Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 09:39)
Tikrai galiu pirkti ne tik humanoje, bet ne tame esme. Man geriau bevardis rubas tada, nei kokybiska padelke, tiesiog noriu suzinot originalas ar ne. Galvojau gal atsiras merginu turinciu originalus, ikelciau foto ir paziuretu smile.gif

Oh c'mon biggrin.gif Nori pasakyti tos striukės etiketė žybčioja ant jos ryškiai neonine spalva? Matosi iš tolo? Pirkai gi DUOTIS PO LAUKĄ, tai koks gi skirtumas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 10 28, 09:42)
Oh c'mon  biggrin.gif  Nori pasakyti tos striukės etiketė žybčioja ant jos ryškiai neonine spalva? Matosi iš tolo? Pirkai gi DUOTIS PO LAUKĄ, tai koks gi skirtumas?  biggrin.gif

O taip! Etikete tikrai ryski ir matosi is tolo smile.gif apskritai as pries padirbinius, kokybiskus ar ne, nera skirtumo, tai ir po kiema duotis su padelke nezadu biggrin.gif

Jei atsiras merginu turinciu CG ar ismananciu apie jas brukstelkit i az. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 28 spalio 2014 - 09:56
Kol taip lauksit, tai ir be striukės liksit. Geri dalykai SH ilgai neužsibūna biggrin.gif
Atsakyti
Tai ji pas mane, tik svarstau ka daryt, perparduot ar pasilikt.. beje ji man ciut platoka, sakyciau tiktu tikra S devinciai, tai kazin ar imanoma tokia keliu sluoksniu striuke dar ir pasiaurint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 16:36)
Tai ji pas mane, tik svarstau ka daryt, perparduot ar pasilikt.. beje ji man ciut platoka, sakyciau tiktu tikra S devinciai, tai kazin ar imanoma tokia keliu sluoksniu striuke dar ir pasiaurint  ax.gif

mimsy, jei nuspresi parduot, as ciur pirma i eile, gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 10 28, 14:47)
mimsy, jei nuspresi parduot, as ciur pirma i eile, gerai?  bigsmile.gif

Kavamale, taigi net nezinai, koks modelis pas mane biggrin.gif Turiu expedition parka, gal tau net nepatiks jis, ir dar platoka tau irgi gali but.. nors is vidaus yra tokie sniuriukai kur galima susitraukti ja per liemeni.. tik as iki galo nesuprantu S pas mane ar XS, nes ant sudeties etiketes raso xs, o ant pacios striukes viduj S g.gif Va imetu foto realiu, katik padariau, gal kas pasakys originalas ar ne ax.gif
nemazai foto, paprasysiu veliau moderatores, kad istrintu.. blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 17:35)
Kavamale, taigi net nezinai, koks modelis pas mane  biggrin.gif

tai as pasitikiu tavo skoniu, zinojau, kad baisios neimsi laugh.gif siaip labai faina striukyte, mielai priglausciau, bet va patart del originalumo negaliu smile.gif lauk eksperciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 15:35)
Kavamale, taigi net nezinai, koks modelis pas mane  biggrin.gif Turiu expedition parka, gal tau net nepatiks jis, ir dar platoka tau irgi gali but.. nors is vidaus yra tokie sniuriukai kur galima susitraukti ja per liemeni.. tik as iki galo nesuprantu S pas mane ar XS, nes ant sudeties etiketes raso xs, o ant pacios striukes viduj S  g.gif  Va imetu foto realiu, katik padariau, gal kas pasakys originalas ar ne  ax.gif
nemazai foto, paprasysiu veliau moderatores, kad istrintu.. blush2.gif

Manau tikru tikriausia thumbup.gif tuoj dar savo apziuresiu kokios etiketes smile.gif
Nu ir randat jus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 28 spalio 2014 - 16:32
Kokia kaina buvo to lobio grobio?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 16:12)
Manau tikru tikriausia  thumbup.gif
Nu ir randat jus  doh.gif

O as kazkaip stipriai abejoju, nu atrodo kaip gali atsidurti originali CG beveik visai nenesiota humanoj, nesitiki man doh.gif biggrin.gif
QUOTE(linamog @ 2014 10 28, 16:25)
Kokia kaina buvo to lobio grobio?

195lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 16:32)
O as kazkaip stipriai abejoju, nu atrodo kaip gali atsidurti originali CG beveik visai nenesiota humanoj, nesitiki man  doh.gif  biggrin.gif

Siaip tai jo, bet maza ka- visko buna biggrin.gif Bet atrodo labai tikra. Tik ta dydzio etikete nervina man.. Nors as conversus pirus is ju oficialaus puslapio- tai ant vieno bato skirtingi buvo dydziai biggrin.gif jei kas tokius ikist noretu- tai rekciau garsiai biggrin.gif o db.. gal ir cia taip.. Velnas zino.. pamigdau pupa sako- ir eisiu apziuresiu savo turima idomumo delei drinks_cheers.gif
Papildyta:
mimsy, net nzn.. O halogramos nera?

Siaip originale nesiuna etikeciu visu viena ant kitos... g.gif ir tas logotipas man nepatinka ant krutines.. su tom TM raidem. tokio nebuna.. Tai vistik laaaabai gera padielke gal..? O gal jis toks buvo anksciau? gal cia senesnio siuvimo? reikia pasidomet
http://www.canada-go...cid=counterfeit

Na va ikeliu keleta ir as fotkiu
LOGO, Vidaus etiketes +halograma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 28 spalio 2014 - 17:05
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 10 28, 16:46)
Siaip tai jo, bet maza ka- visko buna  biggrin.gif  Bet atrodo labai tikra. Tik ta dydzio etikete nervina man.. Nors as conversus pirus is ju oficialaus puslapio- tai ant vieno bato skirtingi buvo dydziai  biggrin.gif jei kas tokius ikist noretu- tai rekciau garsiai biggrin.gif o db.. gal ir cia taip.. Velnas zino.. pamigdau pupa sako- ir eisiu apziuresiu savo turima idomumo delei  drinks_cheers.gif
Papildyta:
mimsy, net nzn.. O halogramos nera?

Siaip originale nesiuna etikeciu visu viena ant kitos...  g.gif ir tas logotipas man nepatinka ant krutines.. su tom TM raidem. tokio nebuna.. Tai vistik laaaabai gera padielke gal..? O gal jis toks buvo anksciau? gal cia senesnio siuvimo? reikia pasidomet
http://www.canada-go...cid=counterfeit

Na va ikeliu keleta ir as fotkiu
LOGO, Vidaus etiketes +halograma

Aciu _erinija_ uz issamu atsakyma ir palyginima bigsmile.gif 4u.gif del dydzio, kad neatitinka nepergyvenu, nes esu labai brangu ruba parsisiuntus per jav is tarpininkes ir buvo lygiai ta pati situacija, ant vienos etiketes xs, ant pacio rubo S, tai matyt pasitaiko g.gif Del raideliu R ir TM vienoj temoj skaiciau, kad nuo leidimo, kuriais metais pagaminta, priklauso, reiktu dar susirast ta puslapi ir tiksliau pastudijuot, ar tikrai teisingai supratau, o va etiketes ir man nepatinka, kad viena ant kitos schmoll.gif

Beje pasirodykit su savo grazuole bigsmile.gif wub.gif

Aj pamirsau, hologramos ner..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 28 spalio 2014 - 17:18