Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 14, 13:17)
Bet, bijau, kad cia nebutu kalbama apie tai, jog Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus g.gif

A,tai mum jau cia nebepaslaptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 14, 12:17)
Bet, bijau, kad cia nebutu kalbama apie tai, jog Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus g.gif

Aš tai norėčiau kad tai dabar paaiškėtų, bet tai apie ką bus antras sezonas? biggrin.gif
Gal dar apie Sibel kazkas? Arba Metina g.gif
Atsakyti
Suziurejau 8 serijas jau smile.gif, tai jus man dabar pasakykit kas vis tik yra tas Metinas, policininkas? Jei dirba po priedanga tai suprantu, bet jei policininkas taip paprastai imti ir nuzudyti zmogu blink.gif ir dar tas sefas viska jam apie Omera pranese ir apie ta ju ieskoma Sitka...

O tas daktarelis tai visai kvankt, psichu psichas atsiprasant doh.gif nesuprantu kaip Pinar gali buti su juo, del pinigu? Is kitos puses gal ir bijo toki palikt, maza kas anam gali saut galvon, vdrug ims ir susers savo zuvytem unsure.gif

O Bachar, turint tokiu draugiu tai ir priesu nereikia... Linkeciau kad lazda atsisuktu pries ja pacia ir tas jos sexi boy isimyletu Elif, ir ana liktu plika basa biggrin.gif

Kalbejot apie drabuzius ir stiliu, tai man Zerin visada graziai apsirengus, Elif kaip kada, o Nilifer kazkokia tragedija, kuda visa kaip giltine. Bet vis galvoju kad su Tuba kazkas nelimpa man, lyg ir neturiu ko prikisti per daug, aisku personazas jos erzina kartais ir netgi labai, bet vis tiek... Gal del to kad pirmas serialas su ja kuri ziuriu g.gif

Raimiux, baigei ziuret Buluta? as ties antra serija sustojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 15, 20:35)
Suziurejau 8 serijas jau  smile.gif, tai jus man dabar pasakykit kas vis tik yra tas Metinas, policininkas? Jei dirba po priedanga tai suprantu, bet jei policininkas taip paprastai imti ir nuzudyti zmogu  blink.gif  ir dar tas sefas viska jam apie Omera pranese ir apie ta ju ieskoma Sitka...

O tas daktarelis tai visai kvankt, psichu psichas atsiprasant  doh.gif nesuprantu kaip Pinar gali buti su juo, del pinigu? Is kitos puses gal ir bijo toki palikt, maza kas anam gali saut galvon, vdrug ims ir susers savo zuvytem  unsure.gif

O Bachar, turint tokiu draugiu tai ir priesu nereikia... Linkeciau kad lazda atsisuktu pries ja pacia ir tas jos sexi boy isimyletu Elif, ir ana liktu plika basa  biggrin.gif

Kalbejot apie drabuzius ir stiliu, tai man Zerin visada graziai apsirengus, Elif kaip kada, o Nilifer kazkokia tragedija, kuda visa kaip giltine. Bet vis galvoju kad su Tuba kazkas nelimpa man, lyg ir neturiu ko prikisti per daug, aisku personazas jos erzina kartais ir netgi labai, bet vis tiek... Gal del to kad pirmas serialas su ja kuri ziuriu  g.gif

