Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Twiggy delnine tobula wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 11 27, 22:19)
Mano šiandieninis džiaugsmas už 4Lt wub.gif  A4 dydžio, nat. oda, ant jos yra keli pabraižymai, bet šiaip būklė puiki. Realiai tamsesnė nei foto. 
user posted image

wooooooooooooooow woooooow wooooow blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 27, 21:32)
nuostabi  wub.gif

QUOTE(liomi @ 2014 11 27, 22:15)
Twiggy  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 11 27, 23:07)
Žiauru doh.gif  wub.gif

QUOTE(MoonBloom @ 2014 11 28, 19:34)
Kokie geri pirkiniai!

QUOTE(Bergma @ 2014 11 28, 21:47)
Labai grazu wub.gif

QUOTE(Prietarai @ 2014 11 29, 16:07)

QUOTE(Carinaa25 @ 2014 11 29, 21:35)
wooooooooooooooow woooooow wooooow  blink.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oi, ačiū merginos už komplimentus, mudvi su delninuke labai dėkojam ir ieškom įkvėpimo kaip ją priderinti flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 11 29, 16:07)

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
As paprasati nesirodau ka pagaunu kuistukuose.. bet viena karta pavyko rast lobi, gaila ne sau, nes man per mazas dydis, tai nutupe brolio suzadetines spintoj.. wub.gif Puikios bukles, su visais skaiciukais, zenkliukais ir t.t. puikios medziagos, va tokis va raudonas reikalas wub.gif Ir uz nerelia kaina 25 Lt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Skaitydama pradėjau galvoti, na niekur nesu mačiusi Timberlandų. Įdomu tiesiog, turinčios, kur pirkote, Humanoje? smile.gif
Delninė fantastiška bigsmile.gif
Atsakyti
Pranzucyte, įdėk realią foto-smalsu pamatyti smile.gif
Atsakyti
Turiu tik tokia, kai fotografavau parodyt ar pirkt smile.gif Nu man kaip gaila kad ne mano dydis tai pravalas doh.gif user posted image
Atsakyti
g.gif

Truputi skiriasi - krutines isiuvai, rankoves ir liemuo, bet jei sakote McQueen, tai taip ir yra. Suknele grazi labai, kokia sudetis?

Atsakyti
Kitoks truputi modelis, negu ikeltoje nuotraukoje. Va i tokia panasiau My Webpage. Bet tai my kokia gera, o dar raudona. bigsmile.gif
Atsakyti
panašu į Dituvos turgų prancuzyte ? smile.gif graži suknelė progai, o dar raudona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 12 02, 23:21)
g.gif

Truputi skiriasi - krutines isiuvai, rankoves ir liemuo, bet jei sakote McQueen, tai taip ir yra. Suknele grazi labai, kokia sudetis?

na tikiu kad McQueen, nes buvo visi numeriukai ir t.t. pagal kuriuos radau ja internete. Sudetis kiek pamenu vidinis pamusalas silkas, o isore lanos vilna. Manau ji siek tiek taisyta pagal nesiojusia ja moteri, nes ten parasytas 12 dydis, o realiai tai ten 36 dydis, nes brolio antra puse 34 nesioja tai dar siaurintis teko.
QUOTE(Prietarai @ 2014 12 03, 21:17)
panašu į Dituvos turgų prancuzyte ? smile.gif graži suknelė progai, o dar raudona wub.gif

nea, Moletai biggrin.gif
Atsakyti