QUOTE(Bergma @ 2014 11 11, 07:33)
Siek tiek turiu nauju radiniu, kazko tokio labai ispudingo nera, bet kiekvienu pirkinuku asmeniskai labai dziaugiuosi, o labiausiai patiko namu dekoro radiniai, itraukiau ir juos i video
Video
Kuistuko radiniai
Video
Kuistuko radiniai
neblogos kainos pas jus, mano Fretex,e kainos uz tokiu rubelius prasideda min. nuo 50 noku, todel ten neperku to, ka uz panasias kainas galiu Lindex, H&M ar Kappalh per ispardavimus nusipirkti... Ieskau retesniu brandu. Kartais randu. Jei nuspresciau kada pasirodyt, nezinociau nuo ko pradet ... pradedant batais baigiant namu dekoru...
QUOTE(...Dune... @ 2014 11 12, 21:55)
neblogos kainos pas jus, mano Fretex,e kainos uz tokiu rubelius prasideda min. nuo 50 noku, todel ten neperku to, ka uz panasias kainas galiu Lindex, H&M ar Kappalh per ispardavimus nusipirkti... Ieskau retesniu brandu. Kartais randu. Jei nuspresciau kada pasirodyt, nezinociau nuo ko pradet ... pradedant batais baigiant namu dekoru...
Taip jus sakot tiesa, visos kainos siaip prasideda nuo min 50 kr, as niekad uz tiek nieko neperku, nes pas mus yra skyrelis, kuriame kas savaite buna nukainuotu rubu iki 10 arba 20 kr, tai as tik is ten pasirenku, kad ir ta pati H&M, o kazkas padoriau ar geresnes kokybes brangu sakyciau, pvz vakar maciau vilnoni salika, kaina buvo 79kr... Bet tam skyreli nukainuotu prekiu, daznai galima rasti ir kazka tikrai gero Pasiordykit butinai, viskas idomu
Mielosios- o man reikia jusu pagalbos..
Arteja Kaledos- gal uzmatysit kuri nuostabu AVYTES kostiuma 3-4 metu damutei- perpirksiu Zinau, kad daugelis net prie tu lentynu neprieinat- bet gal tiesiog akis uzklius..
Buciau labai dekinga
Arteja Kaledos- gal uzmatysit kuri nuostabu AVYTES kostiuma 3-4 metu damutei- perpirksiu Zinau, kad daugelis net prie tu lentynu neprieinat- bet gal tiesiog akis uzklius..
Buciau labai dekinga
Ir as atkeliauju su naujais radiniais.
Negaliu atsidziaugti sia sukne. The Kooples. Taip ilgai to laukiau ir pa-ga-liau ! Kai einu i SH, mano wishlisto numeris vienas turbut (arba beveik numeris vienas ) yra rasti Kooples ir niekad nieko nesu radus, nors taip madinga, bet nieks neatiduoda.. Sviesi dalis silkas, apacia viskozes miksas.
Suknes sagos tradiciskai su kaukoliukais:
Moschino Cheap & Chic pliusinis sijonas. Medziaga su silku. Sunku nufotografuoti tik, kai visas taip ziba, tviska. Priekyje suraukta, o likusi dalis graziai banguoja. Labai netiketas radinys, bet kaip pradziugino.
Negaliu atsidziaugti sia sukne. The Kooples. Taip ilgai to laukiau ir pa-ga-liau ! Kai einu i SH, mano wishlisto numeris vienas turbut (arba beveik numeris vienas ) yra rasti Kooples ir niekad nieko nesu radus, nors taip madinga, bet nieks neatiduoda.. Sviesi dalis silkas, apacia viskozes miksas.
Suknes sagos tradiciskai su kaukoliukais:
Moschino Cheap & Chic pliusinis sijonas. Medziaga su silku. Sunku nufotografuoti tik, kai visas taip ziba, tviska. Priekyje suraukta, o likusi dalis graziai banguoja. Labai netiketas radinys, bet kaip pradziugino.
Gainsbourg pirkiniai nerealus!!!!!!!!!
Gainsbourg, tikrai - pirkiniai tobuli! Suknyte grazumas, trapumas ir kokybe Sijonas atvirsksciai - sunkus ir puikus sventems! Ir kaip nesigrauzt nagu daba?
Suknelė,gainsbourg labai graži
Liomi siūlų spalva ir megztukas jaukuolis.
Liomi siūlų spalva ir megztukas jaukuolis.
Užsukau parodyt savo lobį - naujutėlė, gražutėlė garstyčių spalvos karoliukais siuvinėta suknelė. Karoliukai stikliniai, suknės svoris - pora kilogramų Esu be galo be krašto laiminga, nors dabar eičiau naujų metų švęst
Gražus gainsbourg sijonas, visiškai mano stiliaus, o suknelę norėčiau aprengtą pamatyt
Gražus gainsbourg sijonas, visiškai mano stiliaus, o suknelę norėčiau aprengtą pamatyt
Anila
Sviesi lape, pamaciau Jus Suknyte grazuole ir ne paprastu nauju metu svest, o su paciu DiCaprio
Sviesi lape, pamaciau Jus Suknyte grazuole ir ne paprastu nauju metu svest, o su paciu DiCaprio
Aciu, Bergma, Liomi, Anila, Sviesi Lape
Va va. As irgi pagalvojau, kai tik pamaciau ji, kad paciu laiku pas mane atejo - toks visas sventinis.
Sviesi Lape, labai gera suknyte
QUOTE(liomi @ 2014 11 16, 10:37)
Sijonas atvirsksciai - sunkus ir puikus sventems! Ir kaip nesigrauzt nagu daba?
Va va. As irgi pagalvojau, kai tik pamaciau ji, kad paciu laiku pas mane atejo - toks visas sventinis.
Sviesi Lape, labai gera suknyte
Atkeliauju ir as, tik kelis rubelius nusipirkau, bet asmeniskai pati jais esu labai patenkinta ir dziaugiuosi, megstini ir tunika jau tampau kiekviena diena, ypac megstinis fainas, ir nors sakiau, kad bus nesiltas, atvirksciau jis siltas ir jaukus Ikeliu kaip prasete ir foto, na ir palieku nuoroda i filmuka
Kuistuko pirkiniai
Kuistuko pirkiniai