Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

Tai gal dar atsigaus biggrin.gif Gal ir jis Koscejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 10:14)
Tai gal dar atsigaus biggrin.gif Gal ir jis Koscejus biggrin.gif

nelabai i toki panasus biggrin.gif
Atsakyti
Is tikruju sikart man jau viskas aisku buvo, kai tik anonse pamaciau ta pakaruokli. Jei Tanero nepasalintu, tai labai greitai atsiristu visi galai, o dar gi visas sezonas pries akis, reik dar guma ilgai ir nuobodziai tempti. Dabar Taneras Omerui uzuominom tik pakalbejo, kad zino kas uz visko stovi ir nieko nepasake. Kita karta jau butu ispliurpes apie dede mesininka, bet deja deja... nebebus kaip biggrin.gif Ir sauniajam komisarui teks kitu galu ieskot, o tuo tarpu nuosirdziai reiksti uzuojauta gerajam dedulei ir spausti jam ranka. Vietoj to kad ne tik pirstus nulauzytu bet ir makaule gerai pritrankytu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 11:13)
Is tikruju sikart man jau viskas aisku buvo, kai tik anonse pamaciau ta pakaruokli. Jei Tanero nepasalintu, tai labai greitai atsiristu visi galai, o dar gi visas sezonas pries akis, reik dar guma ilgai ir nuobodziai tempti. Dabar Taneras Omerui uzuominom tik pakalbejo, kad zino kas uz visko stovi ir nieko nepasake. Kita karta jau butu ispliurpes apie dede mesininka, bet deja deja... nebebus kaip biggrin.gif Ir sauniajam komisarui teks kitu galu ieskot, o tuo tarpu nuosirdziai reiksti uzuojauta gerajam dedulei ir spausti jam ranka. Vietoj to kad ne tik pirstus nulauzytu bet ir makaule gerai pritrankytu mad.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Beja skaiciau, kad aktoriui, suvaidinusiam Tanera, po serijos pradejo plaukt belenkiek laisku is ziurovu su uzuojautom, kad jiems labai gaila, jog jo nebebus seriale...Tikiuos Pinar sekancioj serijoj isgyvens...nes taip iki sezono pabaigos liksim be personazu biggrin.gif
Papildyta:
Et, o tikrai simpatiskas vyriokas buvo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 12:26)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Tikiuos Pinar sekancioj serijoj isgyvens...nes taip iki sezono pabaigos liksim be personazu biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik komisaras ir Elif ......
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 11:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik komisaras ir Elif ......

tai cia su turkais nepirksi biggrin.gif gal ir tuos pasalins biggrin.gif

as vel su rusiskom dainiuskom, bet, nu taip man patinka ju dainu zodziai biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=NNgKoaxw-ZQ
Atsakyti
Nieko, Kurte daugiau negu puse veikeju issaude ir va prasom - antras sezonas biggrin.gif Tai cia kad viena kita nugalabys tai niekas net nepastebes irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 11:34)
Nieko, Kurte daugiau negu puse veikeju issaude ir va prasom - antras sezonas biggrin.gif Tai cia kad viena kita nugalabys tai niekas net nepastebes irnesakyk.gif

lotuliukas.gif Apie Kurta tai skaiciau, kad aceit kanalas jiems iskele ultimatuma, jeigu per antro sezono 13 seriju, nepageres reitingai, tai nutrauks ta seriala...Bet Murka su tokiu pagerintu zvilgsniu tam anonse ziuri, gal viskas ten gerai gausis tongue.gif
cia ikeliu, gal kas nores paziureti ir arba pritarti arba nesutikti su nuomonem biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=Y_25z3byOvo
Atsakyti
Ta dėdulį sprindį reik nugalabyt, tada ramiau bus, toks pirskis mad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 11:54)
Ta dėdulį sprindį reik nugalabyt, tada ramiau bus, toks pirskis  mad.gif

ji tai turbut nugalabys pacioj pabaigoj, tikiuos sieksnis Metinas biggrin.gif nors dabar net nzn kuris man baisesnis ar Chusiukas ar mesininkas aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 08, 12:10)
ji tai turbut nugalabys pacioj pabaigoj, tikiuos sieksnis Metinas biggrin.gif nors dabar net nzn kuris man baisesnis ar Chusiukas ar mesininkas aggressive.gif

Abu vienodi.
Bet siaip kalbant apie Husika, tai turetu seima jo pradet itarti, nes kaip jis pradejo elgtis doh.gif Zmonele uzuos man atrodo kazka, nes anksciau tikrai jis toks paklusknus, nuolaidus buvo, geras, o dabar piktas, akis drasko. O dar mamelei apie pinigus ispliurpe Melike. Zodziu, moteriskems greit kils itarimas, kad kazkas cia ne taip. Bet dukrele tai irgi gerule doh.gif Visa i teva...

Papildyta:
Ir dar - man labai patiko tas buves Omero sefas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 08, 12:19)
Bet dukrele tai irgi gerule  doh.gif Visa i teva...
Papildyta:
Ir dar - man labai patiko tas buves Omero sefas  rolleyes.gif

ta tai grynai tevas doh.gif doh.gif
lotuliukas.gif man tai vieboj vietoj jo toks keistas zvilgsnis pasirode, taip meiliai i Omera paziurejo, net kilo mintis ar netures kokiu giminystes rysiu ax.gif bet gal tik siaip pasivaideno blush2.gif
Atsakyti