Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(lauravala @ 2014 09 02, 07:43)
Na taip cinkelio inese, bet Firdevs manes sitaip nebiesino biggrin.gif

Oi o man  patiko Erdogano iskresta kiaulyste Nil, tame klube kai ji atejo su kitu vyru... lotuliukas.gif  rupuze kokiu reta, bet buvo juokinga.

O man Firdevs zymiai bjauresne buvo biggrin.gif Mukades bent savo vaikus myli biggrin.gif Nors Erdoganas bjaurybe, bet pazvengt galima. Man jie labai juokingi toj serijoj, kai is namu bega. Klounai, kas galetu pagalvot, kad prievartautojai.
Kai antra karta ziuriu dabar KPA, nu sakes kaip mane biesina ta Niuliufer su Metinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 08:40)

O tai dabar vis tik Huseinas nuzude Achmeta del deimatu, Sibil kaip liudininke, bet kieno isakymu? Ali? Nes deimantai tai dedules buvo, abejoju kad jo isakymu. Ir kaip jis ten atsidure, is kur zinojo apie susitikima? Nezinau kaip reikes dabar i ji ziuret, kai zinoma tiesa...

Omeras manau pasiautes viena serija ir greitai atsileis, vis gi myli Elif, nemanau kad paliks ja bedoje  unsure.gif ... Tik kaip Pelin teisingai sake, abu labu tokie, uzsispyre ir isdidus, kad prisipazintu vienas kitam...

Neaisku del ko jis ji nuzude. Tai ir rodys 2 sezone. Pats aktorius sake, kad Chuseino personazas ziurova dar ne karta sokiruos 2 senone. Bet aciu, man soko uzteko ir 13 serijos pabaigoj biggrin.gif
Omeras tai faktas, kad kokia viena serijike bus principingas, o, speju, jau sekancioj ims tirpt jo ledai Elif atzvilgiu. Juk meile - galinga jega smile.gif
Atsakyti
paskaiciau rusiu foruma, tai jos is keliu sekundziu vaizdo kaip visad burbula ispute biggrin.gif Omercikas vsio nebe vyras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 04:44)
paskaiciau rusiu foruma, tai jos is keliu sekundziu vaizdo kaip visad burbula ispute biggrin.gif Omercikas vsio nebe vyras tongue.gif

Sumala į miltus, a ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 02, 12:14)
Sumala į miltus, a ne?  lotuliukas.gif

biggrin.gif O kaip kitaip. Nori matyt moteris tu idealiu vyru, bet ju nebuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:44)

Taigi reikia kazkaip gara nuleist biggrin.gif Juk jis pirma kart po Sibil prisileido moteri, o si kaip ir anoji, kurjere plaunanti nesvarius pinigus doh.gif Reikia gi laiko komisarui mintis susidelioti cool.gif

Beje, kazin iki savaitgalio gal ir vertimas jau bus 14 serijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 02 rugsėjo 2014 - 12:38
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 05:36)
Beje, kazin iki savaitgalio gal ir vertimas jau bus 14 serijos  g.gif

Aš labai to tikiuosi, kadangi aš tik su vertimu žiūriu...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 02, 12:36)

Beje, kazin iki savaitgalio gal ir vertimas jau bus 14 serijos  g.gif

cia tai sunkus klausimas biggrin.gif viskas priklausys nuo Tubos ir Engino fanu. Titrai tai gal ir bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:18)
biggrin.gif O kaip kitaip. Nori matyt moteris tu idealiu vyru, bet ju nebuna ax.gif

Nu Savašas idealus buvo biggrin.gif Nors ne, jis net prisigėrė vieną kartą umn.gif lotuliukas.gif

Man komisaro reakcija visai normali. Reikia jam viską gi suvirškint ir susidėliot į lentynėles. Nustebčiau, jei jis sakytų: "Nieko tokio, brangioji, eikš išbučiuosiu tave" biggrin.gif Jis gi komisaras visa savo esybe ir šiaip doras iki negalėjimo, o ir be kitako šitokį šoką kčtik išgyvenęs.
Man tie rusių svaigimai tai žiauriai perdėti ir ne vietoj. Buvau akį užmetus vk. Ten įdėta foto iš filmavimų, kur Tuba kažką pirštu rodo, o jis žiūri, tai visos pradėjo alpt, neva ar matot kaip jis į ją žiūri, kooooks žvilgsnis biggrin.gif O jis net ne į ją žiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 12:40)
Nu Savašas idealus buvo biggrin.gif Nors ne, jis net prisigėrė vieną kartą umn.gif  lotuliukas.gif

Man tie rusių svaigimai tai žiauriai perdėti ir ne vietoj. Buvau akį užmetus vk. Ten įdėta foto iš filmavimų, kur Tuba kažką pirštu rodo, o jis žiūri, tai visos pradėjo alpt, neva ar matot kaip jis į ją žiūri, kooooks žvilgsnis  biggrin.gif O jis net ne į ją žiūri  lotuliukas.gif

Man tai jis isvis paprastas vyras buvo blush2.gif blush2.gif
na as tai neiziurejau i ka jis ten ziuri biggrin.gif na bet ruses yra ruses jos viska kiaurai permato tongue.gif
Atsakyti
user posted image

Kiek vis dėlto plaukai duoda. Man ji "be plaukų" tokia eilinė eiliniausia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 02, 12:45)
Man tai jis isvis paprastas vyras buvo blush2.gif  blush2.gif

Norėčiau kad visi paprasti vyrai tokie būtų tongue.gif Su tokiais principais, vidine morale, sąžine, beprotiškai stipria meile savo šeimai, taip užtikrintai siekiantys savo tikslo ir besilaikantys duoto žodžio. Jis toks paprastas, kad belieka apie jį pasvajoti, nes realiame pasaulyje nelabai tokių yra greičiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Man tai pas ja bruozai labai grazus ir akys nuostabios. Na kiek as Tubos senesniu foto ziurejau tai man ji anksciau visur paprasta meragaiciuke ir tiek smile.gif bet man dauguma zmoniu su metais grazeja. KPA man ji beveik visad grazi. "Asi" kiek foto ziurejau tai ji irgi nelabai, nes man ji lyg ten ar stambesne ar kas. Siaip man ir Beren, kai dalyvavo tam sou su Enginu irgi tokia paprasta juokinga mergaite biggrin.gif Apskritai man, ko gero, nei vienas is tu aktoriu, kurie man dabar grazus, 'jaunoj jaunystej" nekaip atrode. blush2.gif Cia tas pats kaip as i savo foto pasiziuriu is kokiu mokyklos laiku - nu visi iki vieno - griuk negyvas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 02, 12:51)

Norėčiau kad visi paprasti vyrai tokie būtų  tongue.gif Su tokiais principais, vidine morale, sąžine, beprotiškai stipria meile savo šeimai, taip užtikrintai siekiantys savo tikslo ir besilaikantys duoto žodžio. Jis toks paprastas, kad belieka apie jį pasvajoti, nes realiame pasaulyje nelabai tokių yra greičiausiai biggrin.gif

Zinok visko gali buti, nesigincysiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 02 rugsėjo 2014 - 13:02