Tai gal dar atsigaus Gal ir jis Koscejus
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 10:14)
Tai gal dar atsigaus Gal ir jis Koscejus
nelabai i toki panasus
Is tikruju sikart man jau viskas aisku buvo, kai tik anonse pamaciau ta pakaruokli. Jei Tanero nepasalintu, tai labai greitai atsiristu visi galai, o dar gi visas sezonas pries akis, reik dar guma ilgai ir nuobodziai tempti. Dabar Taneras Omerui uzuominom tik pakalbejo, kad zino kas uz visko stovi ir nieko nepasake. Kita karta jau butu ispliurpes apie dede mesininka, bet deja deja... nebebus kaip Ir sauniajam komisarui teks kitu galu ieskot, o tuo tarpu nuosirdziai reiksti uzuojauta gerajam dedulei ir spausti jam ranka. Vietoj to kad ne tik pirstus nulauzytu bet ir makaule gerai pritrankytu
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 11:13)
Is tikruju sikart man jau viskas aisku buvo, kai tik anonse pamaciau ta pakaruokli. Jei Tanero nepasalintu, tai labai greitai atsiristu visi galai, o dar gi visas sezonas pries akis, reik dar guma ilgai ir nuobodziai tempti. Dabar Taneras Omerui uzuominom tik pakalbejo, kad zino kas uz visko stovi ir nieko nepasake. Kita karta jau butu ispliurpes apie dede mesininka, bet deja deja... nebebus kaip Ir sauniajam komisarui teks kitu galu ieskot, o tuo tarpu nuosirdziai reiksti uzuojauta gerajam dedulei ir spausti jam ranka. Vietoj to kad ne tik pirstus nulauzytu bet ir makaule gerai pritrankytu
Beja skaiciau, kad aktoriui, suvaidinusiam Tanera, po serijos pradejo plaukt belenkiek laisku is ziurovu su uzuojautom, kad jiems labai gaila, jog jo nebebus seriale...Tikiuos Pinar sekancioj serijoj isgyvens...nes taip iki sezono pabaigos liksim be personazu
Papildyta:
Et, o tikrai simpatiskas vyriokas buvo
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 12:26)
Tikiuos Pinar sekancioj serijoj isgyvens...nes taip iki sezono pabaigos liksim be personazu
Papildyta:
tik komisaras ir Elif ......
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 11:29)
tik komisaras ir Elif ......
tai cia su turkais nepirksi gal ir tuos pasalins
as vel su rusiskom dainiuskom, bet, nu taip man patinka ju dainu zodziai
https://www.youtube....h?v=NNgKoaxw-ZQ
Nieko, Kurte daugiau negu puse veikeju issaude ir va prasom - antras sezonas Tai cia kad viena kita nugalabys tai niekas net nepastebes
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 11:34)
Nieko, Kurte daugiau negu puse veikeju issaude ir va prasom - antras sezonas Tai cia kad viena kita nugalabys tai niekas net nepastebes
Apie Kurta tai skaiciau, kad aceit kanalas jiems iskele ultimatuma, jeigu per antro sezono 13 seriju, nepageres reitingai, tai nutrauks ta seriala...Bet Murka su tokiu pagerintu zvilgsniu tam anonse ziuri, gal viskas ten gerai gausis
cia ikeliu, gal kas nores paziureti ir arba pritarti arba nesutikti su nuomonem
https://www.youtube....h?v=Y_25z3byOvo
Ta dėdulį sprindį reik nugalabyt, tada ramiau bus, toks pirskis
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 11:54)
Ta dėdulį sprindį reik nugalabyt, tada ramiau bus, toks pirskis
ji tai turbut nugalabys pacioj pabaigoj, tikiuos sieksnis Metinas nors dabar net nzn kuris man baisesnis ar Chusiukas ar mesininkas
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 12:10)
ji tai turbut nugalabys pacioj pabaigoj, tikiuos sieksnis Metinas nors dabar net nzn kuris man baisesnis ar Chusiukas ar mesininkas
Abu vienodi.
Bet siaip kalbant apie Husika, tai turetu seima jo pradet itarti, nes kaip jis pradejo elgtis Zmonele uzuos man atrodo kazka, nes anksciau tikrai jis toks paklusknus, nuolaidus buvo, geras, o dabar piktas, akis drasko. O dar mamelei apie pinigus ispliurpe Melike. Zodziu, moteriskems greit kils itarimas, kad kazkas cia ne taip. Bet dukrele tai irgi gerule Visa i teva...
Papildyta:
Ir dar - man labai patiko tas buves Omero sefas
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 12:19)
Bet dukrele tai irgi gerule Visa i teva...
Papildyta:
Papildyta:
ta tai grynai tevas
man tai vieboj vietoj jo toks keistas zvilgsnis pasirode, taip meiliai i Omera paziurejo, net kilo mintis ar netures kokiu giminystes rysiu bet gal tik siaip pasivaideno