Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 17:16)
Aciu _erinija_ uz issamu atsakyma ir palyginima  bigsmile.gif  4u.gif del dydzio, kad neatitinka nepergyvenu, nes esu labai brangu ruba parsisiuntus per jav is tarpininkes ir buvo lygiai ta pati situacija, ant vienos etiketes xs, ant pacio rubo S, tai matyt pasitaiko  g.gif  Del raideliu R ir TM vienoj temoj skaiciau, kad nuo leidimo, kuriais metais pagaminta, priklauso, reiktu dar susirast ta puslapi ir tiksliau pastudijuot, ar tikrai teisingai supratau, o va etiketes ir man nepatinka, kad viena ant kitos  schmoll.gif

Beje pasirodykit su savo grazuole  bigsmile.gif  wub.gif

Aj pamirsau, hologramos ner..

Tai va, reik pastudijuot, nes tikrai priklauso nuo gamybos metu.. Ir halogramos taip pat.
O as kada gal pasirodysiu- striuke tikrai grazi, as tik ne kokia- vaizda gadinu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 17:39)

O as kada gal pasirodysiu- striuke tikrai grazi, as tik ne kokia- vaizda gadinu  lotuliukas.gif

Net neabejoju kad perdedat mirksiukas.gif 4u.gif

As nenusprendziu ka daryt, nebutu tokia plati man, tai speju pasilikciau, o dabar kazkaip nejaukiai jauciuos, dar zema esu, tai kaip kulverstukas toks atrodau.. vis namie uzsidedu nusiimu.. jauciu nuvezciau atgal i humana, bet nebepriims, nei cekio neturiu, o ir etikete nulupau ta humanos, tai dar pamedituosiu pora dienu ir jauciu parduosiu, tai jei bus norinciu brukstelkit i az. 4u.gif
Atsakyti
Ka jus radot toj striukej gero?Paprasciausia striuke.
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 10 28, 19:29)

Tai gi taip. biggrin.gif
Asmeniskai as radau siluma. O kitas dalykas - man butent ir grazu tai, kas paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 10 28, 20:29)

Silumos prasme ji tikrai ne paprasciausia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 16:46)
Na va ikeliu keleta ir as fotkiu
LOGO, Vidaus etiketes +halograma

Siandien matavausi parduotuvei Canada Goose striuke, tai etiketes bunat taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Mimsy, neparduok 4u.gif aš ir prieš fake'us, bet šiuo atveju užsimerkčiau biggrin.gif gi ne koks LV rankinukas, kurio raidės iš toli šviečia, eini ir galvoji, kad esi pasipuošus. Čia striukė, kuri jei tikrai yra kokybiška ir šilta, turėtų žiemą sušildyti 4u.gif su vaiku į lauką žiemą, ant kalnų.. pagalvok gerai.. biggrin.gif kurioj čia humanoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2014 10 29, 02:13)
Siandien matavausi parduotuvei Canada Goose striuke, tai etiketes bunat taip atrodo  smile.gif

Tas tai taip- pas mus namie jau trecia CG is Authorized Dealer. tai visur vienodai..
QUOTE(Girl. @ 2014 10 29, 08:23)
Mimsy, neparduok 4u.gif  aš ir prieš fake'us, bet šiuo atveju užsimerkčiau biggrin.gif  gi ne koks LV rankinukas, kurio raidės iš toli šviečia, eini ir galvoji, kad esi pasipuošus.  Čia striukė, kuri jei tikrai yra kokybiška ir šilta, turėtų žiemą sušildyti 4u.gif su vaiku į lauką žiemą, ant kalnų.. pagalvok gerai.. biggrin.gif kurioj čia humanoj? g.gif

As tai irgi neparduociau turbut smile.gif Ai buvo nebuvo uz tokia kaina priglausciau, jei kaip Girl sako- tikrai kokybiska ir silta .. ax.gif
Nes nors ir fake'as, bet geros kokybes -kainuoja palei 350$
Atsakyti
Nei už ką neparduokit gooses. Aš labai begalo noriu tokios striukytės, man jos pačios gražiausios, atsiliepimai iš jas nešiojančių tik teigiami. Žiemai nepamainomas rūbas. Nauja per brangi, o kad galima tokią gražuolę rast Humanoj, niekad nebūčiau pagalvojus.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 10 29, 08:23)
Mimsy, neparduok 4u.gif  aš ir prieš fake'us, bet šiuo atveju užsimerkčiau biggrin.gif  gi ne koks LV rankinukas, kurio raidės iš toli šviečia, eini ir galvoji, kad esi pasipuošus.  Čia striukė, kuri jei tikrai yra kokybiška ir šilta, turėtų žiemą sušildyti 4u.gif su vaiku į lauką žiemą, ant kalnų.. pagalvok gerai.. biggrin.gif kurioj čia humanoj? g.gif

savanoriu pr. humanoj 4u.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 29, 12:43)
Tas tai taip- pas mus namie jau trecia CG is Authorized Dealer. tai visur vienodai..

As tai irgi neparduociau turbut smile.gif Ai buvo nebuvo uz tokia kaina priglausciau, jei kaip Girl sako- tikrai kokybiska ir silta ..  ax.gif
Nes nors ir fake'as, bet geros kokybes -kainuoja palei 350$

QUOTE(vavute11 @ 2014 10 29, 13:01)
Nei už ką neparduokit gooses. Aš labai begalo noriu tokios striukytės, man jos pačios gražiausios, atsiliepimai iš jas nešiojančių tik teigiami. Žiemai nepamainomas rūbas. Nauja per brangi, o kad galima tokią gražuolę rast Humanoj, niekad nebūčiau pagalvojus.

jau kaip ir pardaviau smile.gif ir dar be antkainio bigsmile.gif biggrin.gif nusprendziau, kad daugiau niekada nepirksiu tokiu firminiu rubu is humanu, po to man galvos skausmas, per tas kelias dienas jau eksperte goosiu galeciau but, kiek jas isstudijavau, kiek puslapiu informacijos apie jas perskaiciau doh.gif smile.gif)) kyla man dvejoniu vistiek del jos originalumo, tai ir nereikia, nes jau yra taip buve ir nenesiojau as to daikto... nusprendziau pataupyt ir kita ziema nusipirksiu is patikimos parduotuves ax.gif aciu visoms merginoms uz patarimus ir nuomones 4u.gif
Atsakyti
Užderėjo Goose striukių bigsmile.gif . aš šiandien radau tokią

http://www.paritypla...-Brown-141.html

Tai irgi dabar ieškau patvirtinimo, kad ten nors kiek tikrumo yra, bet labai miela ir šilta. Vienoj vietoj rankovėj prairus vos siūlė, bet daugiau viskas gerai. Man lyg vos didoka atrodo, bet nežinau kaip būtų su M dydžiu g.gif .
Atsakyti
Evelinki, kojines thumbup.gif

Kopka, kuprine - puikumelis thumbup.gif

Mimsy, kaip as Jus suprantu, lyg as rasyciau biggrin.gif Nors si tikrai tokia, kaip tikra, nu visai, kaip tikra, bet, jei abejociau, ta abejone neleistu man vilketi, nes galvociau, kad fake ir verstu jaustis blogai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 spalio 2014 - 15:58