Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

☛Kara Para Aşk Official-Грязные деньги и Любовь☚
Подсказки к 15-й серии 😊

При копировании большая просьба давать активную ссылку на нашу группу. Мы работаем по принципу взаимного доверия и под лозунгом "не воруй"! Спасибо 😊

«Или будь таким, каким кажешься или же кажись таким, какой ты есть»

У Сами и Омера есть одно предложение к Элиф. Примет ли Элиф это предложение?

Омер: Ты нам поможешь, а мы тебе. Ты избавишься от этих людей.

Омер даёт Элиф уроки самообороны. Проведя столько времени вместе, они волей-неволей сближаются.

В прошлой серии мы увидели, что Аслы открыла глаза. В каком же состоянии она проснется? Это будет очень интересно.
В прошлой серии мы немного видели Бахар и Левента. В этой серии Левент примет очень важное решение!

Омер, узнав о смерти Танера думает, что за этим что-то стоит, как и всегда.

Метин и Нилюфер, несмотря на препятствия, пытаются встречаться.
Нилюфер: Увидишь, если понадобится, я бесконечно буду ждать тебя.

Как вы смотрите на то, чтобы увидеть нашу пару на одной свадьбе? Может быть они даже и станцуют …

Омер: Невестка, не настаивай. Она, наверное, умеет танцевать только фламенко или танго! 😊
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 12:13)
Kita karta jau butu ispliurpes apie dede mesininka, bet deja deja... nebebus kaip biggrin.gif 

Na visada galima surengti koki spritizmo seansa ir pabendraut su Taneru lotuliukas.gif

Na tikiuos Levento sprendimas bus palikti Bachar, jis man toks protingas, solidus vyras atrodo. Nusipelne geresnės negu ta ...
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad tas sprendimas toks ir bus. Bahar mano Nr 3 nemegstamiausiu personu sarase.

O cia konkurenta komisarui atvedu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 14:31)
Labai tikiuosi, kad tas sprendimas toks ir bus. Bahar mano Nr 3 nemegstamiausiu personu sarase.

O cia konkurenta komisarui atvedu biggrin.gif
user posted image

Maciau sita reklama, zinokit, nepykit, nu bet netinka jie man i pora blush2.gif aisku,gal cia per mazai parodo....
Beja, jau jsi turi ir taip ko gero nenugalima konkurenta, Demira, ar koks ten jo vardas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 08 rugsėjo 2014 - 14:36
Tai cia sena labai reklama, simto metu. Siaip po ranka uzkliuvo.

Taip taip, kaip gi tau tiks biggrin.gif O jei rimtai, tai man cia Tuba atrodo baisiai blush2.gif Dabar ji tikrai labai isgrazejus.

Oi, Demiras joooo, ten amzinas konkurentas, komisarui net ir pavarde kazin ar bepades atsimust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 14:43)

Taip taip, kaip gi tau tiks biggrin.gif O jei rimtai, tai man cia Tuba atrodo baisiai  blush2.gif Dabar ji tikrai labai isgrazejus.

Oi, Demiras joooo, ten amzinas konkurentas, komisarui net ir pavarde kazin ar bepades atsimust  lotuliukas.gif

Man tai ji tikrai labai isgrazejus bigsmile.gif man kazkodel va Kivancu labai tiktu ta aktore, kur Banu vaidino. As kai kazkada pamaciau ta Kanalo D pristatyma, kur jie ten soka. Abu tokie dailus, plastiski, zodziu ziauriai jie man ten tinka rolleyes.gif
O geras net nebuvau demesio i pavarde atkreipus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 14:52)
Man tai ji tikrai labai isgrazejus bigsmile.gif man kazkodel va Kivancu labai tiktu ta aktore, kur Banu vaidino. As kai kazkada pamaciau ta Kanalo D pristatyma, kur jie ten soka. Abu tokie dailus, plastiski, zodziu ziauriai jie man ten tinka rolleyes.gif
O geras net nebuvau demesio i pavarde atkreipus thumbup.gif

As kadangi Asi buvau macius, tai man iskart ta pavarde uzkliuvo biggrin.gif Be fantazijos turkai visai biggrin.gif

Apie Kuzey su Banu mes jau buvom kalbeje kazkada seniai su Mockava lyg, kad graziai jie ziurisi. Bet jo blondines neveza tai chemijos nebutu lotuliukas.gif Ir as neturiu jokiu sansu angel_sadangel.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 rugsėjo 2014 - 15:06
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 15:02)

Apie Kuzey su Banu mes jau buvom kalbeje kazkada seniai su Mockava lyg, kad graziai jie ziurisi. Bet jo blondines neveza tai chemijos nebutu  lotuliukas.gif Ir as neturiu jokiu sansu angel_sadangel.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad ir as nepretenduoju, nes irgi sansu netureciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 16:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gerai, kad ir as nepretenduoju, nes irgi sansu netureciau biggrin.gif

O jam brunetes patinka? Gerai kad jis ne mano skonio, nei kaip aktorius nei kaip vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 15:21)
O jam brunetes patinka? Gerai kad jis ne mano skonio, nei kaip aktorius nei kaip vyras  lotuliukas.gif

Taip iseina, kad brunetes biggrin.gif
As seniau irgi tik blondinus megau, o va pasikeite pasirodo skonis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 08, 15:21)
O jam brunetes patinka? Gerai kad jis ne mano skonio, nei kaip aktorius nei kaip vyras  lotuliukas.gif

Na jis man asmeniskai nesake, bet pagal tai kokios jo visos drauges buvo/yra lyg pagal viena kurpali, tai susidariau tokia nuomone biggrin.gif Ir va su Fara nieko nesigavo biggrin.gif
Tai gerai, kad jums ir nerodys tinkamu laiku biggrin.gif Dirbkite sau ramiai, darbas zmogu puosia biggrin.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 15:28)
Taip iseina, kad brunetes biggrin.gif
As seniau irgi tik blondinus megau, o va pasikeite pasirodo skonis biggrin.gif

O mane atvirksciai senatve paveike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 16:02)
: Ir as neturiu jokiu sansu angel_sadangel.gif biggrin.gif

As As as tikciau thumbup.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti