Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

Mergaites, buvau radusi SH Ugg, bukle nebloga, bet kainyte 85 lt g.gif buvo kaip manot ar neperdidele? g.gif
Atsakyti
Liomi pirkiniai puikus ,rudi bateliai man patiko labiausiai -labai geros kokybes.Isties jus puiki medziotoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2014 10 05, 08:42)
Mergaites, buvau radusi SH Ugg, bukle nebloga, bet kainyte 85 lt  g.gif  buvo kaip manot ar neperdidele?  g.gif

Priklausomai nuo modelio ir ar originalai.
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2014 10 05, 08:42)
Mergaites, buvau radusi SH Ugg, bukle nebloga, bet kainyte 85 lt  g.gif  buvo kaip manot ar neperdidele?  g.gif

Jei bukle tik 'nebloga', tai manau didele kaina. Jei bukle gera ir tikrai originalus, tai cia jau jums sprest. Bet uz tokia kaina galima nusipirkt kitos firmos naujus (kad ir pvz Bearpaw).
Atsakyti
Nu aciu uz atsakymus man ir brangoka pasirode kazkaip. g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš norėjau paklausti gal besilankydamos kuistukuose kuri pastebėjo, kad juose būtų prekiaujama anglų kalbos knygomis? Ankščiau būdavo mados angare prie parko outlet'o, tačiau dabar jų neberandu... Jei kuri esate užmačiusi knygų, būčiau lb dėkinga už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2014 10 07, 19:05)
Sveikos, aš norėjau paklausti gal besilankydamos kuistukuose kuri pastebėjo, kad juose būtų prekiaujama anglų kalbos knygomis? Ankščiau būdavo mados angare prie parko outlet'o, tačiau dabar jų neberandu... Jei kuri esate užmačiusi knygų, būčiau lb dėkinga už info smile.gif

Ne kuistukas, bet prekiauja ne naujomis knygomis "mint vinetu" 4u.gif
http://www.mintvinetu.com/
Atsakyti
Dar 50cent ar kaip ten būna angliškų knygų
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri žinot gerų kuistukų Kaune (be humanos)?
Atsakyti
QUOTE(simyte @ 2014 10 09, 17:09)
Mergaitės, gal kuri žinot gerų kuistukų Kaune (be humanos)?

Mazai,kas Kaune be Humanu...
Bet, kai griztu i Kauna pirmu taikymu lekiu i buvusia "Vikonda" (poto ten buvo Rimi) cia uz Soboro , pamirsau gatve. Dar yra mazosios bazes kiemelyje ( cia link Gelezinkelio stoties) viena nemaza parduotuvele , ir Viliampoles turguje po stogu yra keli skyreliai su prabangesniais (Stefanel, Sisley ir pan.) ir naujais rubais, bet neblogom kainom.
Och..jau laukiu Kaledu atostogu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2000 @ 2014 10 07, 20:05)
Sveikos, aš norėjau paklausti gal besilankydamos kuistukuose kuri pastebėjo, kad juose būtų prekiaujama anglų kalbos knygomis?

Būna kuistukuose "Ventura" 4u.gif Esu mačiusi tikrai aktualių, įdomių thumbup.gif
Atsakyti
netradicinis radinys biggrin.gif

naujos, su vilna, tamsiai mėlynos.

user posted image
Atsakyti