Jei kas prisiregistraves vk., tai ten jau yra 14 serija su rusiskais titrais.
http://vk.com/karaparaaskofficial
Ateinu po kasio susiplukus, suprakaitavus ir nelaikanciais nervais paziuresiu geriau filmuka
QUOTE(Milagra @ 2014 09 07, 17:56)
Ateinu po kasio susiplukus, suprakaitavus ir nelaikanciais nervais paziuresiu geriau filmuka
as tai siandien kazkaip ramiai atziurejau bet kai zaide su Slovenais, tai nafik 12 nakties nuvariau rubu lygint, kad nervus nuramint
Einu biski buiti apkopsiu ir eisiu KPA ziuret, tikiuosi susiziures taip pat gerai kaip online
Ruses, jeigu gerai perskaiciau, tai isverte ne avele, o ozkele
Tu matai, tai rimtai taip sake
Pas mane sveciu uzgriuvo, tai taip ir nepaziurejau dar.
Pas mane sveciu uzgriuvo, tai taip ir nepaziurejau dar.
Bet Arda tai gerulis jis man patinka sako Omerui: tu mums pasipasakok, o ne zazigalkej ieskok paguodos
Paziurejau puse serijos, tai parasysiu kol nepamirsau Kiek suprantu Chusiukas su blondine 5 metai kartu ir nors turkiskai suprantu koki 20 zodziu, bet man pasirode kad ta jo blondine kalba su akcentu bus jauciu ja is kazkur atsigabenes. Beja, ji taip iseina, kad zino jog jis kita seima turi, nes kaimynas i ji kitu vardu kreipiasi, o ji tikruoju Pasirodo per online nemazai vietu prazioplinau kaip tas Chusikas su Meleke elgiasi, tai ka as zinau ir ta kita seimyna tai prabangiau gerokai gyvena, nu padliuga jis man kokiu reta!!!!!ikalcius tai faktiskai visus klastoja
Mesinininkas tai visai nupusejes, savo sunu taip "aukleja", pagailo man to Metinciko...Labai noreciau, kad butent Metinas savo teva nudaigotu, bet kaip nors ziauriai.... cia serialas, galima ir ziauriu svajoniu turet
Beja, siaip retai kada atkreipiu demesi i antakius, man kazkaip rankos visad demesi patraukia, bet nu pas Niuliufer tai tie antakiai baisus!!!! vos ne Brezniavas
Na ka varau toliau ziuret....
Mesinininkas tai visai nupusejes, savo sunu taip "aukleja", pagailo man to Metinciko...Labai noreciau, kad butent Metinas savo teva nudaigotu, bet kaip nors ziauriai.... cia serialas, galima ir ziauriu svajoniu turet
Beja, siaip retai kada atkreipiu demesi i antakius, man kazkaip rankos visad demesi patraukia, bet nu pas Niuliufer tai tie antakiai baisus!!!! vos ne Brezniavas
Na ka varau toliau ziuret....
Pabaigiau.
Visgi serija liudnoka, net serveteles prireike ir Elif ir Asli ir Tanero gaila. Omera kazkiek suprantu, bet prie to kalejimo tai man jis per "astriai" pakalbejo. Bet va pabaiga tai faina beja gaunasi, kad isdykelis, kur su maisu isdikavo, buvo ne komisaras, o kazkoks nividymka su tamsiai melynais marskinias masinoj tokio nebuvo arba komisaras isdikauja su vienu garderobu, o jau rimtu reikalu imasi su kitu Na, bet Svirdulys, tai jis man toks juokingas, ta sypsena- tarsi kazko uzrukes butu
Visgi serija liudnoka, net serveteles prireike ir Elif ir Asli ir Tanero gaila. Omera kazkiek suprantu, bet prie to kalejimo tai man jis per "astriai" pakalbejo. Bet va pabaiga tai faina beja gaunasi, kad isdykelis, kur su maisu isdikavo, buvo ne komisaras, o kazkoks nividymka su tamsiai melynais marskinias masinoj tokio nebuvo arba komisaras isdikauja su vienu garderobu, o jau rimtu reikalu imasi su kitu Na, bet Svirdulys, tai jis man toks juokingas, ta sypsena- tarsi kazko uzrukes butu
Paziurejau ir as. Man tai komisaro elgesys suprantamas ir pateisinamas. Net ir prie to kalejimo, jis gi jai sake, kad Elif baik, nes as tave iskaudinsiu. Nenorejo jis taip kalbet ir taip elgtis, zino gi ka ji patyre ir kad ne laikas dabar. O, be to, jo galva dabar uzimta ne meilem seilem, o kaip ja isgelbeti is susidariusios situacijos. I Husiuka negaliu ziuret Bet aktoriui tai komplimentai. Metino man gaila Anas irgi ne i pacia geriausia padeti pakliuves. Mesininkas ji irgi savo voratinkliais apipanciojes. Tanera jau online "apraudojau", tai dabar kazkaip labai ir nesujaudino. Niliufer vista mane nervuoja Su Asli irgi galetu jau pradet judet kazkur veiksmas. Ir dar labai laukiu kada jau kazkas prades vykti tarp Pelin ir Ardos Fainuoliai man jie abu. Arda tai isvis as myliu nuo pat pradziu. Man jis toks Kuzios Ali atitikmuo.
Tai Tanero rimtai nebera? Neatsigavo?