☛Kara Para Aşk Official-Грязные деньги и Любовь☚
Подсказки к 15-й серии 😊
При копировании большая просьба давать активную ссылку на нашу группу. Мы работаем по принципу взаимного доверия и под лозунгом "не воруй"! Спасибо 😊
«Или будь таким, каким кажешься или же кажись таким, какой ты есть»
У Сами и Омера есть одно предложение к Элиф. Примет ли Элиф это предложение?
Омер: Ты нам поможешь, а мы тебе. Ты избавишься от этих людей.
Омер даёт Элиф уроки самообороны. Проведя столько времени вместе, они волей-неволей сближаются.
В прошлой серии мы увидели, что Аслы открыла глаза. В каком же состоянии она проснется? Это будет очень интересно.
В прошлой серии мы немного видели Бахар и Левента. В этой серии Левент примет очень важное решение!
Омер, узнав о смерти Танера думает, что за этим что-то стоит, как и всегда.
Метин и Нилюфер, несмотря на препятствия, пытаются встречаться.
Нилюфер: Увидишь, если понадобится, я бесконечно буду ждать тебя.
Как вы смотрите на то, чтобы увидеть нашу пару на одной свадьбе? Может быть они даже и станцуют
Омер: Невестка, не настаивай. Она, наверное, умеет танцевать только фламенко или танго! 😊
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 12:13)
Kita karta jau butu ispliurpes apie dede mesininka, bet deja deja... nebebus kaip
Na visada galima surengti koki spritizmo seansa ir pabendraut su Taneru
Na tikiuos Levento sprendimas bus palikti Bachar, jis man toks protingas, solidus vyras atrodo. Nusipelne geresnės negu ta ...
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 14:31)
Labai tikiuosi, kad tas sprendimas toks ir bus. Bahar mano Nr 3 nemegstamiausiu personu sarase.
O cia konkurenta komisarui atvedu
O cia konkurenta komisarui atvedu
Maciau sita reklama, zinokit, nepykit, nu bet netinka jie man i pora aisku,gal cia per mazai parodo....
Beja, jau jsi turi ir taip ko gero nenugalima konkurenta, Demira, ar koks ten jo vardas
Tai cia sena labai reklama, simto metu. Siaip po ranka uzkliuvo.
Taip taip, kaip gi tau tiks O jei rimtai, tai man cia Tuba atrodo baisiai Dabar ji tikrai labai isgrazejus.
Oi, Demiras joooo, ten amzinas konkurentas, komisarui net ir pavarde kazin ar bepades atsimust
Taip taip, kaip gi tau tiks O jei rimtai, tai man cia Tuba atrodo baisiai Dabar ji tikrai labai isgrazejus.
Oi, Demiras joooo, ten amzinas konkurentas, komisarui net ir pavarde kazin ar bepades atsimust
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 14:43)
Man tai ji tikrai labai isgrazejus man kazkodel va Kivancu labai tiktu ta aktore, kur Banu vaidino. As kai kazkada pamaciau ta Kanalo D pristatyma, kur jie ten soka. Abu tokie dailus, plastiski, zodziu ziauriai jie man ten tinka
O geras net nebuvau demesio i pavarde atkreipus
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:52)
Man tai ji tikrai labai isgrazejus man kazkodel va Kivancu labai tiktu ta aktore, kur Banu vaidino. As kai kazkada pamaciau ta Kanalo D pristatyma, kur jie ten soka. Abu tokie dailus, plastiski, zodziu ziauriai jie man ten tinka
As kadangi Asi buvau macius, tai man iskart ta pavarde uzkliuvo Be fantazijos turkai visai
Apie Kuzey su Banu mes jau buvom kalbeje kazkada seniai su Mockava lyg, kad graziai jie ziurisi. Bet jo blondines neveza tai chemijos nebutu Ir as neturiu jokiu sansu
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 15:02)
Apie Kuzey su Banu mes jau buvom kalbeje kazkada seniai su Mockava lyg, kad graziai jie ziurisi. Bet jo blondines neveza tai chemijos nebutu Ir as neturiu jokiu sansu
gerai, kad ir as nepretenduoju, nes irgi sansu netureciau
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 16:08)
gerai, kad ir as nepretenduoju, nes irgi sansu netureciau
O jam brunetes patinka? Gerai kad jis ne mano skonio, nei kaip aktorius nei kaip vyras
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 15:21)
O jam brunetes patinka? Gerai kad jis ne mano skonio, nei kaip aktorius nei kaip vyras
Taip iseina, kad brunetes
As seniau irgi tik blondinus megau, o va pasikeite pasirodo skonis
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 15:21)
Na jis man asmeniskai nesake, bet pagal tai kokios jo visos drauges buvo/yra lyg pagal viena kurpali, tai susidariau tokia nuomone Ir va su Fara nieko nesigavo
Tai gerai, kad jums ir nerodys tinkamu laiku Dirbkite sau ramiai, darbas zmogu puosia
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 15:28)
Taip iseina, kad brunetes
O mane atvirksciai senatve paveike