Mergaites, buvau radusi SH Ugg, bukle nebloga, bet kainyte 85 lt buvo kaip manot ar neperdidele?
Liomi pirkiniai puikus ,rudi bateliai man patiko labiausiai -labai geros kokybes.Isties jus puiki medziotoja
QUOTE(Lince J @ 2014 10 05, 08:42)
Mergaites, buvau radusi SH Ugg, bukle nebloga, bet kainyte 85 lt buvo kaip manot ar neperdidele?
Priklausomai nuo modelio ir ar originalai.
QUOTE(Lince J @ 2014 10 05, 08:42)
Jei bukle tik 'nebloga', tai manau didele kaina. Jei bukle gera ir tikrai originalus, tai cia jau jums sprest. Bet uz tokia kaina galima nusipirkt kitos firmos naujus (kad ir pvz Bearpaw).
Nu aciu uz atsakymus man ir brangoka pasirode kazkaip.
QUOTE(jurgute2000 @ 2014 10 07, 19:05)
Sveikos, aš norėjau paklausti gal besilankydamos kuistukuose kuri pastebėjo, kad juose būtų prekiaujama anglų kalbos knygomis? Ankščiau būdavo mados angare prie parko outlet'o, tačiau dabar jų neberandu... Jei kuri esate užmačiusi knygų, būčiau lb dėkinga už info
Ne kuistukas, bet prekiauja ne naujomis knygomis "mint vinetu"
http://www.mintvinetu.com/
Dar 50cent ar kaip ten būna angliškų knygų
Mergaitės, gal kuri žinot gerų kuistukų Kaune (be humanos)?
QUOTE(simyte @ 2014 10 09, 17:09)
Mergaitės, gal kuri žinot gerų kuistukų Kaune (be humanos)?
Mazai,kas Kaune be Humanu...
Bet, kai griztu i Kauna pirmu taikymu lekiu i buvusia "Vikonda" (poto ten buvo Rimi) cia uz Soboro , pamirsau gatve. Dar yra mazosios bazes kiemelyje ( cia link Gelezinkelio stoties) viena nemaza parduotuvele , ir Viliampoles turguje po stogu yra keli skyreliai su prabangesniais (Stefanel, Sisley ir pan.) ir naujais rubais, bet neblogom kainom.
Och..jau laukiu Kaledu atostogu
QUOTE(jurgute2000 @ 2014 10 07, 20:05)
Sveikos, aš norėjau paklausti gal besilankydamos kuistukuose kuri pastebėjo, kad juose būtų prekiaujama anglų kalbos knygomis?
Būna kuistukuose "Ventura" Esu mačiusi tikrai aktualių, įdomių
netradicinis radinys
naujos, su vilna, tamsiai mėlynos.
naujos, su vilna, tamsiai mėlynos.