Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

Siandien vk paskaiciau , kad net patys aktoriai nezinojo kas yra zudikas. Jie tai suzinojo, kaip ir ziurovai 13 serijoj. smile.gif Vienintelis Chusiukas buvo perspetas siek tiek anksciau, kad teks but zudiku biggrin.gif Mane vis dar stebina turku serialu filmavimo maniera. Viskas vyksta ekspromtu biggrin.gif gerai, kad iki sezono pabaigos nepamirstu isvis apie ka pats serialas cool.gif
Vadinasi visi tie pikti zvilgsniai, kuriuos matau Chusiuke, ziuredama seriala antra karta, man vaidenasi tongue.gif nes jis dar iki tol jnet nebuvo zudiku g.gif
Atsakyti
Aha, as buvau anksciau skaicius, kad jie nufilmuoja pora seriju, o po to vingiuoja siuzeta pagal reitingus. nes gi kiekviena serija isreitinguojama visais imanomais pjuviais ir inesama atitinkamai intrigos, meiles - seiles ir t.t. ir pan. Jei reitingai zemi, isvis nutraukia filmavimus. ir tikrai daug tokiu atveju buna. Va tik Kurtas kazkoks isskirtinis doh.gif
Ir apie UM rase, kad norejo paskutiniu momentu pakeisti pabaiga, bet vis tik nusprende nekeisti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 01, 12:04)
Aha, as buvau anksciau skaicius, kad jie nufilmuoja pora seriju, o po to vingiuoja siuzeta pagal reitingus. nes gi kiekviena serija isreitinguojama visais imanomais pjuviais ir inesama atitinkamai intrigos, meiles - seiles ir t.t. ir pan. Jei reitingai zemi, isvis nutraukia filmavimus. ir tikrai daug tokiu atveju buna. Va tik Kurtas kazkoks isskirtinis  doh.gif
Ir apie UM rase, kad norejo paskutiniu momentu pakeisti pabaiga, bet vis tik nusprende nekeisti.

As irgi susipazinus su ta ju filmavimo specifika, kuri man kartu ir idomi, bet kartu ir stebinanti smile.gif Man dar idomu, kad jie visad rodo viska realiu laiku. Pvz, jei serijos rodymo laiku Turkijoj Valentino diena ar Nauji metai, tai toj serijoj ta butent ir parodo. Taip ir Bither laidotuves buvo butent ta pacia diena, kai rode finala. Fatmagul teismu datos irgi buvo butent tokia diena, kada turejo but rodoma serija. Arba kaip aktorius vaidmeniui patvirtina likus kelioms dienoms iki prasidedant filmavimams. blink.gif arba istorijos pradzioj tu buni vienoks personazas, o veliau pakeicia tavo charakteri biggrin.gif
As buvau skaicius, kad KPA scenaristes kai pradejo filmuot seriala, tai buvo tik 6 serijas daug maz pasirasiusios, nes jei reitingai butu prasti, juk tektu nutraukt smile.gif ir kad nebuvo numatyta Metinui ir Niuliufer jokios meiles seiles, bet pamate, kad ziurovam pora patinka, tai ir pratese ta ju istorija. Bet kazkaip man pats faktas, kas zudikas, tai atrode turetu but aisku nuo pradziu, nes butent nuo to viskas prasideda. Turbut jie paskaite internete ziurovu speliojimus apie zudika. Chusiuka mazai kas zudiku laike, tai nusprende soka padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Man tai suprantama, nes tai didziule industrija, jie is to pinigus didelius uzdirba. Televiziju be proto daug, aktoriu ir aktoriukiu ir wannabe aktoriu be proto daug, automatiskai ir serialu be proto daug kepama. Niekas nenori "vozotis" su nepavykusiais projektais ir prarasti pinigus, kuriuos galetu uzdirbti kitur.
Atsakyti
Dar karta perziurejau promo 14 serijos. Uz ka Omera suims? g.gif

Ir dar brolis antrankius uzdeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 01, 16:16)
Dar karta perziurejau promo 14 serijos. Uz ka Omera suims?  g.gif

Ir dar brolis antrankius uzdeda  doh.gif

Tik paskutiniai du promo yra 14 serija. O tie pirmieji yra visai 2 sezonui. Neaisku nei kada, nei uz ka suims ir ar isvis suims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 01, 17:20)
Tik paskutiniai du promo yra 14 serija. O tie pirmieji yra visai 2 sezonui. Neaisku nei kada, nei uz ka suims ir ar isvis suims biggrin.gif

Jeigu viso sezono, o ne 14 serijos, g.gif tai mano spejimas butu, kad komisara apkaltins bendrininkaujant su Elif pinigu plovime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 01, 16:24)
Jeigu viso sezono, o ne 14 serijos,  g.gif  tai mano spejimas butu, kad komisara apkaltins bendrininkaujant su Elif pinigu plovime  biggrin.gif

Greiciausiai. Arba brolelis, matydamas, kad komisaras prie tiesos baigia prisikapstyti, savo kaili gelbes ax.gif
Atsakyti
Озет 14 серии 😊

При копировании большая просьба давать активную ссылку на нашу группу. Мы работаем по принципу взаимного доверия и под лозунгом "не воруй"! Спасибо 😊

Элиф, чтобы у них была чистая любовь, рассказывает Омеру о том, что отмывала грязные деньги. И когда не получит от Омера ожидаемой реакции, то будет уничтожена. Омер не услышал ее безмолвный крик о помощи, он очень сильно разочаровался в ней. По мнению Омера любовь снова застлала его глаза, и он не смог увидеть правду.

Пока Элиф ждет реакцию Омера, она получает горькую новость. Умерла Зеррин. Элиф похоронив мать, снова словно уничтожена. Таййар после смерти Зеррин, организует все как хочет и у него на руках появится козырь против Элиф.

Омер пытается держаться подальше от Элиф и продолжит свое расследование убийства. Он пойдет в тюрьму, чтобы встретится с Танером, которого подозревают в убийстве Ахмета Денизера и Сибель Андач. Танер пообещает Омеру, что скажет имя настоящего хозяина алмазов, если тот поможет ему. Сможет ли Омер узнать от Танера имя убийцы?

Судя по отстраненному и холодному отношению Омера, Элиф понимает, что уже ничего не будет, так как прежде, и от этого ей очень плохо. В то же время, она узнает что-то очень важное о Нилюфер и Метине. Ее все еще шантажирует Метин, к тому же в этом опасном деле замешана Нилюфер. Элиф, чтобы избавиться и спасти всех решает, сдастся полиции. Но у Таййара и Омера в отношении нее совсем другие планы. Сможет ли Элиф, как и планирует, сдастся полиции и избавиться от всего?

Praktiskai galima nebeziuret serijos biggrin.gif Aisku, kad pozityvo ir sypsenu sioj serijoj nebus beee.gif
Atsakyti
Tai vis tiktai ten Taneras bus pakabintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 01, 19:50)
Tai vis tiktai ten Taneras bus pakabintas  doh.gif

Kodel taip manai?pakabins, kad nespetu pasakyt vardo?jei taip tai ziauri neteisybe cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 01, 19:59)
Kodel taip manai?pakabins, kad nespetu pasakyt vardo?jei taip tai ziauri neteisybe cray.gif

Nu as taip manau. Ir taip ji gi norejo pasalinti mesininkas. O jei jis veikia isvien su Husiku, tai kai Omeras nuspres su juo pasikalbeti, anas is karto suzinos viska. Cia man tokia logiska isvada darosi, bet kaip atrodo scenaristams be treciadienio nesuzinosim biggrin.gif
Tanero man butu gaila doh.gif

Papildyta:
PS. Kaip gerai, kad tu viska imeti, man nieko knist nereikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti