Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(liomi @ 2014 09 30, 15:53)
aciu, mieloji xx Cia, gal, tik taip atrodo, gyvai as neperplona.

Kaip Jusu radybos, streles uzastrinusi esate, kiek rodet, bateliai visi liuksiniai  thumbup.gif Kaip pasielgete su tuo zydru svarku?

Na, kai as nesiojau 8 dydi su ugiu 156, mane visi siunte gydytis nuo vezio, o jus nesiojat 6 su didesniu ugiu..... taigi kaip atrodo realybej as puikiai zinau... taip kaip as, blogiausiais laikais blush2.gif
Svarkas ten mint green buvo biggrin.gif , laukia reinkarnacijos, ta prasme su teta siuveja meistraujam is jo ir kitos sukneles viena suknele, nes tas ilgis man juodai netiko, tai darom iki liemens, o sijona " tulip style ", viskas dar procese blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 09 30, 11:09)
pas mus LT labai suprastėjo situacija su SH verysad.gif Aš vis užsuku, bet labai retai ką paskutiniu metu randu gero, Humanos kainas susikėlę ir šiaip nieko gero, o no name kuistukų vis mažiau lieka. Ech kaip norėčiau užsieny pro tokius taškus prasinešt bigsmile.gif

100 % drinks_cheers.gif Neliko nieko, kas būtų verta prašomų pinigų.
Atsakyti
O, liomi, kokie lobiai wub.gif paskutiniai patiko, išskyrus, tą švarką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2014 09 30, 16:26)
100 %  drinks_cheers.gif Neliko nieko, kas būtų verta prašomų pinigų.

Pritariu, siandien vargais negalais po 5 kuistuku apejimo radau uz 22 Lt vilna+medvilne+liureksas i da koks biesas tokia palaida biuzona, ir viskas.... Nei sukneliu, nei bateliu, nei rankiniu..... nu total koshmar , ner kuom apsirengti ir visi vyrai kiaules biggrin.gif , o jei rimtai, tai realiai visai kuistuku asortimentas nuprastejo g.gif
Atsakyti
Liomi, švarkelis jums didokas arba tiesiog senovinis pasiuvimas su praplatintais pečiais.
Atsakyti
As buvau kaimeli, Aukstadvary, berods, poilsiavome viloje ir seimininke patare uzsukti i turgu. Kainos lb nustebino ir labai atrinkta, bet, gal, ne tuo metu uzejau... O as taip tikejausi. Dar pastebejau, kad Atmosphere/Primark, ten ,oho, kokiom kainom g.gif

Bet ir cia tokia situacija - rubai i LT arba is pardziu, neparduoti, tai nekazka arba surenkant maisus. Pernai, buvo daug publicistikos, kaip tie, tariamai labdarai renkami rubai, atsiduria privaciose rankose ir uzdirba pinigus, todel lb sumazejo zmoniu, paliekanciu prie duru, daugelis - nesa i SH patys.

Stichija, parodykite, kai bus suknyte paruosta wub.gif

------

Svarko pasiuvimas, dydis, audinys matosi, peciu linija irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 rugsėjo 2014 - 17:12
Dabar jau tikrai isitikinau, kad lobiai po viena nelaukia ir net ''lobingos'' dienos po viena neateina. bigsmile.gif Dar vienas puikus radinys thumbup.gif ir man neatrodo, kad butu per didelis... peciai vietoje, o medziaga raukslejasi, nes ne is gelezies nukalta.. g.gif
Atsakyti
liomi, toks lengvas vintaziukas itariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 09 30, 15:43)
Labai is anksto atsiprasau  4u.gif , bet manau vistiek turiu teise issakyti ir savo nuomone  ax.gif , taigi, pirkiniai ir apredai jusu tiesiog nerealus  4u.gif , bet jei jus nesustosite taip lieknintis, ant jusu viskas pradeda atrodyti kaip pigus pilkas bulviu maisas  blush2.gif , drabuzis ne " guli " , o " kaba " ir net ne kaip ant pakabos, o kaip ant nudziuvusio berzo sakos... tokia mano nuomone  blush2.gif  4u.gif

O man čia Liomi atrodo tobulai! Nuostabus švarkelis ir figūrytė superinė. Norėčiau ir aš taip atrodyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 09 30, 17:16)
O man čia Liomi atrodo tobulai! Nuostabus švarkelis ir figūrytė superinė. Norėčiau ir aš taip atrodyti wub.gif

Tylene, Tu taip ir atrodai, aciu 4u.gif

Sygyta, nzn, noreciau, neatseku juodo logo, nors zinau, kad senesniu Whistles buvo ruzavas. Is kalnieriaus kirpimo - jis nera prailgintas, nera giliai krastai ikirpti, nera aukstai sagu susiseganciu, kas butu vintaziniame 1980 - 1990 ir is apvalintu skvernu, jie nera status, kaip butu vintaziniame arba lb ilemenuotu, ar krutines isformuotos, kad butu smaila, manau, kad jis visai nesenas. Nu, bet tiks biggrin.gif - su biker batais ir juodais dzinsais ir pashmina ant virsaus uzsukta lengvai, aba killeriais ir mini suknyte.

Gainsbourg, kaip ir batu savaites, buna pas Tave hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 rugsėjo 2014 - 21:02
Netoli namų atsidarė nauja parduotuvė, nžn, ar dėl to, kad nauja ar čia man sekasi, bet vis kažką gero surandu. Ne taip kaip pas liomi bigsmile.gif bet aš laiminga biggrin.gif reikia pasifotkinti prie progos smile.gif
Atsakyti
liomi pirkinukai - gėrių gėriai. cool.gif
Atsakyti