Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 06, 13:13)
Na ka galvoju sau ramiai paskaitinesiu komentarus vk., ir papuoliau i kara tarp Murato ir Engino faniu lotuliukas.gif vajej vajej kiekviena su savo tiesom biggrin.gif As nesuprantu to noro irodinet savo tiesas, tipo maziau ims savo aktorius patikt  doh.gif Kiekvieno juk skirtingas skonis, matymas ir pan.  Jauciu reiks "uzrist" su tais komentaru skaitymais.  lotuliukas.gif nepakenciu kai zmones nesugeba sveikai "pasigincyt" lotuliukas.gif

As tau seniai sakiau, kad suzvereje jos biggrin.gif Sekta kazkokia, as jau seniai neskaitau ju irnesakyk.gif

Va Kivanc'o "mergas" ruses as labai megstu. Ten tiesiog mano stilius, as kaifuoju skaitydama jas, nes pati be ironijos ir sarkazmo kartais nesugebu ir sakinio suregzti, tai man labai labai ten patinka blush2.gif Jau buvau seniai neskaicius to forumo ir anadien ilindau i Kurto tema pasnipineti - net garsiai nusijuokiau perskaicius apie bucinius i kapisona lotuliukas.gif Ne as viena pastebejau sita fenomenalu ivyki biggrin.gif
O Tubos, Murato (cia daugeliu atveju vienas ir tas pats biggrin.gif ) ir Engino gerbejos tai dievazi priziuoze kaip reikiant umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 06, 13:43)
As tau seniai sakiau, kad suzvereje jos biggrin.gif Sekta kazkokia, as jau seniai neskaitau ju irnesakyk.gif

Va Kivanc'o "mergas" ruses as labai megstu. Ten tiesiog mano stilius, as kaifuoju skaitydama jas, nes pati be ironijos ir sarkazmo kartais nesugebu ir sakinio suregzti, tai man labai labai ten patinka  blush2.gif Jau buvau seniai neskaicius to forumo ir anadien ilindau i Kurto tema pasnipineti - net garsiai nusijuokiau perskaicius apie bucinius i kapisona  lotuliukas.gif Ne as viena pastebejau sita fenomenalu ivyki biggrin.gif
O Tubos, Murato (cia daugeliu atveju vienas ir tas pats biggrin.gif ) ir Engino gerbejos tai dievazi priziuoze kaip reikiant umn.gif

Tai as kai einu i oficialia KPA grupe, kazkaip tikiuosi ten paskaityt apie seriala ir personazus, o gaunasi kazkaip ne taip biggrin.gif Bet ko noret, nes ten juk tos grupes administratore, tai uzkietejus Tubos fane, paskaiciau, kad jei komentare parasai kazka blogai apie Tuba arba Elif, tai tave uzbanina blink.gif biggrin.gif
Apie Engino fanklubo psl as nekalbu, ten tai durniu laivas. Gerai, kazkuri is jo "normaliu" faniu parase, jei jis pats paskaitytu ka tos fanes raso, turbut jam visi plaukai pasisiaustu biggrin.gif bet va jo grupe vk.com man visai nieko. Aisku jos ten ji liaupsina, bet bent jau ant kitu nevaro...bent kolkas lotuliukas.gif
Nors as nesu uzkietejus Kivanco fane, bet Kivanco tas mergas ir man labai patinka skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Arabai gasdina, kad siandien 23 val jau su titrais bus paskutine serija.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 06, 20:45)
Arabai gasdina, kad siandien 23 val jau su titrais bus paskutine serija.

biggrin.gif issigandau biggrin.gif
Atsakyti
Jau buvau susiruosus eiti miegot, tai ne, reikejo cia doh.gif biggrin.gif
https://docs.google....MdjQ/edit?pli=1
Su angliskais titrais.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 07, 00:25)
Jau buvau susiruosus eiti miegot, tai ne, reikejo cia  doh.gif  biggrin.gif
https://docs.google....MdjQ/edit?pli=1
Su angliskais titrais.

Aciu 4u.gif
Reikes vakare paziureti
Atsakyti
Labas rytas.
O rusiskai dar nera niekur?
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2014 09 07, 08:58)
Labas rytas.
O rusiskai dar nera niekur?

