Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

QUOTE(sygyta @ 2014 09 29, 16:28)
liomi dailus pirkinukai. tik dkny skarele buciau palikusi wink.gif ir batai grazus pirmoje foto
vat kazkam sekasi su pirkiniais , o kazkam nei velnio net normaliose parduotuvese smile.gif)

o kuprine 2 in 1? pasidaro i rankine itariu

Skaele, man paciai ji tiks, kartais reikia, kad ir i svarko kisenele, susukus, ikist. Bet... as priklausomybe turiu dovanoti daiktus doh.gif Labai pradziuginciau, jei padovanociau thumbup.gif

ne, nepasidaro ji rankine.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 09 29, 19:41)
Skaele, man paciai ji tiks, kartais reikia, kad ir i svarko kisenele, susukus, ikist. Bet... as priklausomybe turiu dovanoti daiktus  doh.gif Labai pradziuginciau, jei padovanociau  thumbup.gif

ne, nepasidaro ji rankine.

user posted image

aaa i svarka jo smile.gif tiktu. megstu i svarka isikisti irgi ax.gif
Atsakyti
liomi, super pirkiniai thumbup.gif wub.gif pavydas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 09 29, 14:01)

Gainsbourg, mergaite, musu karmos pasisnekejo  thumbup.gif

Woohoo thumbup.gif
Juoduliai grazuoliai... wub.gif Ir man reikia silkinio sijono ir kokios nors "tea'' suknios reikia, o su skarom nelabai draugauju , bet jei rasciau tokia Liberty, tai tikrai susidraugauciau. biggrin.gif Jau ju rastu grozis... wub.gif Eisiu ieskoti.
Atsakyti
toks jausmas kad liomi turi kazkokia turtinga kaimyne smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 09 29, 23:35)

mhm ax.gif sunku patikėti, kad galima skudurynuose rasti tokių grožių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 09 29, 21:35)

Tai jie, mane, turtinga turi laugh.gif

Dekui. Panos, tikrai uzsukite, eidamos pro sona, i SH. Gainsbourg, Tau puikiai sekasi, puikiausiai is visu! Girl, Tu, irgi pamedziojus gerai esi thumbup.gif

Mano atvejis sunkesnis, as keltis 5 galiu, kad susidelioti diena taip, jog nueiciau i parduotuvytes blush2.gif Jokios aplinkybes manes nevercia to daryti, as visko turiu, bet tai mano laikas, labirintai minciu, akistata su praeitim, prisilieciant prie to, ko jau nebebus, kalbant apie vintaza ar vienetinius daiktus, indus.

Taip, kad, abrakadabra, visom merginom - kad aptiktumete daiktus, laukiancius jusu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 rugsėjo 2014 - 08:31
Liomi, nuostabus lobiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 09 30, 09:12)
Panos, tikrai uzsukite, eidamos pro sona, i SH. Gainsbourg, Tau puikiai sekasi, puikiausiai is visu! Girl, Tu, irgi pamedziojus gerai esi  thumbup.gif 

pas mus LT labai suprastėjo situacija su SH verysad.gif Aš vis užsuku, bet labai retai ką paskutiniu metu randu gero, Humanos kainas susikėlę ir šiaip nieko gero, o no name kuistukų vis mažiau lieka. Ech kaip norėčiau užsieny pro tokius taškus prasinešt bigsmile.gif
Atsakyti
As buvau vasara, Girl - kainos unsure.gif drabuziai unsure.gif , bet, ei, nu vistiek bus kazkas, kazkada, kazkam!

---

Vsio, rodau paskutini, nes karma, turbut, pati nori, kad imesciau ir raminsiuos biggrin.gif

Siandien, netyciom, is gydytoju vaziuojant, islipau, kad nueiti pasizvalgyt, uz tai vaikai desreles valgys, nu bet ai nail.gif biggrin.gif

Sio sezono 14/15 must have - heavy metal brunette.gif prie visko tiks, kaip aklai vistai zirnis prazydes hihihi.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pussilkis, dar net kisenem uzsiutom thumbup.gif

user posted image

vsio, as out,lauksiu Jusu radiniu - kad koja nusilauztumet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 rugsėjo 2014 - 14:50
QUOTE(liomi @ 2014 09 30, 14:39)
Siandien, netyciom, is gydytoju vaziuojant, islipau, kad nueiti pasizvalgyt, uz tai vaikai desreles valgys, nu bet ai nail.gif  biggrin.gif

Labai is anksto atsiprasau 4u.gif , bet manau vistiek turiu teise issakyti ir savo nuomone ax.gif , taigi, pirkiniai ir apredai jusu tiesiog nerealus 4u.gif , bet jei jus nesustosite taip lieknintis, ant jusu viskas pradeda atrodyti kaip pigus pilkas bulviu maisas blush2.gif , drabuzis ne " guli " , o " kaba " ir net ne kaip ant pakabos, o kaip ant nudziuvusio berzo sakos... tokia mano nuomone blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 30 rugsėjo 2014 - 15:44
aciu, mieloji xx Cia, gal, tik taip atrodo, gyvai as neperplona.

Kaip Jusu radybos, streles uzastrinusi esate, kiek rodet, bateliai visi liuksiniai thumbup.gif Kaip pasielgete su tuo zydru svarku?
Atsakyti