Tesiam temuke
Papildyta:
Kokia as egoiste Sukuriau nauja tema tam, kad ikelciau savo nauja pirkini
Tai vat, pirkinys, super duper gerai issilaikes vintage 5-6 desimtmecio A linijos silkinis svarkelis uz 16 Lt , kai paziurejau uz kiek as toki uzsieni parduociau
Bet vat susiveliau kaip ir su kuo man ji nesiot, kad neatrodyt kaip senai bobai , nu arba bent jau ant savo metu
Cia ne derinukas, o siaip kaip ant manes guli
o cia svarkuris is arciau, kuri vis kazkodel gulsciai imeta
Mastau, ar ji daryt susagstoma, ar gal nukirpt iki liements, nu bet kazka man is jo butinai reikia pasidaryt, nes veza ta spalva ir silkas
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 09:45)
palikciau toki, koks yra, labai jau elegantiskai atrodo, o nukirpus to elegantiskumo neliks.
As ir nekirpciau... Prie jo reikia elegantisku rubu... tiktu sviesios kelnes, klasikinis sijonukas iki keliu...
QUOTE(KERERA @ 2014 06 13, 11:15)
As ir nekirpciau... Prie jo reikia elegantisku rubu... tiktu sviesios kelnes, klasikinis sijonukas iki keliu...
Ta as suprantu, bet tada aiskiai bus ant kaktos parasyta " teta Stichija , 45+ " , o kaip su juo pasijaunint, galva nenesa
Mano radiniai:
Paprasta palaidine. Bet bukle ideali. Ir sudetis - 100proc. viskoze
Is arciau:
HM lininis svarkelis. Taip pat idealios bukles:
Bet labiausiai dziugina sis Nicole Miller sijonas Kaip naujas. Linas+Viskoze. Medziaga tvirta. Storesne tokia. Haki spalva. Lyg paprastas, bet ne prastas. Uzsidejus labai dailiai atrodo net su ta palaidine, auksciau kuri (sukisus ja i vidu). Sijono prekyje skeltukas.
Is galo:
Paprasta palaidine. Bet bukle ideali. Ir sudetis - 100proc. viskoze
Is arciau:
HM lininis svarkelis. Taip pat idealios bukles:
Bet labiausiai dziugina sis Nicole Miller sijonas Kaip naujas. Linas+Viskoze. Medziaga tvirta. Storesne tokia. Haki spalva. Lyg paprastas, bet ne prastas. Uzsidejus labai dailiai atrodo net su ta palaidine, auksciau kuri (sukisus ja i vidu). Sijono prekyje skeltukas.
Is galo:
Spalva ir medžiaga - super, bet modelis Platina klubus ir pradangina liemenį Atsiprašau, bet mano akimis tai ir sendina
QUOTE(katee @ 2014 06 13, 13:07)
Turiu porą BikBok rūbų, bet jau kokybė po pirmo skalbimo atrodo kaip nunešioti nuskalbti rūbai
H&M švarkelis, jei tikrai lininis, tai šaunus
QUOTE(Twiggy @ 2014 06 13, 15:39)
Turiu porą BikBok rūbų, bet jau kokybė po pirmo skalbimo atrodo kaip nunešioti nuskalbti rūbai
Na, viena karta jau isskalbiau. Niekas nepasikeite. Tai gal dar po kokiu 2-ju kartu (jau kaip tik keli ir bus) irgi nepasikeis Nes sudetis puiki.
Taip, lininis.
Papildyta:
QUOTE(mimsy @ 2014 06 13, 16:05)
Maikyte ir svarkelis bet sijonas nekoks, tik tiek kad nicole miller
Dekui.
O sijonas man net labai koks. Etiketes nemaciau, kai pirkau. Atejau butent jo. Nes diena pries nenupirkau. Svarkeli su palaidine tik prie to pacio paemiau. Ir Nicole Miller man nebuvo zinoma. Tik paskui jau pagooglinau. Man aplamai besvarbu etiketes. Pradziai turi rubas patikti.
QUOTE(Twiggy @ 2014 06 13, 14:39)
Spalva ir medžiaga - super, bet modelis Platina klubus ir pradangina liemenį Atsiprašau, bet mano akimis tai ir sendina
Modelis kaip Prezidentės, tik ji tamsiai mėlyną nešioja. Manau, kad reikėtų jį keisti, persiūti, nors, aišku, vintažas čia, jau savaime vertybė... Stichija, gal prastumkit jį ebay'juje?
Pasirodysiu ir aš keletą savo radinių.
Nr. 1 Kelnės ir marškinukai atostogoms, abu po 3Lt.
Nr.2 Super patogūs džinsai 20Lt, maikytė 3Lt, kardiganas 5Lt.
Nr.3 Ryški neoninė palaidinė 15Lt
Nr.4 dar viena atostoginė palaidinė 12Lt.
Nr. 1 Kelnės ir marškinukai atostogoms, abu po 3Lt.
Nr.2 Super patogūs džinsai 20Lt, maikytė 3Lt, kardiganas 5Lt.
Nr.3 Ryški neoninė palaidinė 15Lt
Nr.4 dar viena atostoginė palaidinė 12Lt.
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 10:45)
Tai vat, pirkinys, super duper gerai issilaikes vintage 5-6 desimtmecio A linijos silkinis svarkelis uz 16 Lt , kai paziurejau uz kiek as toki uzsieni parduociau
Bet vat susiveliau kaip ir su kuo man ji nesiot, kad neatrodyt kaip senai bobai , nu arba bent jau ant savo metu
Mastau, ar ji daryt susagstoma, ar gal nukirpt iki liemens, nu bet kazka man is jo butinai reikia pasidaryt, nes veza ta spalva ir silkas
Spalva labai graži O bandėt palenkt ir pažiūrėt kaip atrodo?
QUOTE(Stichija @ 2014 06 13, 12:33)
Ta as suprantu, bet tada aiskiai bus ant kaktos parasyta " teta Stichija , 45+ " , o kaip su juo pasijaunint, galva nenesa
Ne, Stichija, su tokia apykakle visuomet atrodysit senai.
Morkine, visi rūbai neblogai. Tik nenešiokit tų pirmų baltų džinsų. Ne jums jie.