QUOTE(Simbulis @ 2014 06 15, 20:35)
Suziurejau 8 serijas jau
, tai jus man dabar pasakykit kas vis tik yra tas Metinas, policininkas? Jei dirba po priedanga tai suprantu, bet jei policininkas taip paprastai imti ir nuzudyti zmogu
ir dar tas sefas viska jam apie Omera pranese ir apie ta ju ieskoma Sitka...
O tas daktarelis tai visai kvankt, psichu psichas atsiprasant
nesuprantu kaip Pinar gali buti su juo, del pinigu? Is kitos puses gal ir bijo toki palikt, maza kas anam gali saut galvon, vdrug ims ir susers savo zuvytem
O Bachar, turint tokiu draugiu tai ir priesu nereikia... Linkeciau kad lazda atsisuktu pries ja pacia ir tas jos sexi boy isimyletu Elif, ir ana liktu plika basa
Kalbejot apie drabuzius ir stiliu, tai man Zerin visada graziai apsirengus, Elif kaip kada, o Nilifer kazkokia tragedija, kuda visa kaip giltine. Bet vis galvoju kad su Tuba kazkas nelimpa man, lyg ir neturiu ko prikisti per daug, aisku personazas jos erzina kartais ir netgi labai, bet vis tiek... Gal del to kad pirmas serialas su ja kuri ziuriu
Raimiux, baigei ziuret Buluta? as ties antra serija sustojau
Metinas tai, kaip as suprantu, ne policininkas. Tas policijos sefas dirba tam daktareliui maniakui.
Tai as irgi nesuprantu keik reikia pinigus mylet, kad su tokiu maniaku seniu but
Beje, manau, kad anksciau ar veliau, tas daktarelis ta savo zmonele tikrai susers zuvytem.
Garantuoju, kad tas Leventas Elif isiziures, bet as ji suprantu, nes man ji visom prasmem uz Bahar fainesne
Ir tikiuos, kad ji liks ir be vyro ir be briliantu
Del Tubos, jau rasiau, kad man irgi su ja pirmas serialas ir man ji patinka. Apskritai, as tik su Elif ir Omero pora sugebejau nuo Fatmagules ir Kerimo issigydyt
As cia balta varna, bet manes visiskai nenervina Elif personazas, as megstu tokias super teigiamas personas
Man ji superine ir grazi ir protinga ir prie bairio ir oziuku turi ir vyru girtu pasirupina ir buciuotis nebijo. Zodziu mano skonio moteris
I mane prasom taip oficialiai nesikreipti
Daziurejau, turkisku serialu temoj atsirasiau
Tik pirmos serijos ten tokios ziaurokos, o veliau normaliau. Tik kai rodydavo Narin su Serdaru prasukinejau- ne mano aktore ta Narin. Nu o mano meile Enginui tu zinai, tai faktas,kad jis man kaip ir psychas visai patiko
Zvengiau as ten is jo vietom juodai