Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(morkine @ 2014 06 15, 20:30)
Sportbatukai nusotabūs!!!  wub.gif  wub.gif

Ačiū, komentavusioms mano drabužius. Baltos kelnės yra be galo patogios. Tiesa, man ir pačiai žiūrint į nuotrauką atrodo, kad jos pernelyg stipriai aptempia šlaunis, todėl pradėjau abejoti, ar jos bus nešiojamos...  ax.gif

Tą ir turėjau omeny. Tik nenorėjau garsiai sakyti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

man neišeina čia įkelti nuotraukų, tad kviečiu užsukti www.facebook.com/perdirbkmane

Šiame puslapyje dalinuose taip pat SH rastai daiktais, kuriuos dar ir pati patobulinu smile.gif Norėčiau pasidalinti su visomis smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti patį idealiausią derinį karštai dienai. smile.gif
user posted image

Calvin Klein sijonukas ir lengvutė palaidinė, abu už 10Lt.
Atsakyti
Morkine, sijonelis atrodo labai smagus thumbup.gif

Aciu visom pakomentavusiom maniskius sportbatukus. Vis dar negaliu jais atsidziaugti. Apskritai ASH taip myliu, kad jei galeciau, tai visus ju batus tureciau ir rasti SH juos savo dydzio man tokia special treat . wub.gif Tik dabar jau azartas apeme - reikia dar biggrin.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyt blush2.gif Gainsbourg thumbup.gif kai batu ka thumbup.gif vistiek nesuprantu kaip taip rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 18, 20:56)
Pamirsau parasyt  blush2.gif  Gainsbourg  thumbup.gif kai batu ka  thumbup.gif vistiek nesuprantu kaip taip rasti  g.gif

Liomi 4u.gif Tiesiog galvoju, kad vietoje dekingoje gyvenu. O jei dar laiko daugiau tureciau.. Tik va pati nesuprantu pati, kaip man vis pasiseka rasti ju zmoniskom kainom, nes kainos batu L.K.Bennett, Hobbs, Karen Millen ir pan lygio, kurie visai sunesiotais padukais yes kosmines, prasideda nuo 17GBP mazdaug, kokia Prada, Miu Miu labai prastos bukles buna pradedant 50GBP, gal del dydzio taip g.gif
Bet Jusu radiniai juk ispudingi buna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gainsbourg: 18 birželio 2014 - 22:26
Ai nenervuokit jau biggrin.gif

Buna ir man geru daiktu, tvarkiausi spintas pririnkau draugei sukniu, dar kazko. Ji aikscioja - atiduosi, viska viska? as - nu jo, juk as turiu sau daug. Nueiname iki mano spintu ir kai parodau, ji - aaaa, nu dabar suprantu biggrin.gif

Bet cia batai wub.gif oh my god, oh my god - TOKIE BATAI!

Visada rodykite, man lb malonu matyti juos, maloni kancia hihihi.gif
Atsakyti
Sporbatukai nu jau labai labai wub.gif
Atsakyti
To svarkelio nekarpykit, nepersiukit, negadinkit, o atiduokit mamai arba tetai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir ne visai į temą, bet tiesiog pagalvojus, kad nuo kitų metų bus įvestas euras, kokios pvz., humanose bus kainos (dabar pvz., atvežus naują siuntą yra 12Lt, po to 9, 7, 5 ir t.t.)? g.gif Ir šiaip įdomu, kaip pasikeis kainos ir kituose kuistukuose, kažkaip manau, kad bus šiek tiek užkeltos... ax.gif
Atsakyti
Jau Humana pakeite kainas.Si pirmadieni buvo naujas prekiu asortimentas,tai kaino s prasideda jau nuo 14Lt.Antra diena jau buvo po 11Lt.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2014 06 25, 13:56)
Jau Humana pakeite kainas.Si pirmadieni buvo naujas prekiu asortimentas,tai kaino s prasideda jau nuo 14Lt.Antra diena jau buvo po 11Lt.

Ooo, nepastebėjau... verysad.gif doh.gif Ne, galit sakyt ką norit, bet taip elgtis tikrai negražu klientų atžvilgiu... Ir dar visi sako, kad kainos tikrai nekils po euro įvedimo doh.gif Tai žinoma, kad po įvedimo nekils, nes iki to laiko jau bus pakilusios schmoll.gif

Kaip suprantu, pati mažiausia kaina bus 6Lt ar kaip?

http://www.humana.lt/15-akcijos-3

Naujas prekių asortimentas.

Prekių kainos nuo 14 iki 6 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 25 birželio 2014 - 12:09