Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(LEEja @ 2014 11 25, 21:33)
ooo, aš juodus tokius timbus irgi įkaliau neseniai - tik mano ne skylutės raišteliui, o tokie metaliniai kabliukai smile.gif
už 45 Lt  rolleyes.gif

Jusu radinys skamba puikiai, juodi daug praktiskiau nei manieji balti. Kaip sekas juos nesiot? ax.gif Pas mane siandiena pagaliau nelyja. -3 , vesiu siandien juos pasivaiksciot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 11 26, 13:09)
Jusu radinys skamba puikiai, juodi daug praktiskiau nei manieji balti. Kaip sekas juos nesiot? ax.gif  Pas mane siandiena pagaliau nelyja. -3 , vesiu siandien juos pasivaiksciot thumbup.gif

Siandien uzsidejau, -3, tai silti, viskas gerai, bet slidus, kas labai nustebino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 11 26, 12:19)
Siandien uzsidejau, -3, tai silti, viskas gerai, bet slidus, kas labai nustebino  biggrin.gif

mhm idomu, as kaip tik galvojau, kad kaip tik padas toks grubus bus neslidus, parasysiu kaip seksis man siandiena biggrin.gif
Atsakyti
Na ka isbandziau, siandiena plikledis, bet maniskiai tikrai neslydo, uggai mano daug labiau slysta... g.gif Labai smagu batai beje thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano šiandieninis džiaugsmas už 4Lt wub.gif A4 dydžio, nat. oda, ant jos yra keli pabraižymai, bet šiaip būklė puiki. Realiai tamsesnė nei foto.
user posted image
Atsakyti
nuostabi wub.gif
Atsakyti
striuke puiki, ypac merginai thumbup.gif

Bergma, timberlandai geri, puikus thumbup.gif

Twiggy wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano siandienos smile.gif labai smagios, minksutes pirstines, viduj ilgas kailis, 5 lt. Puikiai tiks ziema vezimeli stumdyt.
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 11 27, 20:19)
Mano šiandieninis džiaugsmas už 4Lt wub.gif  A4 dydžio, nat. oda, ant jos yra keli pabraižymai, bet šiaip būklė puiki. Realiai tamsesnė nei foto. 
user posted image

Žiauru doh.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie geri pirkiniai!
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 11 27, 22:19)
Mano šiandieninis džiaugsmas už 4Lt wub.gif  A4 dydžio, nat. oda, ant jos yra keli pabraižymai, bet šiaip būklė puiki. Realiai tamsesnė nei foto. 
user posted image

Labai grazu wub.gif
QUOTE(Cristale @ 2014 11 27, 23:45)
Mano siandienos smile.gif labai smagios, minksutes pirstines, viduj ilgas kailis, 5 lt. Puikiai tiks ziema vezimeli stumdyt.
user posted image
user posted image

Saunus pirkinys ziemai, isivaizduoju kokios siltos wub.gif
Atsakyti