Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(RamiosBites @ 2014 10 31, 13:16)
O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą biggrin.gif Pasijaučiau taip, lyg būčiau nykstanti rūšis, suradusi dar vieną tokios pat rūšies atstovą  lotuliukas.gif

aš irgi tokia pati.... thumbup.gif Bet tokios pat nerandu niekaip i kompanija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip mažoka radinių paskutiniuose puslapiuose, na merginos rodykite 4u.gif
Aš esu SH vergė, drąsiai galiu pasakyt, kaip kažkuri rašėte, atgaiva sielai ir tas pojūtis kai kažką randi tookio nuostabaus yra toks nepakartojams lotuliukas.gif Aš šiaip kuriu video youtube apie tai, ką nusipirkau kuistukuose, jei jums įdomu galėčiau pasidalinti nuoroda. Aš čia tikrai netrokštu reklamos, gal niekas taip nepagalvos labai tikiuosi, tiesiog aš viena iš jūsų merginos, priimkit į būrį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 10 31, 22:38)
Sveikos, kažkaip mažoka radinių paskutiniuose puslapiuose, na merginos rodykite 4u.gif
Aš esu SH vergė, drąsiai galiu pasakyt, kaip kažkuri rašėte, atgaiva sielai ir tas pojūtis kai kažką randi tookio nuostabaus yra toks nepakartojams lotuliukas.gif  Aš šiaip kuriu video youtube apie tai, ką nusipirkau kuistukuose, jei jums įdomu galėčiau pasidalinti nuoroda. Aš čia tikrai netrokštu reklamos, gal niekas taip nepagalvos labai tikiuosi, tiesiog aš viena iš jūsų merginos, priimkit į būrį biggrin.gif  4u.gif

idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Bergma, drąsiau. 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip nesinorėjo iškart dėt nuorodos, nedrąsu biggrin.gif na bet bandau biggrin.gif
Naujausi pirkiniaiNaujausi pirkiniai

Šiek tiek senesni
Senesni

Mano kanalas 4u.gif
Mano kanalas
Papildyta:
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 00:53)
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna  lotuliukas.gif As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras  blush2.gif  Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para  lotuliukas.gif

Kaip gerai pasakyta!!!!Apibūdinot mano gyvenimą biggrin.gif biggrin.gif Aš jau negaliu sulaukt pirmadienio kada bus naujas papildymas 12h ir kaip aš ten kuisiuos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bergma, smagiai pažiūrėjau. Jūs labai gyvybinga ir trykštanti energija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 01, 10:56)
Bergma, smagiai pažiūrėjau. Jūs labai gyvybinga ir trykštanti energija.  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 10 31, 21:21)
Kažkaip nesinorėjo iškart dėt nuorodos, nedrąsu biggrin.gif  na bet bandau biggrin.gif

Nori buti laidos vedeja? Mokinkis taisyklingos dikcijos.
Atsakyti
QUOTE(karalievna. @ 2014 11 01, 11:41)
Nori buti laidos vedeja? Mokinkis taisyklingos dikcijos.

Ačiū už laiką, kurį skyrei mano video ir už tą, kurį skyrei komentarui biggrin.gif 4u.gif Deja, nenoriu būti vedėja,video kūriu savo malonumui, tai jau ta mano dikcija ir bus tokia prasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 10 31, 22:21)
Kažkaip nesinorėjo iškart dėt nuorodos, nedrąsu biggrin.gif  na bet bandau biggrin.gif

Šiek tiek senesni
Senesni

Mano kanalas 4u.gif
Mano kanalas
Papildyta:
Kaip gerai pasakyta!!!!Apibūdinot mano gyvenimą biggrin.gif  biggrin.gif  Aš jau negaliu sulaukt pirmadienio kada bus naujas papildymas 12h ir kaip aš ten kuisiuos thumbup.gif  lotuliukas.gif

Saunuole. 4u.gif
Labai patiko Jusu video. smile.gif
Atsakyti
Bergma, kokia tu zavi! Labai patiko tavo video bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2014 10 31, 22:21)

Šiek tiek senesni
Senesni

Mano kanalas 4u.gif
Mano kanalas
Papildyta:

Labai patiko. Šaunuolė, tau puikiai viskas gaunasi ir taip natūraliai, ne per saldžiai thumbup.gif Kad man nors lašelį tavo energijos lotuliukas.gif
Atsakyti