Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Simbulis @ 2014 06 13, 10:22)
O man Fatmagul stilius visai nieko, paltukas, kerziukai Kerimo dovanoti, megztukai, aisku savotiskas, bet serialo dvasia ir pacia Fatmagul atitiko  biggrin.gif Ir eisena nekliuvo...

Na savaitgali sinoptikai zada ne koki, tai manau galesiu KPA ji skirti  cool.gif  noriu dasivyti ir isilieti jau tada i bendra diskusija  biggrin.gif

Tai man irgi ten viskas tiko:)Bet visada juk galima rast prie ko prikibt biggrin.gif
Junkis junkis. man siandien po pietu i darba, o audra ziauri lauke, nzn kaip davaziuosiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 10:01)
Tai gal Zerin uzsake,o Taneras padare,kad ta bobike viena susitvarke netikiu  schmoll.gif

Pagal tai, ka rode, tai Taneras su Pinar atsitiktinai pamate pravaziuojancia masina ir, pagal mane, nusprende ja pasekti. Zerin, aisku, pati Sibel netampe, bet galejo buti pvz toks variantas: Achmetas nusove Sibel (nes buvo foto, kur Sibel laiko pistoleta nusitaikiusi i ji), o Zerin Achmeta. Na, arba uzsake, kad kazkas ta padarytu.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 10:28)
Pagal tai, ka rode, tai Taneras su Pinar atsitiktinai pamate pravaziuojancia masina ir, pagal mane, nusprende ja pasekti. Zerin, aisku, pati Sibel netampe, bet galejo buti pvz toks variantas: Achmetas nusove Sibel (nes buvo foto, kur Sibel laiko pistoleta nusitaikiusi i ji), o Zerin Achmeta. Na, arba uzsake, kad kazkas ta padarytu.

Va cia tai galimas variantas g.gif Milagra, jei pasitvirtins tavo spejimas, tai siulau tau pradet paciai scenarijus rasyt lotuliukas.gif Nes tavo orakulas retai kada paveda smile.gif
Papildyta:
Siaip butu faina tokia tema draugiska islaikyt biggrin.gif Aisku, as megstu skirtingas nuomones, megstu ir pasigincyt ir ne visad i viska objektyviai ziuriu, daznai mano nuomone nuo kitu skiriasi blush2.gif bet, manau, kad norint tikrai imanoma ir draugiskai pasidiskutuot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 11:28)

g.gif as nuotrauku nemaciau gaila.

O Didysis Orakule (Milagra) biggrin.gif del deimantu Zerin tai padare,ar is pavydo?
Bus cirkas kai visa sezona rekavo deimantai,deimantai,o pasirodys,kad is pavydo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 13 birželio 2014 - 10:45
QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 10:41)
g.gif as nuotrauku nemaciau gaila.

user posted image
Va fotke
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 13, 10:35)
Va cia tai galimas variantas g.gif Milagra, jei pasitvirtins tavo spejimas, tai siulau tau pradet paciai scenarijus rasyt lotuliukas.gif Nes tavo orakulas retai kada paveda smile.gif
Papildyta:

Siaip butu faina tokia tema draugiska islaikyt biggrin.gif Aisku, as megstu skirtingas nuomones, megstu ir pasigincyt ir ne visad i viska objektyviai ziuriu,  daznai mano nuomone nuo kitu skiriasi blush2.gif  bet, manau, kad norint tikrai  imanoma ir draugiskai pasidiskutuot biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif parsiduosiu turkams lotuliukas.gif

Tai mes labai stengsimes bigsmile.gif Vos kelios esam, senokai jau ciauskam, tai, manau, nesipyksim smile.gif As kartais galiu perlenkti su savo sarkastisku poziuriu, bet tai nekreipkit demesio ax.gif
Paprastai piktumai prasideda "masinese" temose. O cia tikiuosi tokio jaukaus kampelio ax.gif
Atsakyti
https://www.youtube....YJU-DMLJrc#t=23
dar vienas patikes klipukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 10:41)
O Didysis Orakule (Milagra)  biggrin.gif del deimantu Zerin tai padare,ar is pavydo?
Bus cirkas kai visa sezona rekavo deimantai,deimantai,o pasirodys,kad is pavydo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man visokios mintys sukasi. Kazkada jau sakiau, kad man atrodo, kad is pavydo, nes suzinojo, kad su jauna pana susitikineja. Iskaudinta pasijaute ir sugalvojo kersto plana, suderinta prijatnoje s poleznym biggrin.gif Ir dieda nudobs ir deimantus za odno pasiims biggrin.gif Oi, apsimeluosiu as cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 birželio 2014 - 11:19
Man sita wub.gif
https://www.youtube....PrWcpJlvBA#t=75

Nelabai megstu rusiskos muzikos, bet sita daina kazkodel taip veza ir labai tinka klipui. Kokia, vis tiktai vaizdinga ta rusu kalba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 03:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man visokios mintys sukasi. Kazkada jau sakiau, kad man atrodo, kad is pavydo, nes suzinojo, kad su jauna pana susitikineja. Iskaudinta pasijaute ir sugalvojo kersto plana, suderinta prijatnoje s poleznym biggrin.gif Ir dieda nudobs ir deimantus za odno pasiims biggrin.gif Oi, apsimeluosiu as cia  lotuliukas.gif

Hmmmm... Kad iš pavydo tai taip, o man kažkodėl atrodo ( intrigai paivairinti lotuliukas.gif ), kad deimantai ne pas ją....
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 06 13, 12:23)
Hmmmm... Kad iš pavydo tai taip, o man kažkodėl atrodo ( intrigai paivairinti  lotuliukas.gif ), kad deimantai ne pas ją....

Na nezinom kiek ,bet kazkiek zentelis priglaude mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 11:18)

Nelabai megstu rusiskos muzikos, bet sita daina kazkodel taip veza ir labai tinka klipui. Kokia, vis tiktai vaizdinga ta rusu kalba  wub.gif

Man butent rusu dainu zodziai patinka wub.gif Dazniausiai tokie prasmingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 birželio 2014 - 11:29