Kiek zinau, kolkas ne verysad.gif
Atsakyti
Kiek zinau, ruses vercia is anglu. Niekada nera rusiskas pasirodes anksciau nei angliskas. Bent jau Engino forume panos kur vercia tai tikrai is anglu. Nes yra kazkokia arabu grupe, kur per para isvercia, tik as jos nerandu lotuliukas.gif Bet nekarta esu apie ja skaicius pas ruses. Ta KPA grupes ikureja ir "virsininke" VK net turkiskai nemoka, kiek zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 07, 10:20)
Kiek zinau, ruses vercia is anglu. Niekada nera rusiskas pasirodes anksciau nei angliskas. Bent jau Engino forume panos kur vercia tai tikrai is anglu. Nes yra kazkokia arabu grupe, kur per para isvercia, tik as jos nerandu  lotuliukas.gif Bet nekarta esu apie ja skaicius pas ruses. Ta KPA grupes ikureja ir "virsininke" VK net turkiskai nemoka, kiek zinau smile.gif

Jeigu tos tipo oficialios grupes ta virsininke Aleksandra tai moka moka biggrin.gif jos kazkada net visa procesa to vertimo ir titru sukelimo buvo aprasiusios, jos ten 2 vercia. Visad buna du vertimai KPA: tos Aleksandros, kuris rusiu laikomas geresniu, bet man labai sunkai skaitomas sriftas biggrin.gif ir Engino "panu", bet jis greiciau pasirodo. Siaip jeigu ten visiems pavyktu geranoriskai bendraut, manau, vertimas greiciau vyktu, nes rusiu forume ten kelos irgi moka turkiskai, jos dialogus pagrindinius pavercia, bet kadangi jos nesugeba pasidalint kazko doh.gif , tai procesas ilgai ir trunka. O igarsinimu, kaip suprantu, tai isvis dar kazkas kitas uzsiima.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 07, 10:35)
Jeigu tos tipo oficialios grupes ta virsininke Aleksandra tai moka moka biggrin.gif jos kazkada net visa procesa to vertimo ir titru sukelimo buvo aprasiusios, jos ten 2 vercia. Visad buna du vertimai KPA: tos Aleksandros, kuris rusiu laikomas geresniu, bet man labai sunkai skaitomas sriftas biggrin.gif ir Engino "panu", bet jis greiciau pasirodo. Siaip jeigu ten visiems pavyktu geranoriskai bendraut, manau, vertimas greiciau vyktu, nes rusiu forume ten kelos irgi moka turkiskai, jos dialogus pagrindinius pavercia, bet kadangi jos nesugeba pasidalint kazko doh.gif , tai procesas ilgai ir trunka. O igarsinimu, kaip suprantu, tai isvis dar kazkas kitas uzsiima.

Bobos visur bobos biggrin.gif Negi taip imsi ir sutarsi smile.gif As apie ta Aleksandra buvau skaicius, kad nemoka pas Engino fanes, kazkada seniai. Bet tai gal teen buvo kokie povandeniniai niuansai tada, o as nelabai idemiai skaiciau biggrin.gif Zodziu, nezinau tada kaip ir is kur VK vercia, bet tos enginietes tai tikrai pacios rase, kad is anglu vercia, tik labiau "supoetina" savo varianta, nes angliskas vertimas toks buna dazniausiai paprastas. O sikart tai isvis juokiausi, kai isverte my lamb lotuliukas.gif Tipo mieloji ar brangioji ar dar ten kazkas panasaus turejo buti. Nors gal ir avimi vadino Fatma ta savo dukrele, ka as zinau lotuliukas.gif Avis is tikro ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 07, 10:47)
Bobos visur bobos biggrin.gif Negi taip imsi ir sutarsi smile.gif
O sikart tai isvis juokiausi, kai isverte my lamb  lotuliukas.gif Tipo mieloji ar brangioji ar dar ten kazkas panasaus turejo buti. Nors gal ir avimi vadino Fatma ta savo dukrele, ka as zinau  lotuliukas.gif Avis is tikro ir yra biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti