Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

Jei kas prisiregistraves vk., tai ten jau yra 14 serija su rusiskais titrais.

http://vk.com/karaparaaskofficial
Atsakyti
14 serija su rusiskais titrais:

https://www.youtube....h?v=jg-_Cw8H3gY
Atsakyti
Ateinu po kasio susiplukus, suprakaitavus ir nelaikanciais nervais paziuresiu geriau filmuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 07, 17:56)
Ateinu po kasio susiplukus, suprakaitavus ir nelaikanciais nervais paziuresiu geriau filmuka biggrin.gif

lotuliukas.gif as tai siandien kazkaip ramiai atziurejau biggrin.gif bet kai zaide su Slovenais, tai nafik 12 nakties nuvariau rubu lygint, kad nervus nuramint lotuliukas.gif
Einu biski buiti apkopsiu ir eisiu KPA ziuret, tikiuosi susiziures taip pat gerai kaip online biggrin.gif
Atsakyti
Ruses, jeigu gerai perskaiciau, tai isverte ne avele, o ozkele biggrin.gif
Atsakyti
Tu matai, tai rimtai taip sake biggrin.gif
Pas mane sveciu uzgriuvo, tai taip ir nepaziurejau dar.
Atsakyti
Bet Arda tai gerulis biggrin.gif jis man patinka biggrin.gif sako Omerui: tu mums pasipasakok, o ne zazigalkej ieskok paguodos hihihi.gif
Atsakyti
Paziurejau puse serijos, tai parasysiu kol nepamirsau biggrin.gif Kiek suprantu Chusiukas su blondine 5 metai kartu blink.gif ir nors turkiskai suprantu koki 20 zodziu, bet man pasirode kad ta jo blondine kalba su akcentu blush2.gif lotuliukas.gif bus jauciu ja is kazkur atsigabenes. Beja, ji taip iseina, kad zino jog jis kita seima turi, nes kaimynas i ji kitu vardu kreipiasi, o ji tikruoju g.gif Pasirodo per online nemazai vietu prazioplinau biggrin.gif kaip tas Chusikas su Meleke elgiasi, tai ka as zinau schmoll.gif ir ta kita seimyna tai prabangiau gerokai gyvena, nu padliuga jis man kokiu reta!!!!!ikalcius tai faktiskai visus klastoja doh.gif
Mesinininkas tai visai nupusejes, savo sunu taip "aukleja", pagailo man to Metinciko...Labai noreciau, kad butent Metinas savo teva nudaigotu, bet kaip nors ziauriai.... ax.gif cia serialas, galima ir ziauriu svajoniu turet blush2.gif
Beja, siaip retai kada atkreipiu demesi i antakius, man kazkaip rankos visad demesi patraukia, bet nu pas Niuliufer tai tie antakiai baisus!!!! blink.gif vos ne Brezniavas rolleyes.gif
Na ka varau toliau ziuret....
Atsakyti
Pabaigiau.
Visgi serija liudnoka, net serveteles prireike cray.gif ir Elif ir Asli ir Tanero gaila. Omera kazkiek suprantu, bet prie to kalejimo tai man jis per "astriai" pakalbejo. Bet va pabaiga tai faina biggrin.gif beja gaunasi, kad isdykelis, kur su maisu isdikavo, buvo ne komisaras, o kazkoks nividymka su tamsiai melynais marskinias biggrin.gif masinoj tokio nebuvo biggrin.gif arba komisaras isdikauja su vienu garderobu, o jau rimtu reikalu imasi su kitu g.gif Na, bet Svirdulys, tai jis man toks juokingas, ta sypsena- tarsi kazko uzrukes butu biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau ir as. Man tai komisaro elgesys suprantamas ir pateisinamas. Net ir prie to kalejimo, jis gi jai sake, kad Elif baik, nes as tave iskaudinsiu. Nenorejo jis taip kalbet ir taip elgtis, zino gi ka ji patyre ir kad ne laikas dabar. O, be to, jo galva dabar uzimta ne meilem seilem, o kaip ja isgelbeti is susidariusios situacijos. I Husiuka negaliu ziuret doh.gif Bet aktoriui tai komplimentai. Metino man gaila blush2.gif Anas irgi ne i pacia geriausia padeti pakliuves. Mesininkas ji irgi savo voratinkliais apipanciojes. Tanera jau online "apraudojau", tai dabar kazkaip labai ir nesujaudino. Niliufer vista mane nervuoja mad.gif Su Asli irgi galetu jau pradet judet kazkur veiksmas. Ir dar labai laukiu kada jau kazkas prades vykti tarp Pelin ir Ardos ax.gif Fainuoliai man jie abu. Arda tai isvis as myliu nuo pat pradziu. Man jis toks Kuzios Ali atitikmuo.
Atsakyti
Tai Tanero rimtai nebera? Neatsigavo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 08, 07:35)
Tai Tanero rimtai nebera? Neatsigavo? biggrin.gif

Nea, verysad.gif
Atsakyti