Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

All saints pavyyydziu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tas svarkas odinis, kazkas nesveiko! su boyfriend dzinsais, su suknia, su viskuo - labai pasiseke, labai pavydu, visu designer, silko, kasmyro, odos blush2.gif

Lenkiu galva uz puiku skoni ir aki, Dievaz thumbup.gif

Koks sijono projektas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 lapkričio 2014 - 20:45
odinis svarkas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2014 11 02, 21:03)
Bergma, saunuole! Buvo idomu paziureti  4u.gif Katukai fainuoliai  wub.gif
Pas mane batu sezonas akivaizdziai baigesi - net nera i ka ziureti, tai atsirado laiko i rubus isisukti.  ax.gif
Va ka sumedziojau:  bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Daznai stebiu sia tema, nes esu turbut kaip ir dauguma SH myletoja, man patinka tas pojutis rasti kazka tokio ypatingo biggrin.gif
Na bet si karta nesusilaikiau, visi rubai tiesiog nuostabus ir idealus rolleyes.gif Tik nesakykit kad LT, nes nusikasiu sau ranka biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus, mergaites 4u.gif

Liomi, bus tu smutkiu, zinai friends.gif ir nuotaika zymiai pageres, kai tik nueisi i SH arba dar greiciau, dabar, kai pries akis iskils vizija, kas ten laukia. bigsmile.gif

Viskas surinkta nuo tada, kai paskutini karta rodziausi. Paziurejau kada tai buvo, tai nuo rugsejo pradzios... Tik Missoni ir AS sukne vasara rasti buvo. SH praleidziu mazdaug 2-3 valandas karta per savaite, kartais tik kas dvi. Cia beveik visi vienoje kruvoje, daug daugiau laiko reiktu, norint viska apziureti, nu bet ir kitiem reikia palikti ka nors. biggrin.gif

O projektas.. Siaurinsiu, trumpinsiu, jei pasirysiu. Siuvamaja jau turiu, tik tiesia siule ismokti ivaldyti reikia. laugh.gif Jei sugadinsiu kazka kita galvoti reiks, bet medziaga man labai grazi.

Cinnamoon, ramiai smile.gif ne Lietuvoje.
Atsakyti
gainsbourg- labai šauniai apsiprekinot, man labai patiko AS pilkas megztukas, pirmoji palaidinė ir gėlėtas sijonas. 4u.gif

Bergma- labai patiko pats lobių pristatymo stilius, malonus ir be pozos. 4u.gif
Atsakyti
Labai patiko visi gainsbourg pirkiniai, labai geros kokybes, super thumbup.gif Siandien as palikau beveikt identiska svarka odini,uz 8lt , tik siek tiek tamsesnes spalvos, rankoves pertrumpos buvo..ech gaila schmoll.gif o cia mano pirkiniai, naujas video ax.gif
Kazkaip nelabai siandien sekesi, viska iskuiciau skersai isilgai, bet tik kelis daiktelius radau,gal nepapilde normaliai, ryt reikes vel gal pabandyt g.gif biggrin.gif
Beje kokios jusu nuomones apie palta??? Nezinau as del jo neapsisprendziu, man nepatinka peciu linija, nes gal didoki petukai yra isiuti is vidau po pamusalu...Noretusi, kad ju nebutu bent man g.gif
kuistuko radiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bergma: 03 lapkričio 2014 - 17:54
Problema ispresta, atardziau pamusala ir isemiau petukus vaizdas pagerejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 11 03, 18:48)

skara fainuolė thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
Ka manot del sios skarutes, kaip atskirt ar tikra? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Gal kur Vilniuje užmatėt mezgimo siūlų kuistukuose? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vook: 04 lapkričio 2014 - 18:32
QUOTE(gainsbourg @ 2014 11 02, 20:03)
Anne Klein sukne (turbut ne sukne cia, bet man, su mano ugiu sukne laugh.gif  ir labai puiki wub.gif ). Mazai nesiota, 100% kasmyras.
L.K.Bennett sijonas. Nukeliavo i projektu krepsa, nes didokas. Gal kas nors  iseis... blush2.gif Silko ir vilnos miksas.

Jūsų viskas gražu, bet šitis du patys pačiausi wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Vook @ 2014 11 04, 18:32)
Sveikos,

Gal kur Vilniuje užmatėt mezgimo siūlų kuistukuose?  rolleyes.gif

Tarp savanorių ir gerosios vilties st. yra toks no name (dėvėti drabužiai/dėvėti rūbai/pigūs rūbai ar kažkaip panašiai vadinasi) kuistukas, tai ten pirko draugė. Nemažai laiko praleidom, kol iškuitėm krūvas, tiesa jie nėra labai pigūs, bent jau man taip atrodo. Tuo metu, kai pirkom buvo 4 lt/100g
Atsakyti