Twiggy delnine tobula
QUOTE(LEEja @ 2014 11 27, 21:32)
nuostabi
QUOTE(liomi @ 2014 11 27, 22:15)
Twiggy
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 11 27, 23:07)
Žiauru
QUOTE(MoonBloom @ 2014 11 28, 19:34)
Kokie geri pirkiniai!
QUOTE(Bergma @ 2014 11 28, 21:47)
Labai grazu
QUOTE(Prietarai @ 2014 11 29, 16:07)
Twiggy delnine tobula
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 11 29, 21:35)
wooooooooooooooow woooooow wooooow
Oi, ačiū merginos už komplimentus, mudvi su delninuke labai dėkojam ir ieškom įkvėpimo kaip ją priderinti
As paprasati nesirodau ka pagaunu kuistukuose.. bet viena karta pavyko rast lobi, gaila ne sau, nes man per mazas dydis, tai nutupe brolio suzadetines spintoj.. Puikios bukles, su visais skaiciukais, zenkliukais ir t.t. puikios medziagos, va tokis va raudonas reikalas Ir uz nerelia kaina 25 Lt
Skaitydama pradėjau galvoti, na niekur nesu mačiusi Timberlandų. Įdomu tiesiog, turinčios, kur pirkote, Humanoje?
Delninė fantastiška
Delninė fantastiška
Pranzucyte, įdėk realią foto-smalsu pamatyti
Turiu tik tokia, kai fotografavau parodyt ar pirkt Nu man kaip gaila kad ne mano dydis tai pravalas
Truputi skiriasi - krutines isiuvai, rankoves ir liemuo, bet jei sakote McQueen, tai taip ir yra. Suknele grazi labai, kokia sudetis?
Kitoks truputi modelis, negu ikeltoje nuotraukoje. Va i tokia panasiau My Webpage. Bet tai my kokia gera, o dar raudona.
panašu į Dituvos turgų prancuzyte ? graži suknelė progai, o dar raudona
QUOTE(liomi @ 2014 12 02, 23:21)
Truputi skiriasi - krutines isiuvai, rankoves ir liemuo, bet jei sakote McQueen, tai taip ir yra. Suknele grazi labai, kokia sudetis?
na tikiu kad McQueen, nes buvo visi numeriukai ir t.t. pagal kuriuos radau ja internete. Sudetis kiek pamenu vidinis pamusalas silkas, o isore lanos vilna. Manau ji siek tiek taisyta pagal nesiojusia ja moteri, nes ten parasytas 12 dydis, o realiai tai ten 36 dydis, nes brolio antra puse 34 nesioja tai dar siaurintis teko.
QUOTE(Prietarai @ 2014 12 03, 21:17)
panašu į Dituvos turgų prancuzyte ? graži suknelė progai, o dar raudona
nea, Moletai