Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

Aš iš to šoko nemačiau kur Elif atvežė - ogi į Kuziejaus slaptą viečikę, kur vis paliūdėt ateidavo ir išgert buteliuką kitą ir dešimtą biggrin.gif
Maža to, kad ofisai Denizerų ir Sinanerų ten pat bazavosi, tai ir Kuzios "podjiezdas" be langų pasitarnavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 rugsėjo 2014 - 23:54
Tai pas juos matyt Stambule ir ligonine ir nuovada tik viena yra biggrin.gif rekvizitai irgi daznai tie patys keliauja biggrin.gif man buvo smestelejus mintis, kad tas pastatas kazkur matytas, o pasirodo Kuzejaus biggrin.gif
Papildyta:
O as, pasirodo, buvau praleidus ta epizoda, kai mesininkas Metinui pirstus atidauze. Na pas seni ir ziaurumas. Man net gaila Metino paliko. verysad.gif
Atsakyti
4u.gif laba ryta.As vakar neturejau galimybes paziuret verysad.gif
Tai is komentaru matau pasilinksminot biggrin.gif
Tanerui rimtai kapiec??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 04, 07:46)
Tai pas juos matyt Stambule ir ligonine ir nuovada tik viena yra biggrin.gif rekvizitai irgi daznai tie patys keliauja biggrin.gif man buvo smestelejus mintis, kad tas pastatas kazkur matytas, o pasirodo Kuzejaus biggrin.gif

Ir viesbuciai tie patys, as jau per tris filmus ta pastebejau...
Atsakyti
Siaip serija ne is linksmuju biggrin.gif bet man, kai online ziuri, kazkaip linksmai ziurisi. Gal, kad gaunasi tas netiketumo efektas smile.gif
Turbut, kad Tanerui kapiec, na bet taip iki galo ir neparode. g.gif
Atsakyti
Kazkaip per telefona nesugeabalioju vairuodama, tiksliau kamšty stovedama, bet anonsas patiko smile.gif
Atsakyti
nubegau ir as paziuret biggrin.gif vk.com jau yra isverstas, bet neturiu galimybes ikelt. Metinas suseks Elif?
Atsakyti
Pasigėrėkit :-)

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 04 rugsėjo 2014 - 18:06
QUOTE(Mockava @ 2014 09 04, 17:57)
Pasigėrėkit :-)

aciu 4u.gif cia turbut special for me biggrin.gif
Papildyta:
Anonsas 15 serijai
http://www.youtube.c...h?v=-RpWiDECHgE
Atsakyti
Antras https://www.youtube....h?v=LviRryCn3ks
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 05, 17:31)

lotuliukas.gif Tu pirmesne, as kaip tik kopinau ikelimui lotuliukas.gif

vertimas:
Омер, сколько это будет продолжаться? Когда ты держишь меня за руки, совсем ничего не чувствуешь? Если тебе интересно, я скажу: каждый раз когда твое дыхание касается меня, внутри меня всё дрожит, потом я вспоминаю, что ты меня не хочешь. Быть к тебе так близко, и быть так далеко…сколько я ещё выдержу не знаю.

Элиф.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 05 rugsėjo 2014 - 17:40
As jau anksciau per telefona maciau, bet as nemegstu su telefonu "terliotis", linkus kilnot, tai neimeciau.
O dabar grizus, nusikalus kaip suva, priguliau, normaliai paziurejau ir jums atnesiau biggrin.gif
Atsakyti
Na ka galvoju sau ramiai paskaitinesiu komentarus vk., ir papuoliau i kara tarp Murato ir Engino faniu lotuliukas.gif vajej vajej kiekviena su savo tiesom biggrin.gif As nesuprantu to noro irodinet savo tiesas, tipo maziau ims savo aktorius patikt doh.gif Kiekvieno juk skirtingas skonis, matymas ir pan. Jauciu reiks "uzrist" su tais komentaru skaitymais. lotuliukas.gif nepakenciu kai zmones nesugeba sveikai "pasigincyt" lotuliukas.gif
Atsakyti