Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(Leonelle @ 2014 10 29, 14:20)
Užderėjo Goose striukių  bigsmile.gif . aš šiandien radau tokią

http://www.paritypla...-Brown-141.html

Tai irgi dabar ieškau patvirtinimo, kad ten nors kiek tikrumo yra, bet labai miela ir šilta. Vienoj vietoj rankovėj prairus vos siūlė, bet daugiau viskas gerai. Man lyg vos didoka atrodo, bet nežinau kaip būtų su M dydžiu g.gif .

Tai jus ikelkit foto realiu, nes kaip kitaip jums patars ka smile.gif

QUOTE(liomi @ 2014 10 29, 15:55)

Mimsy, kaip as Jus suprantu, lyg as rasyciau  biggrin.gif Nors si tikrai tokia, kaip tikra, nu visai, kaip tikra, bet, jei abejociau, ta abejone neleistu man vilketi, nes galvociau, kad fake ir verstu jaustis blogai  doh.gif

drinks_cheers.gif kartais galvoju, gal cia kokie kompleksai uzslepti ar ka, nes rimtai nesuprantu, ima ir nesioja kiti, nesureiksmina ir galvos nesuka, o as doh.gif
Atsakyti
Nufotografavau ir aš savo radinį.
Niekaip neleidžia kelt nuotraukų, nors tikrai moku g.gif , todėl dedu nuorodą
Striukė čia

Labai norėčiau sprendimo suprantančių dėl jos tikrumo g.gif
Ir kuris skaičius yra tas retailer URL ?
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 10 29, 20:23)
Niekaip neleidžia kelt nuotraukų, nors tikrai moku  g.gif , todėl dedu nuorodą
Striukė čia

Labai norėčiau sprendimo suprantančių dėl jos tikrumo  g.gif

Ratailer- tai oficialus pardavejas- parduotuve. ant striukes tikrai nera nurodyta.. biggrin.gif tongue.gif
reikia pasigilint i ja.. Kad ne tas modelis kaip pirmai ikelet- tai faktas- cia ne Chateau.. schmoll.gif
Ryt atidziau uzmesiu aki..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 spalio 2014 - 22:13
Striukė čia

paieskokit youtubej pilna video apie fake, kad ir cia
video1
video2
cia video apie originala:
video3
Atsakyti
Striukė čia

Prisistudijavus pasireiksiu ir as bigsmile.gif biggrin.gif

Manau, kad tikrai fake striuke smile.gif
1. kailis netolygus, issipesiojes, beformis, paziurekit i originalus, tobuli tie kailiai ten, purus, tolygus wub.gif
2. kiek ziurejau originaliu modeliu, zenklas ant rankoves ir uzrasas ant kisenes buna desineje puseje (ziurint per pc), o pas jus kaireje g.gif bet cia gal dar nuo modelio priklauso..
3. logotipas ant rankoves nedailus, skaiciau uzsienio forume, kad labai svarbu raides, nes fake striukese jos buna sujungtos siulu, o originaliose visiskai atskiros dailios raides, pas jus kiek imatau sujungineta plonu siuliuku.
4. nedailus man ir logotipas striukes viduj, canada vienu sriftu, goose jau kitu, analogiska situacija ir su arctic program.
5. etiketes irgi belekaip susiutos, viena salia, kitos viena ant kitos.

na cia tik mano tokia nuomone, idomu labai kokia kaina jus ja sumedziojot? ir ka darysit, jei suzinosit, jog tai nera originalas? 4u.gif
Atsakyti
as tokia turedama nors ir fake tikrai pati nesiociau ,, nes atrodo jog turetu buti tikrai siltas daiktas, musu ziemoms kurios karts nuo karto dabar uzsuka i musu krastus pats tas smile.gif
Atsakyti
del etikeciu... zinokite originaliuose rubuose irgi buna etiketes vienoj kruvoj isiutos... jus isivaizduokit kaip atrodytu vidus, jei kokios 5 etiketes butu per siule isdeliotos... vaizdas nekoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 29 spalio 2014 - 23:02
kad daugumos firmu etiketes vienoj kruvoj.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 10 29, 23:01)
del etikeciu... zinokite originaliuose rubuose irgi buna etiketes vienoj kruvoj isiutos... jus isivaizduokit kaip atrodytu vidus, jei kokios 5 etiketes butu per siule isdeliotos... vaizdas nekoks

QUOTE(Carinaa25 @ 2014 10 29, 23:06)
kad daugumos firmu etiketes vienoj kruvoj.

