Merginos ačiū labai, nesitikėjau Nežinau , man tiesiog patinka pirkti ir kalbėti gal dėl to tokia energija
Laukiu pirmadienio, tikiuosi ką nors gero nukausiu, būtinai bus naujas video ir jums pranešiu
Bergma - šaunus video, rūbeliai paprasti, bet smagu buvo pažiūrėt labai natūraliai jaučiatės ir kalbate prieš kamerą
Žiūrėdama pagalvojau, kad labai norėčiau liomi tokį video pažiūrėt, va ten tai būtų lobių
Aš irgi second handuose labai dažnai apsilankau, bet perku labai retai - ieškau unikalių, puikios kokybės, dizaino ir sudėties drabužių bet jau tokia stadija, kad jei nuėjusi randu kokį superinį daiktą, net ir ne mano dydžio, jo neperku, bet jaučiu pasitenkinimą, kad radau ir man jau ne veltui ten eita
Žiūrėdama pagalvojau, kad labai norėčiau liomi tokį video pažiūrėt, va ten tai būtų lobių
Aš irgi second handuose labai dažnai apsilankau, bet perku labai retai - ieškau unikalių, puikios kokybės, dizaino ir sudėties drabužių bet jau tokia stadija, kad jei nuėjusi randu kokį superinį daiktą, net ir ne mano dydžio, jo neperku, bet jaučiu pasitenkinimą, kad radau ir man jau ne veltui ten eita
QUOTE(Galla @ 2014 11 01, 16:17)
bet jau tokia stadija, kad jei nuėjusi randu kokį superinį daiktą, net ir ne mano dydžio, jo neperku, bet jaučiu pasitenkinimą, kad radau ir man jau ne veltui ten eita
As taip viuena karta raudonpadzius radau, originalus, labai geram stovyje. Kisau koja taip, kitaip , visaip kaip - nu netelpa, vienu dydziu per mazi. Stovejau ,varciau rankose ir galvoju - ka gi as cia privartysiu, gi pirstu nenusikirsiu del batu
Bergma, Jus nuostabi!!! ziurejau su didziausiu susidomejimu! nerealiai
Bergma, jus saunuole!! esate labai zavi mergina
tik labai labai labai daznai vartojate zodi nusipirkau paieskokite kitu sinonimu
visa kita liuks
tik labai labai labai daznai vartojate zodi nusipirkau paieskokite kitu sinonimu
visa kita liuks
Bergma, patiko video, mielai pažiūrėčiau daugiau šaunuolė
QUOTE(Galla @ 2014 11 01, 14:17)
Mano blogas/vlogas turetu buti visiskai tobulas, kol tokio nera, nedarysiu jokio.
Aciu uz pasitikejima
Skirtingai, nuo pasisakiusiuju - nereikia man draugijos, einant i SH, turiu buti, ten, viena... su smutkem
Papildyta:
Idomu buvo paziureti, kokie lobiai svetur, Bergma, kainos, sakyciau, nemazos uz tokius daiktus, lyginant su uk
QUOTE(liomi @ 2014 11 02, 11:52)
Mano blogas/vlogas turetu buti visiskai tobulas, kol tokio nera, nedarysiu jokio.
Aciu uz pasitikejima
Skirtingai, nuo pasisakiusiuju - nereikia man draugijos, einant i SH, turiu buti, ten, viena... su smutkem
Papildyta:
Idomu buvo paziureti, kokie lobiai svetur, Bergma, kainos, sakyciau, nemazos uz tokius daiktus, lyginant su uk
Aciu uz pasitikejima
Papildyta:
Taip liomi, cia kainos nemazos, bet man tos 20 kronu yra labai pigu tai labai dziaugiuosi kazka gero uz jas radus, jug gyvenu Norvegijoje, cia viskas brangu...
Aciu visoms uz perziuras, kai bus kitas video pranesiu
Suprantama. Linkiu rasti retenybiu brangenybiu!
QUOTE(liomi @ 2014 11 02, 12:11)
Suprantama. Linkiu rasti retenybiu brangenybiu!
Aciu liomi ir tau! Tavo pirkiniai visada tokie nuostabus Man toli grazu iki taves
Papildyta:
QUOTE(Galla @ 2014 11 01, 17:17)
Bergma - šaunus video, rūbeliai paprasti, bet smagu buvo pažiūrėt labai natūraliai jaučiatės ir kalbate prieš kamerą
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 11 01, 17:38)
Bergma, Jus nuostabi!!! ziurejau su didziausiu susidomejimu! nerealiai
QUOTE(sygyta @ 2014 11 01, 18:43)
Bergma, jus saunuole!! esate labai zavi mergina
visa kita liuks
visa kita liuks
QUOTE(brita33 @ 2014 11 01, 22:48)
Bergma, patiko video, mielai pažiūrėčiau daugiau šaunuolė
Dekui merginos, kad skyret laiko paziuret mano video! Laukiu labai rytojaus, tikiuosi nukauti lobiu... Kai bus video iskart pranesiu
Bergma, saunuole! Buvo idomu paziureti Katukai fainuoliai
Pas mane batu sezonas akivaizdziai baigesi - net nera i ka ziureti, tai atsirado laiko i rubus isisukti.
Va ka sumedziojau:
Banana Republic palaidine, 100% silkas, ideali bukle.
Missoni ''pliazo topas''. Nezinau, kokia tikroji sio rubo paskirtis, bet man tai tokia bus. Speju, kad nebuvo nesiotas, nes nuo sauso valymo truputeli nukentejo bukle, keli siulai pasitampe. Bet nenustebino, nes labai delikatus daiktelis vis tik..
All Saints sukne. Cia tai man metu radinys buvo! Dar niekad nebuvau radus savo dydzio AS, kad butu nenunesiotas ir, kad kaina nebutu kosmosas, o taip norejau! Va kokia ji nuoroda, tik ilga. Kazkokia balta linija sviecia nuotraukoje, tai jos nera is tikruju.
Anne Klein sukne (turbut ne sukne cia, bet man, su mano ugiu sukne ir labai puiki ). Mazai nesiota, 100% kasmyras.
Juicy Couture svarkas.
Paul & Joe megstukas. Silko ir kasmyro miksas.
All Saints megztukas. Uz si nemazai sumokejau, bet negaila, nes jokiu devejimo zymiu nebuvo ir vis tiek koki 100 pinigu sutaupiau. Labai dziaugiuosi!
L.K.Bennett sijonas. Nukeliavo i projektu krepsa, nes didokas. Gal kas nors iseis... Silko ir vilnos miksas.
Marilyn Moore vilnonis svarkas. Pamusalas silkinis - silko, kaip ir batu, niekada nebuna per daug! Made in England. Retai tenka matyti moteriska svarka su tokia specifikacija, Jigsaw dar pasitaiko...
Ir siandieninis Loewe odinis svarkas. Minkstutele nappa, bukle ideali. Paciai dar sunku patiketi tokiu lobiu! Ant manes biski boyfriend atrodo, dar ziuresiu, ka daryti, bet siaip neimu per daug i galva.
Pas mane batu sezonas akivaizdziai baigesi - net nera i ka ziureti, tai atsirado laiko i rubus isisukti.
Va ka sumedziojau:
Banana Republic palaidine, 100% silkas, ideali bukle.
Missoni ''pliazo topas''. Nezinau, kokia tikroji sio rubo paskirtis, bet man tai tokia bus. Speju, kad nebuvo nesiotas, nes nuo sauso valymo truputeli nukentejo bukle, keli siulai pasitampe. Bet nenustebino, nes labai delikatus daiktelis vis tik..
All Saints sukne. Cia tai man metu radinys buvo! Dar niekad nebuvau radus savo dydzio AS, kad butu nenunesiotas ir, kad kaina nebutu kosmosas, o taip norejau! Va kokia ji nuoroda, tik ilga. Kazkokia balta linija sviecia nuotraukoje, tai jos nera is tikruju.
Anne Klein sukne (turbut ne sukne cia, bet man, su mano ugiu sukne ir labai puiki ). Mazai nesiota, 100% kasmyras.
Juicy Couture svarkas.
Paul & Joe megstukas. Silko ir kasmyro miksas.
All Saints megztukas. Uz si nemazai sumokejau, bet negaila, nes jokiu devejimo zymiu nebuvo ir vis tiek koki 100 pinigu sutaupiau. Labai dziaugiuosi!
L.K.Bennett sijonas. Nukeliavo i projektu krepsa, nes didokas. Gal kas nors iseis... Silko ir vilnos miksas.
Marilyn Moore vilnonis svarkas. Pamusalas silkinis - silko, kaip ir batu, niekada nebuna per daug! Made in England. Retai tenka matyti moteriska svarka su tokia specifikacija, Jigsaw dar pasitaiko...
Ir siandieninis Loewe odinis svarkas. Minkstutele nappa, bukle ideali. Paciai dar sunku patiketi tokiu lobiu! Ant manes biski boyfriend atrodo, dar ziuresiu, ka daryti, bet siaip neimu per daug i galva.
Gainsbourg, oh vaikyti, tai yra tai, kas man ir patinka
Viskasviskasviskas! Net AS daiktai Ai, tik nuotaika dingo, kaip po kiekvieno Tavojo pasirodymo...
Kiek uztrukai medziojant situos grobius?
Viskasviskasviskas! Net AS daiktai Ai, tik nuotaika dingo, kaip po kiekvieno Tavojo pasirodymo...
Kiek uztrukai medziojant situos grobius?