Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 23:07)
Kombi tai gali eit i Zara ir nusipirkt biggrin.gif Siaip tai as nustebus buvau, kad tokiais paprastais brandais rengia ja. Nes gi turtuole ji, aukstuomene, turetu but Versace, Armani ir DolceGarbana biggrin.gif

Tai taupo matyt kurejai. Skaiciau, kad jie uz rumus, kur Denizerai gyvena, belenkiek nuomos mokejo. Antram sezonui seimininke juos uz dyka uzleis biggrin.gif ir Romoj filmavimai turbut ne po pigiaja atsiejo. Tai ant rubu pataupe biggrin.gif Beje, bet kaip ikyriai jie serialo metu tuos telefonus reklamuoja biggrin.gif
Atsakyti
Na, jau su tokiais reitingais tikrai ne bedziai jie ax.gif

Grazi man sita daina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 23:36)

Grazi man sita daina  wub.gif

Man ji labai grazi. Rytais as ja pasileidziu, gerai dienai nusiteikt biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai labai gera energija is jos sklinda.

Na, tai ka, Vis tik Taner - ne zudikas ax.gif O ir tas epizodas, kur ji nueina greiciausiai bus tas momentas, kai ji pasake, kad jie nebegali likti net draugais. Po to jau Omeras sprogo is pavydo, lakste po ofisa ir po tulikus biggrin.gif

Orakulas eina miegot nail.gif biggrin.gif
Labanakt 4u.gif

Ai, ir dar - padare aborta Asly mesininkas su Zerin sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 birželio 2014 - 23:48
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 23:46)
Tikrai labai gera energija is jos sklinda.

Na, tai ka, Vis tik Taner - ne zudikas  ax.gif O ir tas epizodas, kur ji nueina greiciausiai bus tas momentas, kai ji pasake, kad jie nebegali likti net draugais. Po to jau Omeras sprogo is pavydo, lakste po ofisa ir po tulikus biggrin.gif

Asli man ziauriai gaila, kad tik nesugalvotu ji ko nors pasidaryt tiesa suzinojus schmoll.gif Toks fainas personazas schmoll.gif
Papildyta:
Ну, а кто же настоящая убийца?
Is sio sakinio galima suprast, kad zudike moteris? g.gif Ar ruses netiksliai isverte? g.gif Na rimtai bus turbut Zerin pasidarbavus g.gif Nzn tikiuos ten tiksliai viska parodys, nes kazkodel man daug dalyku cia nesirisa g.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites,

pasiskaiciau jus ir uzsimaniau ziureti biggrin.gif geriau buciau nelindus doh.gif
Per kur ziurit su rusisku vertimu?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 14, 00:46)

Na, tai ka, Vis tik Taner - ne zudikas  ax.gif O ir tas epizodas, kur ji nueina greiciausiai bus tas momentas, kai ji pasake, kad jie nebegali likti net draugais. Po to jau Omeras sprogo is pavydo, lakste po ofisa ir po tulikus :

Kur cia matei?

Labai gaila Asly,jin paskui motina pades biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2014 06 14, 08:43)
Labas rytas, mergaites,

pasiskaiciau jus ir uzsimaniau ziureti  biggrin.gif geriau buciau nelindus  doh.gif

Laba ryta,per latino-serialo.ru
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 23:55)
Gal kam Elif striukytes? biggrin.gif
http://www.desa.uk.c...her-jacket.aspx

Man laaabai grazi  wub.gif

Aha, kaina irgi simpatiska blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 14 birželio 2014 - 07:51
QUOTE(lauravala @ 2014 06 14, 07:50)

Laba ryta,per latino-serialo.ru

Aciu, bandysiu jus pasivyti smile.gif
Atsakyti

Kas norit rusu skaityma pralavint biggrin.gif *****, jauciu bus gera serija biggrin.gif

Что нас ждет в финальной серии)))

Арда: Признайся ты увлекся…ты сделал глупость, Омер…Тебе нравится эта девушка…и ты ей нравишься. Что ты как в турецких фильмах "мы люди из разных миров"

Люди Тайара допрашивают Танера, в это Пынар тоже вовлечена.
В этой серии будет раскрыт убийца.

Фрагман вы видели, перепалка Омера начнется с этого момента.

Омер: Меня очень раздражает.
Арда: Меня тоже, братишка. Если она не была бы женщиной припечатал бы лицом вниз.
Омер: Я не про неё говорю, а про этого шилохвостого типа.

Теперь перейдем к поцелую во фрагмане.

Омер: Говоришь скажи…но сама не умолкаешь, синьорина. Ну что, ты получила ответ?

Попытка № 2

Омер: Похоже, это не достаточно было.

После такой развязки, люди не хотят расставаться со своим любимым, желают провести дни и ночи вместе. Элиф с Омером также.

Омер: В отношении тебя не разгаданное только это осталось… потому что полностью его не видел.

Вы наверно догадались что полностью? Интересно Омер увидит его полностью?

Между Нилювер и Метином будут разборки о диске.

В финале сезона не только убийца будет раскрыт, но и ещё одна ложь.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 14, 06:45)
Asli man ziauriai gaila, kad tik nesugalvotu ji ko nors pasidaryt tiesa suzinojus schmoll.gif Toks fainas personazas schmoll.gif

Ну, а кто же настоящая убийца?
Is sio sakinio galima suprast, kad zudike moteris? g.gif Ar ruses netiksliai isverte? g.gif

Aha unsure.gif

Manau, cia vertimas. убийца neturi gimines, vyras irgi убийца. Tai tiesiog taip isverte.
QUOTE(Elvita @ 2014 06 14, 07:43)
Labas rytas, mergaites,

pasiskaiciau jus ir uzsimaniau ziureti  biggrin.gif geriau buciau nelindus  doh.gif

Prasom prasom jungtis 4u.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 06 14, 07:50)
Labai gaila Asly,jin paskui motina pades  biggrin.gif

Aha, kaina irgi simpatiska  blink.gif  lotuliukas.gif

Galetu taip ir padaryt biggrin.gif

Na, ne tokia kaip as isivaizdavau, galvojau dar koks nuliukas vienas bus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 14, 11:53)
В финале сезона не только убийца будет раскрыт, но и ещё одна ложь.

g.gif g.gif g.gif gal,kad Elif ivaikinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 14, 12:04)
g.gif  g.gif  g.gif  gal,kad Elif ivaikinta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif as tai visad galvojau, kad ji ivaikinta, nelimpa man jie prie tu savo Adamsu biggrin.gif Bet, bijau, kad cia nebutu kalbama apie tai, jog Omeras suzinos, kad Elif praplove pinigus g.gif
Atsakyti