Tas svarkas odinis, kazkas nesveiko! su boyfriend dzinsais, su suknia, su viskuo - labai pasiseke, labai pavydu, visu designer, silko, kasmyro, odos
Lenkiu galva uz puiku skoni ir aki, Dievaz
Koks sijono projektas??
Lenkiu galva uz puiku skoni ir aki, Dievaz
Koks sijono projektas??
odinis svarkas nerealus
QUOTE(gainsbourg @ 2014 11 02, 21:03)
Bergma, saunuole! Buvo idomu paziureti Katukai fainuoliai
Pas mane batu sezonas akivaizdziai baigesi - net nera i ka ziureti, tai atsirado laiko i rubus isisukti.
Va ka sumedziojau:
Pas mane batu sezonas akivaizdziai baigesi - net nera i ka ziureti, tai atsirado laiko i rubus isisukti.
Va ka sumedziojau:
Sveikos
Daznai stebiu sia tema, nes esu turbut kaip ir dauguma SH myletoja, man patinka tas pojutis rasti kazka tokio ypatingo
Na bet si karta nesusilaikiau, visi rubai tiesiog nuostabus ir idealus Tik nesakykit kad LT, nes nusikasiu sau ranka
Aciu uz komentarus, mergaites
Liomi, bus tu smutkiu, zinai ir nuotaika zymiai pageres, kai tik nueisi i SH arba dar greiciau, dabar, kai pries akis iskils vizija, kas ten laukia.
Viskas surinkta nuo tada, kai paskutini karta rodziausi. Paziurejau kada tai buvo, tai nuo rugsejo pradzios... Tik Missoni ir AS sukne vasara rasti buvo. SH praleidziu mazdaug 2-3 valandas karta per savaite, kartais tik kas dvi. Cia beveik visi vienoje kruvoje, daug daugiau laiko reiktu, norint viska apziureti, nu bet ir kitiem reikia palikti ka nors.
O projektas.. Siaurinsiu, trumpinsiu, jei pasirysiu. Siuvamaja jau turiu, tik tiesia siule ismokti ivaldyti reikia. Jei sugadinsiu kazka kita galvoti reiks, bet medziaga man labai grazi.
Cinnamoon, ramiai ne Lietuvoje.
Liomi, bus tu smutkiu, zinai ir nuotaika zymiai pageres, kai tik nueisi i SH arba dar greiciau, dabar, kai pries akis iskils vizija, kas ten laukia.
Viskas surinkta nuo tada, kai paskutini karta rodziausi. Paziurejau kada tai buvo, tai nuo rugsejo pradzios... Tik Missoni ir AS sukne vasara rasti buvo. SH praleidziu mazdaug 2-3 valandas karta per savaite, kartais tik kas dvi. Cia beveik visi vienoje kruvoje, daug daugiau laiko reiktu, norint viska apziureti, nu bet ir kitiem reikia palikti ka nors.
O projektas.. Siaurinsiu, trumpinsiu, jei pasirysiu. Siuvamaja jau turiu, tik tiesia siule ismokti ivaldyti reikia. Jei sugadinsiu kazka kita galvoti reiks, bet medziaga man labai grazi.
Cinnamoon, ramiai ne Lietuvoje.
gainsbourg- labai šauniai apsiprekinot, man labai patiko AS pilkas megztukas, pirmoji palaidinė ir gėlėtas sijonas.
Bergma- labai patiko pats lobių pristatymo stilius, malonus ir be pozos.
Bergma- labai patiko pats lobių pristatymo stilius, malonus ir be pozos.
Labai patiko visi gainsbourg pirkiniai, labai geros kokybes, super Siandien as palikau beveikt identiska svarka odini,uz 8lt , tik siek tiek tamsesnes spalvos, rankoves pertrumpos buvo..ech gaila o cia mano pirkiniai, naujas video
Kazkaip nelabai siandien sekesi, viska iskuiciau skersai isilgai, bet tik kelis daiktelius radau,gal nepapilde normaliai, ryt reikes vel gal pabandyt
Beje kokios jusu nuomones apie palta??? Nezinau as del jo neapsisprendziu, man nepatinka peciu linija, nes gal didoki petukai yra isiuti is vidau po pamusalu...Noretusi, kad ju nebutu bent man
kuistuko radiniai
Kazkaip nelabai siandien sekesi, viska iskuiciau skersai isilgai, bet tik kelis daiktelius radau,gal nepapilde normaliai, ryt reikes vel gal pabandyt
Beje kokios jusu nuomones apie palta??? Nezinau as del jo neapsisprendziu, man nepatinka peciu linija, nes gal didoki petukai yra isiuti is vidau po pamusalu...Noretusi, kad ju nebutu bent man
kuistuko radiniai
Problema ispresta, atardziau pamusala ir isemiau petukus vaizdas pagerejo
Sveikos,
Gal kur Vilniuje užmatėt mezgimo siūlų kuistukuose?
Gal kur Vilniuje užmatėt mezgimo siūlų kuistukuose?
QUOTE(gainsbourg @ 2014 11 02, 20:03)
Anne Klein sukne (turbut ne sukne cia, bet man, su mano ugiu sukne ir labai puiki ). Mazai nesiota, 100% kasmyras.
L.K.Bennett sijonas. Nukeliavo i projektu krepsa, nes didokas. Gal kas nors iseis... Silko ir vilnos miksas.
L.K.Bennett sijonas. Nukeliavo i projektu krepsa, nes didokas. Gal kas nors iseis... Silko ir vilnos miksas.
Jūsų viskas gražu, bet šitis du patys pačiausi
QUOTE(Vook @ 2014 11 04, 18:32)
Tarp savanorių ir gerosios vilties st. yra toks no name (dėvėti drabužiai/dėvėti rūbai/pigūs rūbai ar kažkaip panašiai vadinasi) kuistukas, tai ten pirko draugė. Nemažai laiko praleidom, kol iškuitėm krūvas, tiesa jie nėra labai pigūs, bent jau man taip atrodo. Tuo metu, kai pirkom buvo 4 lt/100g