Man grazi Twiggy delnine. Bet daiktelis man butu visai nereikalingas
Tik grazu paziureti. Nemegstu tokiu retai naudojamu daiktu. Nei ja pasikabinsi tik rankose laikysi. Bet grazi kas tokius daiktus megsta
Kailinukai grazus. Bet man irgi nepraktiski. Bet isvaizda ideali.
As esu secondhandu maniake. Neperku nauju daiktu beveik vien is principo. Kam pirkt nauja brangu kai gali eit kaip i medziokle i secondhanda ir isigyti pvz Ralph Lauren drabuzi uz 3 lt
Tai ir darau. Man sekasi. Tik labai tingiu deti nuotraukas i foruma. Kaip tai greiciau padaryt, ar jus per telefona dedate. Bet dabar didziuosiuose miestuose tie secondhandai jau teip isbrangejo kad beveik nauja taip pat isigysi. Bet kokia laime, kad as gyvenu kaime
D
Pries pora dienu pirkau: zieminius naujus batus is secondhando. Bukle ideali. 45 lt. Pukuoto pamusalo dzemperi, bukle ideali, kaina 14 Lt. kepure itin grazia, kaina 5 Lt. Nu ir t.t. Vienuzodziu einu kaip medziokle. Ai dar vienas mano geriausiu lobiu ever - tai itin grazus batai odiniai 14 lt, vienetiniai gal net kokie "Kowalski"
http://www.kowalski-shoes.com/Bet cia pries kelis metus pirkau. Jie niekada neiseis is mados. O brendu tos pardavejos tikrai nesupranta.