Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 21:23)
Aš irgi vargstu su tv3 ir dar nepagavau, bet aš šeštadienio programą, galvojau šeštadieniais rodo, tai gak greičiau pagausiu... Kol kas nesiseka  lotuliukas.gif

Panos, atidarykit kurtui temą, kas žino kaip lietuviškai pavadinimą večia, ir kada rodys...

Isverte " Kurtas ir Sura"... Tik jei Sura atsisveikina pirmam sezone, tai antras kaip vadinsis, "Kurtas ir Murka" laugh.gif

Siaip megstu as istorines dramas, ypac patinka Austen periodas, turbut esu macius visas jos knygu ekranizacijas, bet cia kaip suprantu veiksmas Kurte vyksta dar carineje Rusijoje g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 20:29)
Nu pirmos dvi tai... wub.gif ... trecia  schmoll.gif

Pirmą tai aš kaip jamčiau su visa barzda biggrin.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 20:40)
Beje trecioj foto Kivancas tai baisokokai man atrodo blush2.gif

Kaip keista swoon.gif Tikrai? lotuliukas.gif
Net ir man, prisiekusiai gerbėjai, jis čia žiauriai baisus. Nekenčiu Kurto cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors ir nesu Kivanco gerbeja, bet tik kad jis su tuo Kurtu netaptu toks, kaip Onuras kad tapo su Suleimanu doh.gif unsure.gif ... Ten tai baisiau nebuna swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 20:23)
Panos, atidarykit kurtui temą, kas žino kaip lietuviškai pavadinimą večia, ir kada rodys...

Atidariau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 20:49)
Isverte " Kurtas ir Sura"... Tik jei Sura atsisveikina pirmam sezone, tai antras kaip vadinsis, "Kurtas ir Murka"  laugh.gif 

Man irgi idomu g.gif

QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 20:54)
Nors ir nesu Kivanco gerbeja, bet tik kad jis su tuo Kurtu netaptu toks, kaip Onuras kad tapo su Suleimanu  doh.gif  unsure.gif ... Ten tai baisiau nebuna  swoon.gif

Man Onuras ar be barzdos ar su, visur baisiau nebuna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 13:55)
Atidariau  4u.gif

Ačiuks :-)
Atsakyti
Prisiskaitinėjau aš šiandien forumus... Atrodo įdomų ir śį sezoną mums žada KPA kūrėjai...

Spėjimai yra:
Pakartas deja Teneras, su kuo deja aš irgi sutinku, tačiau buvo išmesta laukinė mintis, kad ten Leventas, nes kojos prie pat grindų, taigi aukštas vyras turi būti... Bet kokiu atveju, man bet kurio būtų gaila... Dar versija, kad tai sodininkas...

Sužadėtuvės- tai sapnas bent kol kas, arba jas sugalvojo Omeras, kaip fiktyvias, kad apgintų Elif..

Omero tėvas gyvas...

Tayyaras( na tas žuvyčių maitintojas), apie jį bus daug šiame sezone... Ir Husiukas yra jo sūnus.. Motina kažkada kalbėjo, kad ji dirbo pas turtingus.... O man laukinė mintis, kad jis greičiau Omero tėvas būtų... Gi ūgis atitinka, trys šio mazgio sūnūs, visi aukšti - visai į tėvą lotuliukas.gif

Spėjama, o gal labiau norima, kad Asli būtų išgelbėta! Aš to labai labai norėčiau, nes be jos filmas prarastų daug spalvų. Ji man superinė aktorė! Tačiau jei ten Tenero kojos parodytos... Nežinau, nežinau kaip ji atlaikys kūdikio, motinos ir vyro praradimus....o gal kaip tik dėl to ji lange ir stovėjo?

Lauksiu jūsų komentarų po filmo, nes aš tikriausiai nesugebėsiu tiesiogiai pažiūrėti, na gal?.....

O šitą matet?

Kara Para Ask 14. Bolom Ozel 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 03 rugsėjo 2014 - 04:45
Is visu speliojimu, tai sutinku tik su tuo, kad Chusiuko ir Omero tevas kazkaip susijes su Achmedu ir mesininku. Jie bus kokie jaunystes draugai buve, o gal koki versla turejo, nes buvo uzsiminta, kad visi is panasios vietos kile. Kazkodel nenoriu tiket, kad pakars Tanera, gal tik bandys pakart g.gif bent jau labai to tikiuosi...Asli tikiu, kad isgelbes, nes ziurovas megsta si personaza, o kurejams tai svarbu. Del Elmeru suzadetuviu, tai tikiu, kad tai ne sapnas, tiesiog jos, ko gero, bus dar negreit ax.gif
O siaip kas ziurės serialą, tai visas sveikinu su sezono pradzia biggrin.gif tikiuosi dinamisku, intriguojanciu seriju, puikaus aktoriu darbo, graziu momentu ir geru reitingu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif bandysiu ir as siandien ziuret, jei vaikai leis ax.gif
Raimusiuxxx kelinta rodys?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 03, 07:00)
Laba ryta  4u.gif bandysiu ir as siandien ziuret, jei vaikai leis  ax.gif
Raimusiuxxx kelinta rodys?

Turkijos laiku 20.00, tai pas mus turbut 21.00 smile.gif
Vel tryse onlaininsim mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu zinok, pasiziurejau tai kaip ir turku laikas sutampa su musu biggrin.gif dabar pas juos irgi 8. Tai tada vadinas 20.00. g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 03 rugsėjo 2014 - 07:07
Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат, сценаристки нашего сериала:

В этом сезоне выяснится, почему Хюсейн пошёл на убийство. В прошлом сезоне Элиф узнала секреты, связанные со своей семьей. Молодая женщина столкнулась с некоторыми тайнами лицом к лицу, другие же заставили её совершить ошибки. В этой семье главная жертва и проигравшая - Элиф.
В этом сезоне Омер лучше узнает свою семью.
Все эти секреты гораздо больше сблизят Омера и Элиф.
Каждый ответ, который они найдут, будет связан с их близкими.
Нас ждёт сезон со многими происшествиями и болезненными событиями. Элиф и Омер, то есть Туба и Энгин - потрясающая пара. Мы тоже не можем наглядеться на них. Сейчас, в современном мире, любовь несерьезна, но несмотря на это любовь Омера и Элиф - глубока и сказочна, как в средние века.

Kara Para Aşk Official-Грязные деньги и Любовь☚
Atsakyti
Kaip suprantu ta chatidze issigando ir nespejo isplaut tu pinigu
Atsakyti