Raimiux, baigei ziuret Buluta? as ties antra serija sustojau  biggrin.gif

Metinas tai, kaip as suprantu, ne policininkas. Tas policijos sefas dirba tam daktareliui maniakui.
Tai as irgi nesuprantu keik reikia pinigus mylet, kad su tokiu maniaku seniu but unsure.gif Beje, manau, kad anksciau ar veliau, tas daktarelis ta savo zmonele tikrai susers zuvytem. unsure.gif Garantuoju, kad tas Leventas Elif isiziures, bet as ji suprantu, nes man ji visom prasmem uz Bahar fainesne rolleyes.gif Ir tikiuos, kad ji liks ir be vyro ir be briliantu cool.gif Del Tubos, jau rasiau, kad man irgi su ja pirmas serialas ir man ji patinka. Apskritai, as tik su Elif ir Omero pora sugebejau nuo Fatmagules ir Kerimo issigydyt mirksiukas.gif As cia balta varna, bet manes visiskai nenervina Elif personazas, as megstu tokias super teigiamas personas rolleyes.gif Man ji superine ir grazi ir protinga ir prie bairio ir oziuku turi ir vyru girtu pasirupina ir buciuotis nebijo. Zodziu mano skonio moteris rolleyes.gif
I mane prasom taip oficialiai nesikreipti cool.gif Daziurejau, turkisku serialu temoj atsirasiau rolleyes.gif Tik pirmos serijos ten tokios ziaurokos, o veliau normaliau. Tik kai rodydavo Narin su Serdaru prasukinejau- ne mano aktore ta Narin. Nu o mano meile Enginui tu zinai, tai faktas,kad jis man kaip ir psychas visai patiko rolleyes.gif Zvengiau as ten is jo vietom juodai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 15, 22:15)
Apskritai, as tik su Elif ir Omero pora sugebejau nuo Fatmagules ir Kerimo issigydyt mirksiukas.gif As cia balta varna, bet manes visiskai nenervina Elif  personazas, as megstu tokias super  teigiamas personas rolleyes.gif Man ji superine ir grazi ir protinga ir prie bairio ir oziuku turi ir vyru girtu pasirupina ir buciuotis nebijo. Zodziu mano skonio moteris rolleyes.gif

Na kol kas man Fatmagul ir Kerimas kaip pora yra pirmoj vietoj biggrin.gif Ir jau vel rytoj juos pamatysiu, na tikiuosiu jei vakare jau bus ikelta i LNK go ir netingesiu paziuret ax.gif

Na as dar nedasivijau cia ziurinciu, bet nepasakyciau kad ji teigiama, tokia pusiau gal... Juk melavo savo seimai del sesers, nesake niekam, net Omeras turejo pats susigaudyt ir peste is jos ispest viska, be to nepasake apie praplautus pinigus, o turejo ne viena proga... Tas jos slapukavimas ir kliuna man, aisku jeigu viska prisipazintu tai nezinau ka rodytu kitam sezone, bet kol kas mano akimis ji nera jau tokia teigiama. Sutinku kad grazi ir protinga, ir siuolaikiska, o bet taciau vistik tokia zemiska moteris ir tikiuosi kad Omeras nebus stabdis, nes kaip supratau jis cia toki cielkauskiuka bandys vaizduot cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 15, 22:11)
Na kol kas man Fatmagul ir Kerimas kaip pora yra pirmoj vietoj  biggrin.gif

Na as dar nedasivijau cia ziurinciu, bet nepasakyciau kad ji teigiama, tokia pusiau gal... Juk melavo savo seimai del sesers, nesake niekam, net Omeras turejo pats susigaudyt ir peste is jos ispest viska, be to nepasake apie praplautus pinigus, o turejo ne viena proga... Tas jos slapukavimas ir kliuna man, aisku jeigu viska prisipazintu tai nezinau ka rodytu kitam sezone, bet kol kas mano akimis ji nera jau tokia teigiama. Sutinku kad grazi ir protinga, ir siuolaikiska, o bet taciau vistik tokia zemiska moteris ir tikiuosi kad Omeras nebus stabdis, nes kaip supratau jis cia toki cielkauskiuka bandys vaizduot cool.gif

