Parodysiu ir aš šiandienį savo lobį Canada Goose striukytę. Kai pirkau ne negalvojau, kad gali būti fake, kol nepaskaičiau forumo. Taigi, puoliau tikrinti autentiškumo. Sužinojau, kad tai 2008 metu modelis, o hologramos dedamos nuo 2011. Striukyte, labai kokybiška, šiek tiek patrintos rankovės nuo alkūnių, medžiaginėms detalėms jokių priekaištų, kailis natūralus, užtraukrukas grubus, etiketės susiūtos atskirai...žodžiu panašu, kad ji tikrai autentiška. Svarbiausiai dukrai labai patinka, ji ją ir dėvės
Modelis butu šis:http://www.backcountry.com/canada-goose-chilliwack-parka-womens?ti=UExQIEJyYW5kOldvbWVuXCdzIEphY2tldHM6MToxOjEwMDAwMDUxN19iY3NDYXQyMTAwMDQ&skid=CDG0001-RD-S
QUOTE(LEEja @ 2014 11 21, 19:51)
Aciu Tikekimes pirmadieni ka nors gero nukausiu ir bus ka Jums parodyt
QUOTE(Mote @ 2014 11 22, 21:27)
Striuke atrodo silta ir kokybiska, faina
QUOTE(Mote @ 2014 11 22, 21:27)
Parodysiu ir aš šiandienį savo lobį Canada Goose striukytę. Kai pirkau ne negalvojau, kad gali būti fake, kol nepaskaičiau forumo. Taigi, puoliau tikrinti autentiškumo. Sužinojau, kad tai 2008 metu modelis, o hologramos dedamos nuo 2011. Striukyte, labai kokybiška, šiek tiek patrintos rankovės nuo alkūnių, medžiaginėms detalėms jokių priekaištų, kailis natūralus, užtraukrukas grubus, etiketės susiūtos atskirai...žodžiu panašu, kad ji tikrai autentiška. Svarbiausiai dukrai labai patinka, ji ją ir dėvės
geras pirkinys, kokybiškas, šiltas ir gražus džiaugčiausi ir aš radusi gerą kokybišką striukę bet kuriam šeimos nariui
Rodau savo siandieninius pirkinius. Gera diena siandien buvo, visi pirkiniai tokie vyke...labai dziaugiuosi
1.2.nuotrauka - Timberland odiniai batai, bukle ideali, dar siek tiek pavaliau, atrodo kaip nauji. Labai dziaugiuosi, man ziema per sniegus , salcius bus nepakeiciami, ir seniai kazko tokio norejau
3.4.nuotrauka- Ecco odiniai bateliai, bukle ir ideali, odiniai, labai patogus, jau laukiu kada juos galesiu uzsidet
5.nuotrauka- Bikbok nezinau kaip cia pavadint liemenele? Trumpa maikute? Nezinau...Na ji ilgesne nei sportine liemenele, tai nezinau...Man patiko spalvos
6. nuotrauka- Atsiprasau uz kokybe, ir megstukas ir kelnes-tamsiai melynos spalvos, deja ju nesimato Bet kelnes MEXX idealios bukles tamsiai melynos kelnes, labai smagios, patogios. Ir Vero modos megstukas su issiuvineta zvyneliais kaukole. Labai smagus
Siaip spalvos kazkiek geriau matosi video, na ir kaukole tikrai geriau matos
Tad ikeliu nuoroda ir i filmuka Nekeliau cia foto ivairiu dekoro dalykeliu, kuriuos isigijau, bet video juos parodziau
Video, kuistuko pirkiniai
1.2.nuotrauka - Timberland odiniai batai, bukle ideali, dar siek tiek pavaliau, atrodo kaip nauji. Labai dziaugiuosi, man ziema per sniegus , salcius bus nepakeiciami, ir seniai kazko tokio norejau
3.4.nuotrauka- Ecco odiniai bateliai, bukle ir ideali, odiniai, labai patogus, jau laukiu kada juos galesiu uzsidet
5.nuotrauka- Bikbok nezinau kaip cia pavadint liemenele? Trumpa maikute? Nezinau...Na ji ilgesne nei sportine liemenele, tai nezinau...Man patiko spalvos
6. nuotrauka- Atsiprasau uz kokybe, ir megstukas ir kelnes-tamsiai melynos spalvos, deja ju nesimato Bet kelnes MEXX idealios bukles tamsiai melynos kelnes, labai smagios, patogios. Ir Vero modos megstukas su issiuvineta zvyneliais kaukole. Labai smagus
Siaip spalvos kazkiek geriau matosi video, na ir kaukole tikrai geriau matos
Tad ikeliu nuoroda ir i filmuka Nekeliau cia foto ivairiu dekoro dalykeliu, kuriuos isigijau, bet video juos parodziau
Video, kuistuko pirkiniai
Timbai vavavyva kokie geruliai!!!
Pirmieji baciokai fantastiski, antrieji irgi puikus! Tikrai, kad gera diena.
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 11 25, 00:09)
Timbai vavavyva kokie geruliai!!!
QUOTE(gainsbourg @ 2014 11 25, 00:24)
Pirmieji baciokai fantastiski, antrieji irgi puikus! Tikrai, kad gera diena.
As jau uzsimerkus matau, kaip su timberlandais per sniega keliauju
O kokie jie patogus O dar kai ilgai kazko tokio norejau, tai dziaugsmas dvigubas
QUOTE(dilgelyt @ 2014 10 09, 16:45)
Mazai,kas Kaune be Humanu...
Bet, kai griztu i Kauna pirmu taikymu lekiu i buvusia "Vikonda" (poto ten buvo Rimi) cia uz Soboro , pamirsau gatve. Dar yra mazosios bazes kiemelyje ( cia link Gelezinkelio stoties) viena nemaza parduotuvele , ir Viliampoles turguje po stogu yra keli skyreliai su prabangesniais (Stefanel, Sisley ir pan.) ir naujais rubais, bet neblogom kainom.
Och..jau laukiu Kaledu atostogu
Bet, kai griztu i Kauna pirmu taikymu lekiu i buvusia "Vikonda" (poto ten buvo Rimi) cia uz Soboro , pamirsau gatve. Dar yra mazosios bazes kiemelyje ( cia link Gelezinkelio stoties) viena nemaza parduotuvele , ir Viliampoles turguje po stogu yra keli skyreliai su prabangesniais (Stefanel, Sisley ir pan.) ir naujais rubais, bet neblogom kainom.
Och..jau laukiu Kaledu atostogu
Yra yra...megstu siuos,viename radau fainus guminius Pull and Bear uz 40lt naujus,,,fainus...tik su tel nemoku ikraut....ir be sedziu ir galvoju gal nuvaziuot laikas...o cia va postas toks:0 beje Gelezinkelio turgaus nezinojau...kur
QUOTE(Bergma @ 2014 11 24, 23:03)
Rodau savo siandieninius pirkinius. Gera diena siandien buvo, visi pirkiniai tokie vyke...labai dziaugiuosi
Aga, tau dziaugsmas, o kitiems skausmas, kad tokie geriai ne mum atiteko
Labai fainu daiktu tam 2hande randu. Gaila db negaliu nuotrauku padaryt
QUOTE(Bergma @ 2014 11 25, 01:03)
Rodau savo siandieninius pirkinius. Gera diena siandien buvo, visi pirkiniai tokie vyke...labai
ooo, aš juodus tokius timbus irgi įkaliau neseniai - tik mano ne skylutės raišteliui, o tokie metaliniai kabliukai
už 45 Lt
QUOTE(LEEja @ 2014 11 25, 21:33)
ooo, aš juodus tokius timbus irgi įkaliau neseniai - tik mano ne skylutės raišteliui, o tokie metaliniai kabliukai
už 45 Lt
už 45 Lt
aš tai vaikiškus Timberlandus "nušoviau" už kažkokią juokingą sumikę, bet vat suaugusiems nesu gerų batų radusi nu niekada bet aš tik po Vilniaus Humanas ir Pasaulio drabužius ieškau..