Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 11:33)
Ta as suprantu, bet tada aiskiai bus ant kaktos parasyta " teta Stichija , 45+  doh.giflotuliukas.gif , o kaip su juo pasijaunint, galva nenesa  blush2.gif

Taip, dar skrybelaites betruksta iki pilno komplekto +45... mirksiukas.gif
Na su kokiais smailianosiais aukstakulniais, delnine kokia stilinga... g.gif
Papildyta:
Morkine, patiko viskas iskyrus paskutine bliuzele... tiesiog ne mano skonio ax.gif
Bet pirkinukai super thumbup.gif
Atsakyti
Stichija, as nezinau.... Audinys patinka, bet daiktas g.gif

Vienintele iseitis, mano akimis, nukirpti rankoves, kalnieriu padaryti v iskirpte, be atvartu, apacia susiaurinti. Ir vilketi su dzinsais, perjuosus dirzu, bet, kad susisiaustu... Todel - arba laukti 65+ ir vilketi, arba daryti liemene, bet ji butu kaip tik, nesusiaustu, todel galvoju, nebutu tobula, arba parduoti biggrin.gif

As esu radus silku, graziausiu spalvu, bet jei daiktas netinka, tai netinka.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 11:45)
Tai vat, pirkinys, super duper gerai issilaikes vintage 5-6 desimtmecio A linijos silkinis svarkelis uz 16 Lt  lotuliukas.gif , kai paziurejau uz kiek as toki uzsieni parduociau  doh.gif

QUOTE(niedulis @ 2014 06 13, 20:41)
Morkine, visi rūbai neblogai. Tik nenešiokit tų pirmų baltų džinsų. Ne jums jie.

Nesu siuvėja, bet manyčiau, kad reikėtų keisti apykaklę - nes ji tikrai sendina g.gif
Nešiočiau prie švelnių, pastelinių spalvų rūbų, jokiu būdu ne tamsių. Jei švarkelis tikrai patinka ir negaila 10Lt, kreipčiausi į Agnę Jagelavičiūtę, kur ji konsultuoja stiliaus klausimais, manau, kažką naudingo tikrai patartų g.gif

O kodėl Jūsų nuomone jai netinka tos baltos kelnės? Taip parašius reikėtų pagrįsti savo nuomonę, o ne tik mestelėti tokią frazę... Liekna graži moteris, viskas ok, bent man tos baltos kelnės gerai atrodo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 14 birželio 2014 - 14:00
Pritariu, kad baltos kelnės puikiai atrodo, net grįžau tą foto peržiūrėt smile.gif
Atsakyti
Sios savaites radinys - naujuteliai ASH sportbatukai. Zvaigzdutes kiaurai iskarpytos.
user posted image
Mano kompiuteris rodo juos ryskiai melynus, nors is tikruju, tai jie violetines spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2014 06 14, 18:38)
Sios savaites radinys - naujuteliai ASH sportbatukai. Zvaigzdutes kiaurai iskarpytos.
Mano kompiuteris rodo juos ryskiai melynus, nors is tikruju, tai jie violetines spalvos g.gif

Labai norėtini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2014 06 14, 17:38)

Vaje vaje, kokie pavyda keliantys blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 12:33)
Ta as suprantu, bet tada aiskiai bus ant kaktos parasyta " teta Stichija , 45+  doh.giflotuliukas.gif , o kaip su juo pasijaunint, galva nenesa  blush2.gif

jei keiciant modeli ir norint pasijauninti, as nuimciau ta priekini uzsegima.. kirpciau priekio krasta lenkta i apacia ( nuo aukstai, kazkiek panasiai kaip fraka, kad atkartotu kiek apykakles lenktuma) . pakeisciau rankoves i analogiskos spalvos kokia mohera ir is rankoviu pasiuciau dirza, kuri perverti per sonines aseles ir suristi nugaroj, kad priekis dar labiau prasivertu. Tai panaikintum ta A forma .
Prie kokios dusty pink, nude sukneles laisvos butu ciki smile.gif

violetavi sportbatukai liuks
Atsakyti
http://www.panele.lt...o.d?id=65036269
Atsakyti
Sportbatukai nusotabūs!!! wub.gif wub.gif

Ačiū, komentavusioms mano drabužius. Baltos kelnės yra be galo patogios. Tiesa, man ir pačiai žiūrint į nuotrauką atrodo, kad jos pernelyg stipriai aptempia šlaunis, todėl pradėjau abejoti, ar jos bus nešiojamos... ax.gif
Atsakyti
vajeeeee ASH sportbatukai - tobuli wub.gif imciau ir myleciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 06 13, 15:46)
drinks_cheers.gif Modelis kaip Prezidentės, tik ji tamsiai mėlyną nešioja.

galvojau į ką man Stichija panaši su tuo švarkeliu ir perskaičiau jūsų komentarą - kaip pirštu į akį user posted image

gainsbourg, sportbačiai labai nuostabūs wub.gif
katee, linas fainas thumbup.gif : švarkelis geras, sijonas irgi patinka, o kas ta Miller nežinau, einu gal pagooglinsiu blush2.gif
Atsakyti