Tai man jie visad tokie liks lotuliukas.gif

Tai as irgi anksciau rasiau, kad turi ji irgi savo minusu ir ne mazu, bet nebuna zmoniu be minusu lotuliukas.gif Mane tik nervina, kad ji besalygiskai pasitiki ta savo seimyna, o jiem ant jos dzin. Del pinigu tai faktas, kad galejo senai pasakyt, bet ka tada rodyt antram sezone? rolleyes.gif Tai is anonso suprantu, kad stabdziai atsileis, bet pamatysim rolleyes.gif Man tai dabar ramybes neduoda tas zudikas\e. Nzn kazkaip man cia viskas nesusirisa schmoll.gif
Dar siandien perskaiciau, kad viena is scenartisciu suzinojo, kad serga veziu ir jai butinas sudetingas gydymas, todel neaisku, kuriam laikui paliks neblogai nusisekusius abu projektus KPA ir KARADAJU.
Atsakyti
Labas rytas. Jeigu kam idomu, tai Turkcinema yra 11 serija su igarsinimu ir vk. com yra 12 serija su subtitrais.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 16, 07:01)
Labas rytas. Jeigu kam idomu, tai Turkcinema yra 11 serija su igarsinimu ir vk. com yra 12 serija su subtitrais.

Labas rytas,
Aš savaitgali pas arabus pažiūrėjau. Jau ir pamirsau ką pakomentuoti norejau, kazkaip nebuvo progos prisesti. Pasirodo, visi įtariami, išskyrus Elif.
Bet kokie skrudzai, neduoda daugiau traileriu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 16, 08:45)
Labas rytas,

Bet kokie skrudzai, neduoda daugiau traileriu mad.gif

Skaiciau, kad tas zmogus, kuris atsakingas uz trailerius kazkur isvykes ir gris tik siandien, tad siandien turetu pasirodyt anonsiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 16, 09:00)
Skaiciau, kad tas zmogus, kuris atsakingas uz trailerius kazkur isvykes ir gris tik siandien, tad siandien turetu pasirodyt anonsiukas smile.gif

Nori pasakyt, kad tokia kompanija kaip Ay Yapim turi viena zmogu, atsakinga uz trailerius ir niekas jo negali pavaduoti? biggrin.gif ax.gif
Manau, cia kitos priezastys smile.gif Intriga intriga umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 16, 09:07)
Nori pasakyt, kad tokia kompanija kaip Ay Yapim turi viena zmogu, atsakinga uz trailerius ir niekas jo negali pavaduoti?  biggrin.gif  ax.gif
Manau, cia kitos priezastys smile.gif Intriga intriga umn.gif biggrin.gif

biggrin.gif zinok nzn kas ko ten kiek turi smile.gif, bet tokia info perskaiciau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Na tiesiog juokingai nuskambejo labai biggrin.gif
Arabai sako, kad siandien pasirodys traileris, nes visada pirmadieniais pasirodo. Dar jie sako, kad pirmojo treilerio paskutine scena yra is serijos vidurio.

O as bandau prisimint ka norejau pasakyt perziurejus su vertimu, bet taip uzkrito viskas biggrin.gif Reiks is naujo ziuret laugh.gif Aaaa, nu ziauriai uzkliuvo to uzmiescio klubo reklama. Tiesiog issamus pristatymas is Elif lupu. Taip dar nemaciau pas turkus, kad sitokia akivaizdi reklama butu. Nepatiko labai sad.gif
Papildyta:
Ai, ir dar prisiminiau biggrin.gif Elif i subine sulindusi sijona laugh.gif Ziauriai atrode biggrin.gif
Ir dar lnorejau pasakyt, kad man kuo toliau, tuo baisiau atrodo Bahar, nu taip tragiskai nupiesta ir aprengta. Jos aprangos stilius grynai business slut, kosmaras kazkoks. Nors aktore kaip ir nieko visai.

Ir dar saket, kad visas Elif erzina, tai manes ji neerzina visai. Labiausiai mane erzina daktarelis su savo zoologijos paskaitom ir Bahar.

Labai prajuokino dar rusiu speliones kas zudikas, kai isejo uzuominos, kad tai bus labai netiketa visiems. Tai kazkuri pasake, kad greiciausiai tai Omero mama laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti