu tokiu retai naudojamu daiktu. Nei ja pasikabinsi tik rankose laikysi. Bet grazi kas tokius daiktus megsta biggrin.gif Kailinukai grazus. Bet man irgi nepraktiski. Bet isvaizda ideali.
As esu secondhandu maniake. Neperku nauju daiktu beveik vien is principo. Kam pirkt nauja brangu kai gali eit kaip i medziokle i secondhanda ir isigyti pvz Ralph Lauren drabuzi uz  3 lt smile.gif Tai ir darau. Man sekasi. Tik labai tingiu deti nuotraukas i foruma. Kaip tai greiciau padaryt, ar jus per telefona dedate. Bet dabar didziuosiuose miestuose tie secondhandai jau teip isbrangejo kad beveik nauja taip pat isigysi. Bet kokia laime, kad as gyvenu kaime biggrin.gifD
Pries pora dienu pirkau: zieminius naujus batus is secondhando. Bukle ideali. 45 lt. Pukuoto pamusalo dzemperi, bukle ideali, kaina 14 Lt. kepure itin grazia, kaina 5 Lt. Nu ir t.t. Vienuzodziu einu kaip  medziokle. Ai dar vienas mano geriausiu lobiu ever - tai itin grazus batai odiniai 14 lt, vienetiniai gal net kokie "Kowalski" biggrin.gif  http://www.kowalski-shoes.com/

Bet cia pries kelis metus pirkau. Jie niekada neiseis is mados. O brendu tos pardavejos tikrai nesupranta. smile.gif

Cia tokia specifine tema, be realiu nuotrauku mes niekuo niekuo netikim smile.gif
Atsakyti
kailiniai nerealus....manau lt nerastum....beje kaip su telefonu ikeliat foto.Aciu.Kaip gyrtis tongue.gif
Atsakyti
Parodysiu siandien rastus labai kokybiskus originalius PRADA zomsinius batukus uz $3
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 20 gruodžio 2014 - 20:35
Visokiu lobiu cia matem, bet kailiniai nuginklavo galutinai wub.gif wub.gif . Skelbiu visu laiku geriausiu sm sh radiniu! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, snd SH maciau COACH sportbacius.. Dideli 9 dydzio.. doh.gif Bet l neblogi.. wub.gif
http://i.ebayimg.com...id/20037311.jpg

http://ak1.polyvorei...id/20037311.jpg

Papildyta:

agniukee, kailinukai wub.gif wub.gif

QUOTE(Carinaa25 @ 2014 12 21, 13:13)
Visokiu lobiu cia matem, bet kailiniai nuginklavo galutinai  wub.gif  wub.gif . Skelbiu visu laiku geriausiu sm sh radiniu!  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 gruodžio 2014 - 18:32
QUOTE(Poema @ 2014 12 09, 22:57)
Puikus kailinukai wub.gif

fantastiski wub.gif
Atsakyti
Kailinukai dekoja uz pagyras ir nominacijas wub.gif Sventiniu laikotarpiu buvo devimi labai isdidziai, dabar pasipute kabo spintoj biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri gyvenate netoliese/pirkote ir žinote kokia dabar kilogramo kaina "Rubija" Vilniuje kalvarijų g.? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ateinu, galvojau rasiu kruva jusu radiniu, o cia tuscia g.gif biggrin.gif Tada padariau isvada, kad ne man vienai po nauju kuistuke nesiseka schmoll.gif Na pas mane taip nieko nera, kad baisu, atrodo net nieko nepapildo, viskas tas pats, tad darau savaite pertrauka, gal kas pasikeis... ax.gif Visoms sekmes ir lauksiu radiniu! 4u.gif
Atsakyti