QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 20:51)
Nu bet as kazkaip realybe nuo serialo atskiriu tai tuomet Elif iki serialo pabaigos turi gedet
Na, tai gerai, kad dar atskiri Kadangi cia veiksmas "ant dienu", tai ir susirupino turkai kaip cia ju vertybes taip paminamos
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 21:22)
Na pas mus ar tik ne metus reik gedet palaidojus motina
Mano mama kai mire mociute (jos mama) tai pirma gedulo menesi netgi skara nesiojo, nors nezinau ar cia taip yra is tikro, bet ji sake kad taip reikia, o paskui visus metus vaiksciojo su juodos spalvos (gedulo) vienu tai drabuziu - kelnes, sijonas, megztinis ir pan.
O pas turkus juoda irgi gedulo spalva?
Mano mama kai mire mociute (jos mama) tai pirma gedulo menesi netgi skara nesiojo, nors nezinau ar cia taip yra is tikro, bet ji sake kad taip reikia, o paskui visus metus vaiksciojo su juodos spalvos (gedulo) vienu tai drabuziu - kelnes, sijonas, megztinis ir pan.
O pas turkus juoda irgi gedulo spalva?
As nezinau, niekada nebuvau is tu, besilaikanciu taisykliu. Mano mamyte mire pries pat abituros egzaminus Netrukus buvo isleistuves, visi kiti reikalai. Sokom su teciu ta soki, kai visos panos soko su tevais. Nemanau, kad mamai nepagarba parodziau. Taip pat, nenoredama tos perdetos uzuojautos, savaite po to nejau i mokykla, o kai atejau, tai su raudonu megztiniu. Ne todel, kad nemylejau savo mamos ir kad jos negerbiau... Zodziu, gyvenime visko, deja, buna, ir yra visokiu poziuriu, noro itikti, noro maistauti. O smerkianciu visada buvo ir bus.
Taip iseina, kad taip