QUOTE(Bergma @ 2014 11 24, 23:03)
1.2.nuotrauka - Timberland odiniai batai, bukle ideali, dar siek tiek pavaliau, atrodo kaip nauji. Labai dziaugiuosi, man ziema per sniegus , salcius bus nepakeiciami, ir seniai kazko tokio norejau
3.4.nuotrauka- Ecco odiniai bateliai, bukle ir ideali, odiniai, labai patogus, jau laukiu kada juos galesiu uzsidet
3.4.nuotrauka- Ecco odiniai bateliai, bukle ir ideali, odiniai, labai patogus, jau laukiu kada juos galesiu uzsidet
Labai faini Timbukai mielai išvesčiau pasivaikščioti Lietuvos miškų takeliais
Nežinau, ar pas jus labai karšta būna vasarą, bet manau, kad nebus patogu ta juosta, nes koja nuo vaikščiojimo šiek tiek patinsta šiltuoju laikotarpiu.. nors, jei oda, tai turėtų pasiduoti
Ecco juodi ilgaauliai ant neaukšto kulno yra 50cnt priešais Mindaugo maximą. Dydis 38 lyg ir, o gal 37.. Man tiko, o mano batai visi skirtingi (tai laikykim, kad 37,5), bet mano blauzdos storos ir nesutilpo kaina apie 70 lt. Nu bet ot kaip gerai parašiau, nei dydžio, nei kainos tiksliai nepamenu
Dėl jūsų rūbų, tai, matant, kiek daug džiaugsmo jie jums teikia, nėra ką ir komentuoti
QUOTE(Twiggy @ 2014 11 27, 21:19)
Mano šiandieninis džiaugsmas už 4Lt A4 dydžio, nat. oda, ant jos yra keli pabraižymai, bet šiaip būklė puiki. Realiai tamsesnė nei foto.
Kada aš rasiu ką nors tokio!!! Nu nors pamatysiu, kaip kuri nors kita jau nešasi prie kasų... Nėra tokių grožių mano taškuose. N Ė R A ir taškas.