As net isivaizduoju tas parduotuvyte, Gainsbourg Stai kur visos planetos pasisukusios - i Jus
Imesiu kada savo daiktus
Reikia tik labai noreti!
Nu gi ir as sutikau Jimius Shius 50 pinigu norejo - nesamone bet... supratau, kad buta Damos su geru batu skoniu ir akurat - porele 38 dydzio, kaip ir tu Jimmiu, manes lauke .
Naujuteliai, melynos espadriles, kulnas odinis, grazuoles, italiskos.
Rudi - omg, ranku darbo, vidus odinis, virsus versta oda, tokie ryza, lb grazi, lb tvirti, nuostabiausi pasaulio batai Nors firmos neatpazinau, kokybe rekte reke. Pagooglinau ir tai Febo, o ju batai +- $1000!
Visiskai nauji, ech - svente mano kieme
Nu gi ir as sutikau Jimius Shius 50 pinigu norejo - nesamone bet... supratau, kad buta Damos su geru batu skoniu ir akurat - porele 38 dydzio, kaip ir tu Jimmiu, manes lauke .
Naujuteliai, melynos espadriles, kulnas odinis, grazuoles, italiskos.
Rudi - omg, ranku darbo, vidus odinis, virsus versta oda, tokie ryza, lb grazi, lb tvirti, nuostabiausi pasaulio batai Nors firmos neatpazinau, kokybe rekte reke. Pagooglinau ir tai Febo, o ju batai +- $1000!
Visiskai nauji, ech - svente mano kieme
QUOTE(liomi @ 2014 09 16, 14:18)
Reikia tik labai noreti!
Pagaliau! Oh My, kaip cia gerai! Kaip graziai ant kojos viskas atrodo. Ryzieji ypatingi kokie, neeiliniai.. Tikiu, bus daugiau. Nenustokim noreti!
Espadrilės fainos. Tų ryžų neturėčiau prie ko nešioti.
QUOTE(niedulis @ 2014 09 16, 18:49)
Espadrilės fainos. Tų ryžų neturėčiau prie ko nešioti.
pavydu espadrilių, nes jų užsimaniau jau vasarai beveik pasibaigus tikiuosi, kad pavasarį dar bus nešiotinos
liomi, lobiai tikrai
Liomi sveika sugryzus Omg nu fantastiski abieji
Aciu
-----
Apsipirkau. Uz ~ £1000
Gainsbourg, mergaite, musu karmos pasisnekejo
Shievonne, manasis sijonas jau atejo! mes cia snekejome, kad reikia klostuotu sijonu, odiniu, bet palauksim kol pats ateis
Silkas, apacioje pasijonis trumpesnis, ir kokie 7cm persisviecia Milly, Net A Porter ~ £300 ju kuriniai
Antoni and Alison silkine suknele, kokia ji dailute, iki keliu, pustom rankovytem, manau ~ £300 - £400
Kuprine, odine, nerandu gamintojo, grazuole, man taip jos reikejo
Naujutele silko skarute DKNY ~ £45
Papildyta:
Liberty London silko skarute, pff ~ £100
Ir galiausiai, the cashmere company, silko ir kasmyro didele, nauja, zvilganti pashmina
Parasiau kainas, nes man paciai lb idomu, sioje temoje, jos, nes mano, sie pirkiniai, nekainavo net tiek, kiek steikas ir vynas restoranelyje
-----
Apsipirkau. Uz ~ £1000
Gainsbourg, mergaite, musu karmos pasisnekejo
Shievonne, manasis sijonas jau atejo! mes cia snekejome, kad reikia klostuotu sijonu, odiniu, bet palauksim kol pats ateis
Silkas, apacioje pasijonis trumpesnis, ir kokie 7cm persisviecia Milly, Net A Porter ~ £300 ju kuriniai
Antoni and Alison silkine suknele, kokia ji dailute, iki keliu, pustom rankovytem, manau ~ £300 - £400
Kuprine, odine, nerandu gamintojo, grazuole, man taip jos reikejo
Naujutele silko skarute DKNY ~ £45
Papildyta:
Liberty London silko skarute, pff ~ £100
Ir galiausiai, the cashmere company, silko ir kasmyro didele, nauja, zvilganti pashmina
Parasiau kainas, nes man paciai lb idomu, sioje temoje, jos, nes mano, sie pirkiniai, nekainavo net tiek, kiek steikas ir vynas restoranelyje
Liomi, visi pirkiniai wow bet sijonas ir kuprinė- tobuliausi
Aciu, Tylene. Nu, kazkokios Kaledos man
Ta kuprine, nesuprantu, nu kaip ji tokia, man papuole, buna tos baisios - forma negera, perdideles, bobiskos, ne odines, mokyklines, su dangciu tuo baisiu arba su virvele, kur prilys, arba lb brangios ... o cia se - ko man ir reikejo, visiskai, ko ieskojau.
Ta kuprine, nesuprantu, nu kaip ji tokia, man papuole, buna tos baisios - forma negera, perdideles, bobiskos, ne odines, mokyklines, su dangciu tuo baisiu arba su virvele, kur prilys, arba lb brangios ... o cia se - ko man ir reikejo, visiskai, ko ieskojau.
Liomi,ziauriai geruliai
Ypac sijonas
Ypac sijonas
liomi dailus pirkinukai. tik dkny skarele buciau palikusi ir batai grazus pirmoje foto
vat kazkam sekasi su pirkiniais , o kazkam nei velnio net normaliose parduotuvese )
o kuprine 2 in 1? pasidaro i rankine itariu
vat kazkam sekasi su pirkiniais , o kazkam nei velnio net normaliose parduotuvese )
o kuprine 2 in 1? pasidaro i rankine itariu