Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 16:40)
Aha, dekui, idomu butu. As tu rusiu paprastai neskaitau, nes ten laiko edimo masina biggrin.gif Kaip ilendi, tai, ziurek, puses dienos ir nebera. Siandien va vaikai pirma diena po ligu isejo i darzeli, tai turejau laiko, kuri "prasmingai" praleidau prie kompo  doh.gif  biggrin.gif

Ta fotke vk yra, bet neiseina man ikelt. Man tai labai tas rusiu forumas patinka. As ju net visa Fatmagules online perskaiciau blush2.gif doh.gif Dabr ir KPA cisa busiu perskaicius smile.gif Ir apie Kurta pas jas paskaitineju smile.gif Zodziu patinka man tos ruses :DBeje tarp uzkadriniu foto yra dar fotke, kur Omero brolis apziurineja kazkokia nuliova masinike. Nu kazkas su tuo broliu bus as jums sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 16:56)
Ta fotke vk yra, bet neiseina man ikelt. Man tai labai tas rusiu forumas patinka. As ju net visa Fatmagules online perskaiciau blush2.gif  doh.gif Dabr ir KPA cisa busiu perskaicius smile.gif Ir apie Kurta pas jas paskaitineju smile.gif  Zodziu patinka man tos ruses :DBeje tarp uzkadriniu foto yra dar fotke, kur Omero brolis apziurineja kazkokia nuliova masinike. Nu kazkas su tuo broliu bus as jums sakau biggrin.gif

Man nepatinka VK, nes ten tokia sistema kaip FB, viska knist reikia, nes zemyn viskas nuvaziuoja, na, nemoku pasakyt biggrin.gif

Aha, su broliu bus kazkas, bet ne zudikas jis, netikiu nors tu ka.

Siandien ruses nuo dusios paskaiciau biggrin.gif As jas labai skaitydavau anksciau, kai Kuzieju ziurejau. Beje, butent Kivanc fanes man ziauriai patinka. Nu tokia sveika ironija ten liejasi, kad tiesiog atgaiva mano dusiai biggrin.gif O va pas kai kurias Engino gerbejas su humoru tikrai nekas smile.gif

Beje, sudirbtas buvo Omero bucinys laugh.gif Isnarsto jos ten po kauleli. Sulygintas su siuo, tik sitas buvo nepalyginamai geresnis http://www.youtube.c...h?v=0HhpwsJXRfU pati pradzia kur.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 17:29)

Beje, sudirbtas buvo Omero bucinys laugh.gif Isnarsto jos ten po kauleli. Sulygintas su siuo, tik sitas buvo nepalyginamai geresnis http://www.youtube.c...h?v=0HhpwsJXRfU pati pradzia kur.

Na nevaryk, nevisu sudirbtas biggrin.gif Buvo, kas ir gerai ivertino biggrin.gif Paziuresim kaip bus serijoj. Cia net Omerciko striuke uzkliuvo tongue.gif O, kad isnarsto tai faktas biggrin.gif Kad zinotum, kaip Ten Fates ir Kerimo pirma vestuviu nakti narste, nors ten nieko nerode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 17:41)
Na nevaryk, nevisu sudirbtas biggrin.gif Buvo, kas ir gerai ivertino biggrin.gif Paziuresim kaip bus serijoj. Cia net Omerciko striuke uzkliuvo tongue.gif  O, kad isnarsto tai faktas biggrin.gif Kad zinotum, kaip Ten Fates ir Kerimo pirma vestuviu nakti narste, nors ten nieko nerode lotuliukas.gif

Tikiu lotuliukas.gif
Nes cia ir striuke ne taip laike, ir ne tada paleido ir ne ta ranka apkabino, kita neapkabino, tik usais pabuciavo ir t.t. ir pan. laugh.gif O viso labo tik fragmentas buvo to bucinio biggrin.gif Nebutu ruses. Viena gal tik bande ginti biggrin.gif Todel ir sakau, kad man laiko gaila. Nes puse temos diskutavo kada jis striuke nusirenge biggrin.gif Ir ar bucinys buvo pries tai ar po to biggrin.gif Ir cia apie puses minutes trukmes fragmenta doh.gif O tai kas buna po serijos blink.gif biggrin.gif

O dar del to bucinio prisiminiau Murato interviu kaip jis pasakojo luzdamas, kaip kazkoks bicas bande savo buity toki pati bucini pakartoti ir dantis issimuse ar panai ismuse lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
va cia Elif klonas:)
Atsakyti
Oiiiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 17:46)
Tikiu  lotuliukas.gif

O dar del to bucinio prisiminiau Murato interviu kaip jis pasakojo luzdamas, kaip kazkoks bicas bande savo buity toki pati bucini pakartoti ir dantis issimuse ar panai ismuse  lotuliukas.gif

Tai cia irgi jom kilo klausimu, kaip Elif tipo kaklo nenusilauze biggrin.gif Po online buna apie 20 psl maziausiai prirasyta, o as saziningai perskiatau dazniausiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 17:51)
Oiiiii  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Na geras toks biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Va as tai isvis neisivaizduoju, kaip galima prie tiek chebros susikaupt filmavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 19:06)
Po online buna apie 20 psl maziausiai prirasyta, o as saziningai perskiatau dazniausiai biggrin.gif

Is kur tiek valios gelezines ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 22:33)
Is kur tiek valios gelezines ? lotuliukas.gif

biggrin.gif ta valia ne ten kur reikia biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam Elif striukytes? biggrin.gif
http://www.desa.uk.c...her-jacket.aspx

Man laaabai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 22:55)
Gal kam Elif striukytes? biggrin.gif
http://www.desa.uk.c...her-jacket.aspx

Man laaabai grazi  wub.gif

Man irgi grazi, ir konbenzas buvo grazus biggrin.gif Sakau, Elif stiliukas man patinka biggrin.gif Sunki ta aktoriu profesija, kaip atsilaikyt, kai tokios damackos pries nosi smirineja ax.gif
Atsakyti
Kombi tai gali eit i Zara ir nusipirkt biggrin.gif Siaip tai as nustebus buvau, kad tokiais paprastais brandais rengia ja. Nes gi turtuole ji, aukstuomene, turetu but Versace, Armani ir DolceGarbana biggrin.gif
Atsakyti