As kalbejau apie konkreciai canada goose, nes originaliose striukese jos nera viena ant kitos susiutos 4u.gif matem cia temoj realu pavyzdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 29, 19:00)
Tai jus ikelkit foto realiu, nes kaip kitaip jums patars ka smile.gif
drinks_cheers.gif kartais galvoju, gal cia kokie kompleksai uzslepti ar ka, nes rimtai nesuprantu, ima ir nesioja kiti, nesureiksmina ir galvos nesuka, o as  doh.gif

As irgi negaleciau nesiot, jei itarimas butu drinks_cheers.gif Manau, tai ne kompleksai, bet tiesiog gaila pinigu slamstui rolleyes.gif Striuke ar kazkas kito, nesvarbu. Nesiojant vis tiek defektai prades lysti, bjauru paciai bus. Geriau jau koks "no name" geros kokybes, nei fake, neaisku, is ko ir kaip pagamintas ax.gif
Gerai padarei, kad pardavei. 4u.gif
Del kompleksu dar smile.gif Sakyciau, kaip tik ju turi tie, kurie daikta perka vien tik del isoreje uzsiutos, aiskiai matomos etiketes. Tiek fake, tiek originalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 30 spalio 2014 - 08:31
QUOTE(mimsy @ 2014 10 30, 00:36)
Prisistudijavus pasireiksiu ir as  bigsmile.gif  biggrin.gif

1. kailis netolygus, issipesiojes, beformis, paziurekit i originalus, tobuli tie kailiai ten, purus, tolygus wub.gif
2. kiek ziurejau originaliu modeliu, zenklas ant rankoves ir uzrasas ant kisenes buna desineje puseje (ziurint per pc), o pas jus kaireje  g.gif bet cia gal dar nuo modelio priklauso..
3. logotipas ant rankoves nedailus, skaiciau uzsienio forume, kad labai svarbu raides, nes fake striukese jos buna sujungtos siulu, o originaliose visiskai atskiros dailios raides, pas jus kiek imatau sujungineta plonu siuliuku.
4. nedailus man ir logotipas striukes viduj, canada vienu sriftu, goose jau kitu, analogiska situacija ir su arctic program.

na cia tik mano tokia nuomone, idomu labai kokia kaina jus ja sumedziojot? ir ka darysit, jei suzinosit, jog tai nera originalas?  4u.gif

Tai vat užtat ir klausiu patyrusių nuomonės - nei sau nei savo šeimos nariams neperku padirbinių, todėl jei tai netikra,šiandien pat parnešiu atgal į parduotuvę. Jos kaina 145 Lt. Kadangi esu joje radus ir tikrų ir "a la" tikrų gaminių, užtat ir suabejojau. Esu radus Coach rankinę, bet patikrinus Nr.jos viduje, grąžinau atgal.
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 30, 00:36)
Prisistudijavus pasireiksiu ir as  bigsmile.gif  biggrin.gif

2. kiek ziurejau originaliu modeliu, zenklas ant rankoves ir uzrasas ant kisenes buna desineje puseje (ziurint per pc), o pas jus kaireje  g.gif bet cia gal dar nuo modelio priklauso..

na cia tik mano tokia nuomone, idomu labai kokia kaina jus ja sumedziojot? ir ka darysit, jei suzinosit, jog tai nera originalas?  4u.gif

Dėl etikečių, tai jos reikiamoje pusėje - g.gif nepamačiau ir betaisydama nuotraukos padėtį, buvau pervertus. Dėl pūkų tankumo kailyje sutinku - nėra jie purūs, bet kadangi pagal etikečių susiglamžymą viduje matyt,kad ji jau dėvėta, tai gal ir tie pūkai galėjo praretėt biggrin.gif . Ir labai labai ačiū visom už nuomones ir komentarus 4u.gif - tai padeda spręst apie daikto tikrumą ir praplečia žinias. Dar luktelsiu šiandien, gal dar daugiau nuomonių išgirsiu ir tada jau priimsiu sprendimą g.gif . Jei nebūtų padirbinys, būtų labai nebloga bevardė striukė biggrin.gif .

Papildyta:
http://kupaemsa.ru/d...-Brown-137.html

Man ji tokia atrodo g.gif
Atsakyti