Aš iš to šoko nemačiau kur Elif atvežė - ogi į Kuziejaus slaptą viečikę, kur vis paliūdėt ateidavo ir išgert buteliuką kitą ir dešimtą
Maža to, kad ofisai Denizerų ir Sinanerų ten pat bazavosi, tai ir Kuzios "podjiezdas" be langų pasitarnavo
Tai pas juos matyt Stambule ir ligonine ir nuovada tik viena yra rekvizitai irgi daznai tie patys keliauja man buvo smestelejus mintis, kad tas pastatas kazkur matytas, o pasirodo Kuzejaus
Papildyta:
O as, pasirodo, buvau praleidus ta epizoda, kai mesininkas Metinui pirstus atidauze. Na pas seni ir ziaurumas. Man net gaila Metino paliko.
Papildyta:
O as, pasirodo, buvau praleidus ta epizoda, kai mesininkas Metinui pirstus atidauze. Na pas seni ir ziaurumas. Man net gaila Metino paliko.
laba ryta.As vakar neturejau galimybes paziuret
Tai is komentaru matau pasilinksminot
Tanerui rimtai kapiec???
Papildyta:
Ir viesbuciai tie patys, as jau per tris filmus ta pastebejau...
Tai is komentaru matau pasilinksminot
Tanerui rimtai kapiec???
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 04, 07:46)
Tai pas juos matyt Stambule ir ligonine ir nuovada tik viena yra rekvizitai irgi daznai tie patys keliauja man buvo smestelejus mintis, kad tas pastatas kazkur matytas, o pasirodo Kuzejaus
Ir viesbuciai tie patys, as jau per tris filmus ta pastebejau...
Siaip serija ne is linksmuju bet man, kai online ziuri, kazkaip linksmai ziurisi. Gal, kad gaunasi tas netiketumo efektas
Turbut, kad Tanerui kapiec, na bet taip iki galo ir neparode.
Turbut, kad Tanerui kapiec, na bet taip iki galo ir neparode.
Kazkaip per telefona nesugeabalioju vairuodama, tiksliau kamšty stovedama, bet anonsas patiko
nubegau ir as paziuret vk.com jau yra isverstas, bet neturiu galimybes ikelt. Metinas suseks Elif?
QUOTE(Mockava @ 2014 09 04, 17:57)
aciu cia turbut special for me
Papildyta:
Anonsas 15 serijai
http://www.youtube.c...h?v=-RpWiDECHgE
QUOTE(Milagra @ 2014 09 05, 17:31)
Tu pirmesne, as kaip tik kopinau ikelimui
vertimas:
Омер, сколько это будет продолжаться? Когда ты держишь меня за руки, совсем ничего не чувствуешь? Если тебе интересно, я скажу: каждый раз когда твое дыхание касается меня, внутри меня всё дрожит, потом я вспоминаю, что ты меня не хочешь. Быть к тебе так близко, и быть так далеко сколько я ещё выдержу не знаю.
Элиф.
As jau anksciau per telefona maciau, bet as nemegstu su telefonu "terliotis", linkus kilnot, tai neimeciau.
O dabar grizus, nusikalus kaip suva, priguliau, normaliai paziurejau ir jums atnesiau
O dabar grizus, nusikalus kaip suva, priguliau, normaliai paziurejau ir jums atnesiau
Na ka galvoju sau ramiai paskaitinesiu komentarus vk., ir papuoliau i kara tarp Murato ir Engino faniu vajej vajej kiekviena su savo tiesom As nesuprantu to noro irodinet savo tiesas, tipo maziau ims savo aktorius patikt Kiekvieno juk skirtingas skonis, matymas ir pan. Jauciu reiks "uzrist" su tais komentaru skaitymais. nepakenciu kai zmones nesugeba sveikai "pasigincyt"