QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 16:11)
O man labai keista ką žmonės, nemėgstantys fake'u ir negailiantys krūūūūvos pinigų originalamas veikia SH parduotuvėse.... tikrai .. nesimaivau
O cia kazkokia cenzura veikia kas kur pasisakyt gali? Ir fake'u nemegimas neturi nieko bendro su second hand ar brangiais originalais Pvz MAC kosmetikos padielku pilnas internetas, bet tai nera kosmetika kainuojanti kruuuva pinigu. O jei jau si kosmetika per brangi, tai paziurek i pigucius Ecotools sepetelius - ir tuos padirbineja Na o i daiktus ziurint, tai jei neisgaliu moket $3000 uz Dior rankine, geriau nusipirksiu labai panasaus modelio DKNY uz $250 (ar dar maziau per visokius ispardavimus) ir dziaugsiuosiu grazia ir kokybiska rankine nei mokesiu $150 ar daugiau uz Dion.
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 13:11)
O man labai keista ką žmonės, nemėgstantys fake'u ir negailiantys krūūūūvos pinigų originalamas veikia SH parduotuvėse.... tikrai .. nesimaivau
Fake yra labai labai blogai, blogiau nei nuluzes nagas, spaudziantys batai, palikes vyras, pabeges vaikas, uzluzes FB, pamesti pinigai - viskas per viena vakara Is principo.
Kas negaili kruvos pinigu? Pacituokite.
Ir finale - zmones, i SH eina, ne vien bado vejami. Dalis ju, iesko Sventojo Gralio, to, ko niekas nebepagamins, niekur nenusipirksi. Net turtingi lankosi SH ir Vintazinese, tiksliau - labai turtingi.
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 15:11)
Dabar pagalvojau , tikrai, kodel ? Todel, kad nezinai kas ten taves laukia Bent jau mane tas "veza" labiausiai.
Vakar manes lauke http://www.saksfifth...p;bmUID=kBuBRmu
Atvirai pasakius nieko apie toki branda girdejusi nebuvau, pirkau, nes tiko ir patiko, kaina tik 25 pinigai, kai tuo tarpu, perziurejus musu parduotuviu siuloma asortimenta, pamaciau, kad kelniu su vilna be maziausiai 300 nenupirksi
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 10 30, 16:41)
Fake yra labai labai blogai, blogiau nei nuluzes nagas, spaudziantys batai, palikes vyras, pabeges vaikas, uzluzes FB, pamesti pinigai - viskas per viena vakara Is principo.
As niekaip su tuo LV ridikiuliu nesusidraugauju (buvau ikelusi kazkada), zinau, kad jei buciau tikra, jog su juo viskas OK, buciau isvedusi pasivaikscioti , bet tik paemus i rankas, abejones ji vel paguldo i lentyna Taip nei karto dienos sviesos jis ir neisvydo , su manim greiciausiai ir neisvys, reiketu turbut kazkam perleisti, kazkam kas neleidzia abejonems uzlipti ant galvos
QUOTE(V-Rinė @ 2014 10 30, 15:11)
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para
QUOTE(liomi @ 2014 10 30, 16:41)
Papildyta:
QUOTE(vanesax @ 2014 10 30, 18:22)
As niekaip su tuo LV ridikiuliu nesusidraugauju (buvau ikelusi kazkada), zinau, kad jei buciau tikra, jog su juo viskas OK, buciau isvedusi pasivaikscioti , bet tik paemus i rankas, abejones ji vel paguldo i lentyna Taip nei karto dienos sviesos jis ir neisvydo , su manim greiciausiai ir neisvys, reiketu turbut kazkam perleisti, kazkam kas neleidzia abejonems uzlipti ant galvos
Man jau nuo mazens taip. Kokiu 14 metu kai buvau, drauge padovanojo rankinuka, is gariunu alia D&G, atsimenu isejau i miesta, po 10minuciu grizau namo po pazastim pasikisus ji, giliai i spinta nugrudau ir niekad nebebandziau issitraukt
QUOTE(mimsy @ 2014 10 30, 21:53)
Nera cia nieko keisto. Asmeniskai man SH yra hobis ir silpnybe, megstu knistis po tuos rubus ir rasti koki perliuka, italiska vilnos sijona, silkine palaidine ar kasmyro megztuka... Man toks atsipalaidavimas ten, kai nieko negalvoji, tik ieskai, zvalgaisi... Esu kazkada skuduryne isbuvus kokias 3 val., o man atrode, kad pusvalandi tik prabuvau. Kaip kazino zmonem, kad buna As totali ligone siuo atveju, dievinu SH! Ir tik tokios pat ligones mane tesupras Kartais svajoju, kad atsirastu SH, kurie dirbtu visa para
Jus nuostabi!
Kartais, nueinu du kartus i diena. I ta pati Atrodo, praleisiu kazka, lemiancio - drabuzi, lekste, knyga, skara, sage. Man nesvarbu pirkti, as labai noriu, bent, pamatyti.
QUOTE(liomi @ 2014 10 31, 01:06)
Jus nuostabi!
Kartais, nueinu du kartus i diena. I ta pati Atrodo, praleisiu kazka, lemiancio - drabuzi, lekste, knyga, skara, sage. Man nesvarbu pirkti, as labai noriu, bent, pamatyti.
Tai kodel nei viena drauge nebenori su manim eit i SH?
Neturiu draugijos ten eit, bandziau kelis kartus su draugem, bet visos apibegdavo per 15min. visus rubus ir zyzdavo, kad jau eitume lauk.. supratau, kad geriausiai bus eiti man vienai. Per 15min. as bunu praziurejus viena/du stovus su kabyklom Kazin LT butu populiari profesija nauja, kad zmogus duoda sarasa su norimais mazdaug rubais, apibudina juos, o as ieskau ieskau?
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 11:05)
Kazin LT butu populiari profesija nauja, kad zmogus duoda sarasa su norimais mazdaug rubais, apibudina juos, o as ieskau ieskau?
Tai nieko naujo, čia stilisto darbas, ypač rengiantis fotosesijoms
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 31, 12:23)
Tai nieko naujo, čia stilisto darbas, ypač rengiantis fotosesijoms
aš vienam komise mačiau, kaip mergina filmavimams rinko drabužius ir su pardavėja bandė tartis, kad jei netiks - grąžins, bet ji nesileido į kalbas
QUOTE(mimsy @ 2014 10 31, 00:53)
O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą Pasijaučiau taip, lyg būčiau nykstanti rūšis, suradusi dar vieną tokios pat rūšies atstovą
QUOTE(RamiosBites @ 2014 10 31, 12:16)
O jetau, pagaliau super gimininga siela! Atrodytų, lyg skaityčiau savo pačios pasisakymą Pasijaučiau taip, lyg būčiau nykstanti rūšis, suradusi dar vieną tokios pat rūšies atstovą
Pralinksminot, geras Smagu, kad ne viena as tokia
Jau off topic labai gavosi, laukiam nauju SH lobiu