Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 04:25)
Na nezinom kiek ,bet kazkiek zentelis priglaude  mirksiukas.gif

Gali būti, kad už gerą darbą arba tylėjimą užsidirbo....nors man kažkas irgi nesiriša, paprastai neanonsuoja aiškių įvykių, tai tikrai neaišku iš kur tas kraujas pas jį...oi kaip įdomu! Aš trečiadienį kelionėj būsiu, tai jaučiu ketvirtadienį vos nusileidus lėktuvui internetą gaudsiu, pas jus čia lysiu naujienų lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tai deimantu, kaip zinia daug norinciu yra biggrin.gif Butent del to noro ir Taneras su Pinar ten atsirado. Mano versija - pavydas. O deimantai antras planas biggrin.gif

Mockava, ar tu labai anksti keliesi, ar labai velai guliesi? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 birželio 2014 - 11:37
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 04:29)
Man butent rusu dainu zodziai patinka wub.gif Dazniausiai tokie prasmingi smile.gif

drinks_cheers.gif man iš viso rusų kalba tokia graži... Aš kai daug metų jos negirdėjus buvau, ta prasme jokios tv it t.t tik retkarčiais kažkur rusus pardėj kalbančius, tai jaučiuos tarsi iš naujo atradus....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 06 13, 11:35)
Gali būti, kad už gerą darbą arba tylėjimą užsidirbo....nors man kažkas irgi nesiriša, paprastai neanonsuoja aiškių įvykių, tai tikrai neaišku iš kur tas kraujas pas jį...oi kaip įdomu!  Aš trečiadienį kelionėj būsiu, tai jaučiu ketvirtadienį vos nusileidus lėktuvui internetą gaudsiu, pas jus čia lysiu naujienų  lotuliukas.gif

Va va, kazkas panasaus gali buti. Imsiu tave asistente pas turkus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Rasysim Kivancui nauja scenariju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 12:39)
Rasysim Kivancui nauja scenariju laugh.gif

clap_1.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 04:37)
Mockava, ar tu labai anksti keliesi, ar labai velai guliesi?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Būna visaip, bet dažniausiai keliuos, vyras iš miegamojo išeina, nes į darbą labai jam anksti, ilgokas kelias, tai aš dar "neprakrapštytom" akim pas jus naujienas skaitau lotuliukas.gif Dar tik švinta čia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 04:39)
Va va, kazkas panasaus gali buti. Imsiu tave asistente pas turkus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Rasysim Kivancui nauja scenariju laugh.gif

Aha! Ißtrauksim jį iš to nesąmoningo Kurto vaidmens! lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Daina kokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai i tema thumbup.gif

Dar griztant prie temos, labai keisti tie Zerin alpimai policijos nuovadoj ir reakcija, kai Omeras sugalvojo Tanera apklausti ax.gif
Papildyta:
Dar is rusiu viena foto atnesu ir dingstu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 04:53)
Daina kokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Labai i tema  thumbup.gif

Dar griztant prie temos, labai keisti tie Zerin alpimai policijos nuovadoj ir reakcija, kai Omeras sugalvojo Tanera apklausti  ax.gif

Aha, fainai ! Daina liuks!

Man senokai mintis knibžda, kad jos darbas... Negali gi tokiai aktorei eilinės motinos vaidmens duoti, turi ji savo talentą parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 11:59)
Daina kokia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Labai i tema  thumbup.gif

Papildyta:
Dar is rusiu viena foto atnesu ir dingstu smile.gif
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
Butent, Mockava, negali ji vistos vaidint tikrai rolleyes.gif

user posted image

Na, vis tik jo ugis turetu buti didesnis, nes Tuba cia su didziausiais kablais (o ji 173 berods) ir jis dar visa galva uz ja aukstesnis.
Atsakyti
Atvariau vaiko per anksti tai laukiu, ruses skaitineju. Tai ten irgi panasia versija kelia apie Zerin, kaip kad as sakiau. Ir dar kitos sako, kad Bahar galejo tai padaryti. Manau, ta gyvate tikrai galetu ax.gif Zodziu visi itartini biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 birželio 2014 - 13:31
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 13:26)
Manau, ta gyvate tikrai galetu  ax.gif Zodziu visi itartini biggrin.gif

Is tos gyvates tai galima visko laukt, bet nzn nzn, kodel tada ji briuliku nepasieme?As vaziauodama dar prisiminiau, kad ankstesnese serijose rode, juk, kad kai Omeras rado ta nameli, kur Sibel nuzudyta, ji kazkas ten pridauze. Cia tikrai kazkas rimtesnio turi but isipainiojes, kas sumaste Omera pasekt ir ikalcius paslept g.gif
Beje,pliatkai eina tokie, kad Enginas aceit su Bachar, vaidinancia aktore, realybej yra susimetes smile.gif Ko tik ziurnaliugos neprimasto biggrin.gif
Atsakyti