Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

O man labai keista ką žmonės, nemėgstantys fake'u ir negailiantys krūūūūvos pinigų originalamas veikia SH parduotuvėse.... cool.gif tikrai ..smile.gif nesimaivau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 16:11)
O man labai keista ką žmonės, nemėgstantys fake'u ir negailiantys krūūūūvos pinigų originalamas veikia SH parduotuvėse.... cool.gif tikrai ..smile.gif nesimaivau smile.gif

O cia kazkokia cenzura veikia kas kur pasisakyt gali? lotuliukas.gif Ir fake'u nemegimas neturi nieko bendro su second hand ar brangiais originalais tongue.gif Pvz MAC kosmetikos padielku pilnas internetas, bet tai nera kosmetika kainuojanti kruuuva pinigu. O jei jau si kosmetika per brangi, tai paziurek i pigucius Ecotools sepetelius - ir tuos padirbineja doh.gif Na o i daiktus ziurint, tai jei neisgaliu moket $3000 uz Dior rankine, geriau nusipirksiu labai panasaus modelio DKNY uz $250 (ar dar maziau per visokius ispardavimus) ir dziaugsiuosiu grazia ir kokybiska rankine nei mokesiu $150 ar daugiau uz Dion.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 13:11)

Fake yra labai labai blogai, blogiau nei nuluzes nagas, spaudziantys batai, palikes vyras, pabeges vaikas, uzluzes FB, pamesti pinigai - viskas per viena vakara laugh.gif Is principo.

Kas negaili kruvos pinigu? Pacituokite.

Ir finale - zmones, i SH eina, ne vien bado vejami. Dalis ju, iesko Sventojo Gralio, to, ko niekas nebepagamins, niekur nenusipirksi. Net turtingi lankosi SH ir Vintazinese, tiksliau - labai turtingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 spalio 2014 - 17:20
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 15:11)

Dabar pagalvojau , tikrai, kodel ? Todel, kad nezinai kas ten taves laukia biggrin.gif Bent jau mane tas "veza" labiausiai.
Vakar manes lauke http://www.saksfifth...p;bmUID=kBuBRmu
Atvirai pasakius nieko apie toki branda girdejusi nebuvau, pirkau, nes tiko ir patiko, kaina tik 25 pinigai, kai tuo tarpu, perziurejus musu parduotuviu siuloma asortimenta, pamaciau, kad kelniu su vilna be maziausiai 300 nenupirksi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 10 30, 16:41)
Fake yra labai labai blogai, blogiau nei nuluzes nagas, spaudziantys batai, palikes vyras, pabeges vaikas, uzluzes FB, pamesti pinigai - viskas per viena vakara laugh.gif Is principo.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif As niekaip su tuo LV ridikiuliu nesusidraugauju (buvau ikelusi kazkada), zinau, kad jei buciau tikra, jog su juo viskas OK, buciau isvedusi pasivaikscioti cool.gif , bet tik paemus i rankas, abejones ji vel paguldo i lentyna biggrin.gif Taip nei karto dienos sviesos jis ir neisvydo , su manim greiciausiai ir neisvys, reiketu turbut kazkam perleisti, kazkam kas neleidzia abejonems uzlipti ant galvos laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 30 spalio 2014 - 18:24
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 15:11)

Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna lotuliukas.gif As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras blush2.gif Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para lotuliukas.gif

QUOTE(liomi @ 2014 10 30, 16:41)

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2014 10 30, 18:22)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  As niekaip su tuo LV ridikiuliu nesusidraugauju (buvau ikelusi kazkada), zinau, kad jei buciau tikra, jog su juo viskas OK, buciau isvedusi pasivaikscioti cool.gif , bet tik paemus i rankas, abejones ji vel paguldo i lentyna biggrin.gif Taip nei karto dienos sviesos jis ir neisvydo , su manim greiciausiai ir neisvys, reiketu turbut kazkam perleisti, kazkam kas neleidzia abejonems uzlipti ant galvos  laugh.gif

drinks_cheers.gif Man jau nuo mazens taip. Kokiu 14 metu kai buvau, drauge padovanojo rankinuka, is gariunu alia D&G, atsimenu isejau i miesta, po 10minuciu grizau namo po pazastim pasikisus ji, giliai i spinta nugrudau ir niekad nebebandziau issitraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 30, 21:53)
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna  lotuliukas.gif As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras  blush2.gif  Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

Jus nuostabi! blink.gif

Kartais, nueinu du kartus i diena. I ta pati biggrin.gif Atrodo, praleisiu kazka, lemiancio - drabuzi, lekste, knyga, skara, sage. Man nesvarbu pirkti, as labai noriu, bent, pamatyti.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikrai jūs visos fantastiškos biggrin.gif taip gražiai čia viską aprašėt, nuotaiką pakėlėt nuo pat ryt biggrin.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 10 31, 01:06)
Jus nuostabi!  blink.gif

Kartais, nueinu du kartus i diena. I ta pati  biggrin.gif  Atrodo, praleisiu kazka, lemiancio - drabuzi, lekste, knyga, skara, sage. Man nesvarbu pirkti, as labai noriu, bent, pamatyti.

Tai kodel nei viena drauge nebenori su manim eit i SH? g.gif biggrin.gif
Neturiu draugijos ten eit, bandziau kelis kartus su draugem, bet visos apibegdavo per 15min. visus rubus ir zyzdavo, kad jau eitume lauk.. doh.gif supratau, kad geriausiai bus eiti man vienai. Per 15min. as bunu praziurejus viena/du stovus su kabyklom lotuliukas.gif Kazin LT butu populiari profesija nauja, kad zmogus duoda sarasa su norimais mazdaug rubais, apibudina juos, o as ieskau ieskau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 11:05)
Kazin LT butu populiari profesija nauja, kad zmogus duoda sarasa su norimais mazdaug rubais, apibudina juos, o as ieskau ieskau?  lotuliukas.gif

Tai nieko naujo, čia stilisto darbas, ypač rengiantis fotosesijoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 31, 12:23)
Tai nieko naujo, čia stilisto darbas, ypač rengiantis fotosesijoms  mirksiukas.gif

aš vienam komise mačiau, kaip mergina filmavimams rinko drabužius ir su pardavėja bandė tartis, kad jei netiks - grąžins, bet ji nesileido į kalbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 00:53)
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna  lotuliukas.gif As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras  blush2.gif  Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą biggrin.gif Pasijaučiau taip, lyg būčiau nykstanti rūšis, suradusi dar vieną tokios pat rūšies atstovą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2014 10 31, 12:16)
O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą biggrin.gif Pasijaučiau taip, lyg būčiau nykstanti rūšis, suradusi dar vieną tokios pat rūšies atstovą  lotuliukas.gif

Pralinksminot, geras drinks_cheers.gif biggrin.gif Smagu, kad ne viena as tokia biggrin.gif 4u.gif

Jau off topic labai gavosi, laukiam nauju SH lobiu bigsmile.gif
Atsakyti