Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 14:04)
man ir Beren, kai dalyvavo tam sou su Enginu irgi tokia paprasta juokinga mergaite biggrin.gif

Ka jau kalbet apie Engina biggrin.gif

Kai paziuri irgi jo jaunystes nuotraukas tau griuk negyvas ... Yra zmoniu, kurie kaip vynas su metais tik gereja ir grazeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 16:47)
Ka jau kalbet apie Engina  biggrin.gif

Kai paziuri irgi jo jaunystes nuotraukas tau griuk negyvas ... Yra zmoniu, kurie kaip vynas su metais tik gereja ir grazeja  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Beja, Simbuli, su menesiadieniu- is paraso matau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 rugsėjo 2014 - 16:50
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 17:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Beja, Simbuli, su menesiadieniu- is paraso matau 4u.gif

Anksciau nerodydavo to paraso, dabar rodo, matyt busiu kazka priminkius, reikes eit ieskot kaip panaikint... Issitrint nenoriu, nes abdrug pamirsiu metines laugh.gif
Papildyta:
O kaip padaryt kad jo nesimatytu, kas paprotins mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 19:39)
Anksciau nerodydavo to paraso, dabar rodo, matyt busiu kazka priminkius, reikes eit ieskot kaip panaikint... Issitrint nenoriu, nes abdrug pamirsiu metines  laugh.gif
Papildyta:
O kaip padaryt kad jo nesimatytu, kas paprotins  mastau.gif

Zinok nzn. Nesigaudau situose reikaluose biggrin.gif
Siandien visa diena nejungiau tv, kad uzmatyciau Kurto reklama biggrin.gif ir pagaliau pamaciau clap.gif Reklama visai patraukliai atrodo ir pristatineja tai jau vai vai bigsmile.gif aisku nepamirsta paminet, kad tai brangiausias Turkijos serialas lotuliukas.gif
Beje neberodo to tavo paraso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 rugsėjo 2014 - 19:51
Aha, reklama tai nebloga, pamenu. Ir Kurtas labai netgi neblogai atrodo tam pristatymo filmuke.
Šitą turiu omeny
user posted image
Tik aš nieko nežinodama, pagalvočiau, kad kunigas biggrin.gif

Norint, kad rodytų parašą, reikia varnelę pažymėti žinutės apačioje.
Atsakyti
Nezinau ar verta ikelt, bet ikelsiu- istrauka is 14 serijos. Ziauriai nemegstu laidotuviu scenu :verysad http://m.youtube.com...eature=youtu.be
Papildyta:
Milagra, o tu matei pas ruses Kurto temoj, ikeltas Seito 2 sezono ivaizdis. Jei ten tikra foto, tai jis isvis paaugino augmenija biggrin.gif nzn nzn jau ryskiai persistenge su ta barzda. blush2.gif
O bent pirmo sezono fotkese jis man kur ne profiliu visur visai normaliai atrodo. Man kazkaip nebe labai trugdo tos barzdos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 rugsėjo 2014 - 20:09
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 21:03)
Aha, reklama tai nebloga, pamenu. Ir Kurtas labai netgi neblogai atrodo tam pristatymo filmuke.

Kazin,Kaip LT isvers varda PetrO? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 20:09)
Kazin,Kaip LT isvers varda PetrO?  g.gif

Nu tai Petras hihihi.gif
Atsakyti
Piotras gal smile.gif
Nemačiau, neskaitau nieko apie Kurtą. Nervina mane jis mad.gif biggrin.gif
Prieš barzdas ir aš nieko neturiu, tik barzda barzdai nelygu
user posted image
user posted image
user posted image
Oi, atsiprašau, ne ten pataikiau, čia gi Enginą reikėjo surast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:50)
  Siandien visa diena nejungiau tv, kad uzmatyciau Kurto reklama biggrin.gif ir pagaliau pamaciau clap.gif Reklama visai patraukliai atrodo ir pristatineja tai jau vai vai bigsmile.gif aisku nepamirsta paminet, kad tai brangiausias Turkijos serialas lotuliukas.gif

Aš irgi vargstu su tv3 ir dar nepagavau, bet aš šeštadienio programą, galvojau šeštadieniais rodo, tai gak greičiau pagausiu... Kol kas nesiseka lotuliukas.gif

Panos, atidarykit kurtui temą, kas žino kaip lietuviškai pavadinimą večia, ir kada rodys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 02 rugsėjo 2014 - 20:24
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 21:19)
Piotras gal smile.gif
Nemačiau, neskaitau nieko apie Kurtą. Nervina mane jis mad.gif biggrin.gif
Prieš barzdas ir aš nieko neturiu, tik barzda barzdai nelygu
user posted image
user posted image
user posted image

Gal,Bet LT moka stebinti su vertimais lotuliukas.gif

Nu pirmos dvi tai... wub.gif ... trecia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 21:23)
Aš irgi vargstu su tv3 ir dar nepagavau, bet aš šeštadienio programą, galvojau šeštadieniais rodo, tai gak greičiau pagausiu... Kol kas nesiseka  lotuliukas.gif

Panos, atidarykit kurtui temą, kas žino kaip lietuviškai pavadinimą večia, ir kada rodys...

As siandien netycia,tarp krepsinio reklamos uzmaciau,tai vercia " Kurtas ir Shura"
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 20:19)

Nieko. As Engina pati susirandu lotuliukas.gif nei dienos be jo biggrin.gif o Kurto reklama tik per kasi uzgaudziau smile.gif
Beje trecioj foto Kivancas tai baisokokai man atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 rugsėjo 2014 - 20:41