Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

O tai Sibel kita varda turi? Kita tapatybe? As dar jusu nedasivijau, maciau ta serija kur mamule pinigus nuiminejo ir paprase dokumenta parodyt, tai ten buvo Sibel nuotrauka bet vardas lyg ne jos...

Tai kaip supratau is jusu tai tas variantas atkrenta, kad Sibel Achmedo dukra g.gif meiluze? Ar cia irgi per paprasta?

Kaip Fatmagulej nervino nesutvarkyti Mukades antakiai, taip erzina mane Tubos platus doh.gif Nors pati praejusia savaite savuosius kai tvarkiau, kosmetologe sake kad dabar ant bangos yra platus ir ryskus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 13, 13:48)
O tai Sibel kita varda turi? Kita tapatybe? As dar jusu nedasivijau, maciau ta serija kur mamule pinigus nuiminejo ir paprase dokumenta parodyt, tai ten buvo Sibel nuotrauka bet vardas lyg ne jos...

Tai kaip supratau is jusu tai tas variantas atkrenta, kad Sibel Achmedo dukra  g.gif  meiluze? Ar cia irgi per paprasta?

Kaip Fatmagulej nervino nesutvarkyti Mukades antakiai, taip erzina mane Tubos  platus  doh.gif  Nors pati praejusia savaite savuosius kai tvarkiau, kosmetologe sake kad dabar ant bangos yra platus ir ryskus  blink.gif

Ji buvo kurjere, todel jos saskaita kitu vardu atidaryta ir dirbo, kaip suprantu, ji irgi kitu vardu, nes Achmetas i ja kitaip kreipiasi. Man atrodo, kad atkrenta tiek dukros, tiek meiluzes variantas. Pagal ekspertize, ji isvis nekalta dar buvo tokiam amziuj blush2.gif smile.gif
As i antakius retai demesi kada atkreipiu, bet man pas Beren antakiai irgi ne ledas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 birželio 2014 - 13:56
Mano versija:
Tėvelį patvarkė motinėlė, tačiau ji apie deimančiukus nieko nežinojo... Apie deimančiukus žino žentelis, točiau jų neradęs namelyje tardė Sibel, ir ten ją dabaigęs (tyčia ar nelyčia) atitempė į mašiną, kad atrodytų dviguba žmogžudystė... Va kaip sugalvojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 14:54)
Man atrodo, kad atkrenta tiek dukros, tiek meiluzes variantas. Pagal ekspertize, ji isvis nekalta dar buvo tokiam amziuj blush2.gif  smile.gif
As i antakius retai demesi kada atkreipiu, bet man pas Beren antakiai irgi ne ledas biggrin.gif

Aha, pirmoj serijoj rode skrodimo ataskaita, tai parasyta skaistuole biggrin.gif Bet ir motinele tada isipainiojus taip iseina...

Del antakiu tai net nezinau kodel jau kelintam seriale vis kas nors uzkliuva lotuliukas.gif

Beje, ne visai i tema, bet vis pamirsdavau paklaust, ten Turkijoj gal toks paprotys yra pagimdziusiai moteriai i plaukus isisegri raudona su kaspineliu lankeli? Prisiminiau kad Mukades buvo su tokiu, paskui Asu kai pagimde Sami jai liepe uzsidet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 13, 13:59)

Beje, ne visai i tema, bet vis pamirsdavau paklaust, ten Turkijoj gal toks paprotys yra pagimdziusiai moteriai i plaukus isisegri raudona su kaspineliu lankeli? Prisiminiau kad Mukades buvo su tokiu, paskui Asu kai pagimde Sami jai liepe uzsidet  biggrin.gif

Kiek maciau serialu visur sitas paprotys su tuo lankeliu yra. Man irgi idomu, ka jis reiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 06 13, 06:59)
Beje, ne visai i tema, bet vis pamirsdavau paklaust, ten Turkijoj gal toks paprotys yra pagimdziusiai moteriai i plaukus isisegri raudona su kaspineliu lankeli? Prisiminiau kad Mukades buvo su tokiu, paskui Asu kai pagimde Sami jai liepe uzsidet  biggrin.gif

Taip aš irgi tą pastebėjau, tuos kaspinėlius po gimdymo, man atrodo ir UM po abiejų vaikučių Bihter sesė lankelius su kaspinėliu užsidėjus buvo, o gal jau maišos man kažkas...
Kaip kad ir aukso naujagimiui atnešt... Irgi gal turtingą ateitį auksas žada, taip naujagimiui, taip jaunamartei.., nes irgi gi auksą, ir pinigus sega..
O antakiai, kažkaip normalu man tų tautybių žmonėms tokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 13 birželio 2014 - 14:07
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 13:39)
Is tos gyvates tai galima visko laukt, bet nzn nzn, kodel tada ji briuliku nepasieme?

