Įkraunama...
Įkraunama...

Second hand'ų lobiai

As net isivaizduoju tas parduotuvyte, Gainsbourg biggrin.gif Stai kur visos planetos pasisukusios - i Jus biggrin.gif

Imesiu kada savo daiktus 4u.gif
Atsakyti
Reikia tik labai noreti!

Nu gi ir as sutikau Jimius Shius biggrin.gif 50 pinigu norejo - nesamone g.gif bet... supratau, kad buta Damos su geru batu skoniu ir akurat - porele 38 dydzio, kaip ir tu Jimmiu, manes lauke .

Naujuteliai, melynos espadriles, kulnas odinis, grazuoles, italiskos.
Rudi - omg, ranku darbo, vidus odinis, virsus versta oda, tokie ryza, lb grazi, lb tvirti, nuostabiausi pasaulio batai wub.gif Nors firmos neatpazinau, kokybe rekte reke. Pagooglinau ir tai Febo, o ju batai +- $1000!

Visiskai nauji, ech - svente mano kieme thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 16 rugsėjo 2014 - 15:27
QUOTE(liomi @ 2014 09 16, 14:18)
Reikia tik labai noreti!

Pagaliau! Oh My, kaip cia gerai! thumbup.gif Kaip graziai ant kojos viskas atrodo. Ryzieji ypatingi kokie, neeiliniai.. wub.gif Tikiu, bus daugiau. Nenustokim noreti!
Atsakyti
Espadrilės fainos. Tų ryžų neturėčiau prie ko nešioti.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 16, 18:49)
Espadrilės fainos. Tų ryžų neturėčiau prie ko nešioti.

drinks_cheers.gif pavydu espadrilių, nes jų užsimaniau jau vasarai beveik pasibaigus biggrin.gif tikiuosi, kad pavasarį dar bus nešiotinos smile.gif
Atsakyti
liomi, lobiai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liomi sveika sugryzus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Omg nu fantastiski abieji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu friends.gif

-----

Apsipirkau. Uz ~ £1000 nail.gif biggrin.gif

Gainsbourg, mergaite, musu karmos pasisnekejo thumbup.gif

Shievonne, manasis sijonas jau atejo! mes cia snekejome, kad reikia klostuotu sijonu, odiniu, bet palauksim kol pats ateis hihihi.gif

Silkas, apacioje pasijonis trumpesnis, ir kokie 7cm persisviecia wub.gif Milly, Net A Porter ~ £300 ju kuriniai thumbup.gif

user posted image

user posted image

Antoni and Alison silkine suknele, kokia ji dailute, iki keliu, pustom rankovytem, manau ~ £300 - £400

user posted image

user posted image

Kuprine, odine, nerandu gamintojo, grazuole, man taip jos reikejo

user posted image

user posted image

Naujutele silko skarute DKNY ~ £45

user posted image

Papildyta:
Liberty London silko skarute, pff ~ £100 blink.gif

user posted image

user posted image

Ir galiausiai, the cashmere company, silko ir kasmyro didele, nauja, zvilganti pashmina

user posted image

4u.gif

Parasiau kainas, nes man paciai lb idomu, sioje temoje, jos, nes mano, sie pirkiniai, nekainavo net tiek, kiek steikas ir vynas restoranelyje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 rugsėjo 2014 - 15:10
Liomi, visi pirkiniai wow bigsmile.gif bet sijonas ir kuprinė- tobuliausi wub.gif
Atsakyti
Aciu, Tylene. Nu, kazkokios Kaledos man biggrin.gif

Ta kuprine, nesuprantu, nu kaip ji tokia, man papuole, buna tos baisios - forma negera, perdideles, bobiskos, ne odines, mokyklines, su dangciu tuo baisiu arba su virvele, kur prilys, arba lb brangios ... o cia se - ko man ir reikejo, visiskai, ko ieskojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 29 rugsėjo 2014 - 15:46
Liomi,ziauriai geruliai wub.gif
Ypac sijonas wub.gif
Atsakyti
liomi dailus pirkinukai. tik dkny skarele buciau palikusi wink.gif ir batai grazus pirmoje foto
vat kazkam sekasi su pirkiniais , o kazkam nei velnio net normaliose parduotuvese smile.gif)

o kuprine 2 in 1? pasidaro i rankine itariu
Atsakyti