Beje,pliatkai eina tokie, kad Enginas aceit su Bachar, vaidinancia aktore, realybej yra susimetes smile.gif Ko tik ziurnaliugos neprimasto biggrin.gif

As tai atmetu sia versija, todel, kad ji neturejo motyvo. Gi apie brilikus tik is Elif suzinojo, tada ir sugalvojo ta plana su savo Alfonsu prasukti. Ji, kaip suprantu, visai gerai gyveno po Achmeto sparneliu.

Aha, jau cia seniai sitie ganda/negandai eina. Gal ir geriau, kad negandai butu, nes paskaicius jo biografija, tai galima pagalvoti, kad ji suzsislepes gejus lotuliukas.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 06 13, 13:56)
Mano versija:
Tėvelį patvarkė motinėlė, tačiau ji apie deimančiukus nieko nežinojo... Apie deimančiukus žino žentelis, točiau jų neradęs namelyje tardė Sibel, ir ten ją dabaigęs (tyčia ar nelyčia) atitempė į mašiną, kad atrodytų dviguba žmogžudystė... Va kaip sugalvojau  tongue.gif

Taip neimanoma, nes Sibel buvo nuzudyta pirma.

QUOTE(Simbulis @ 2014 06 13, 13:59)

Taip, toks paprotys.

O antakiai man niekur neuzkliuvo. jei kokia blondine su tokiais butu, gal ir kliutu, o dabar viska snormaliai. Man, kai trys plaukai buna, tai daug baisiau biggrin.gif
Atsakyti
As matomai per daug i batus ziuriu,kad antakiu nepastebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 14:28)

Aha, jau cia seniai sitie ganda/negandai eina. Gal ir geriau, kad negandai butu, nes paskaicius jo biografija, tai galima pagalvoti, kad ji suzsislepes gejus  lotuliukas.gif

Is dalies tai butu gerai, nes jau nebe pirmos jaunystes bicas biggrin.gif O ka gali zinot, gal ir gejus, nes bent jau iki siol apie jo meiles nieko nezinoma, apart pletku biggrin.gif Siaip uzsislepes jis. Apskritai, pagal biografijas ir fanu atsiliepimus jie su Tuba labai panasios asmenybes.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 14:48)
nes bent jau iki siol apie jo meiles nieko nezinoma

Tai va, ir as apie tai biggrin.gif

Nu va, pasiskaitinejau ruses. Pasirodo, dar buvo informacija, kad kazkoks kaskadininkas bus paskutinej serijoj ir jis su Elif peruku biggrin.gif Tai va, panasu, kad pasibaigs tikrai ne tuo kadru, kur ji nueina biggrin.gif Kazkas ispudingiau bus ax.gif Nuo tilto gal soks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 15:03)
Nu va, pasiskaitinejau ruses. Pasirodo, dar buvo informacija, kad kazkoks kaskadininkas bus paskutinej serijoj ir jis su Elif peruku biggrin.gif Tai va, panasu, kad pasibaigs tikrai ne tuo kadru, kur ji nueina biggrin.gif Kazkas ispudingiau bus  ax.gif Nuo tilto gal soks  cool.gif

Aga, maciau, jei rasiu foto ikelsiu to kaskadininko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 15:34)
Aga, maciau, jei rasiu foto ikelsiu to kaskadininko biggrin.gif

Aha, dekui, idomu butu. As tu rusiu paprastai neskaitau, nes ten laiko edimo masina biggrin.gif Kaip ilendi, tai, ziurek, puses dienos ir nebera. Siandien va vaikai pirma diena po ligu isejo i darzeli, tai turejau laiko, kuri "prasmingai" praleidau prie kompo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti